Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, artist1 είπε

αφου δεν εχω ακομα βαρυα συμπτωματα πως να παω ειπαν μονο αν ανεβασεις πυρετο ! 

Κανε ότι σου είπαν οι γιατροί δεν είμαστε γιατροί εμείς. 

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Μιλάω για επίπεδο κράτους όχι τι θα κάνει ο καθένας μεμονωμένα. Σε όλες τις χώρες του κόσμου ακόμα και στην Κινα υπάρχουν άτομα που θα κάνουν ότι θέλουν. Εδώ πάντως κέντρο Αθήνας που μένω η ημέρα είναι σαν να έχουμε αργία και η κυκλοφορία ατόμων η αυτοκινήτων είναι ελάχιστη. 

Αν ηταν ατομικης ευθυνης δεν θα το ανέφερα καν, και βεβαια ειναι ευθύνη του κρατους, δεν μπορείς να συλλαμβάνεις την κομμώτρια που ανοιξε ενα κομμωτήριο σε ολη την Ελλάδα και να αφήνεις (σαν κράτος) χιλιαδες εκκλησίες ανοιχτές με κόσμο

Στο κατω κατω δεν αφορά μονο αυτούς αφορά στο συνολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρε φιλε Ιταλια. Χθες 348 νεκροι σημερα 349. Εχει ξεφυγει.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kOzanitisV είπε

Η Ιερα Συνοδος αποφασισε το κλεισιμο ολων των Εκκλησιων. Οι λειτουργιες θα πραγματοποιυνται κανονικα.

Επιτελους

Δημοσ.

Κ Αγγλία μόλις με ενημέρωσε φίλος που ζει εκεί ότι μόλις ανακοίνωσε κάποια μέτρα απομόνωσης.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kOzanitisV είπε

Η Ιερα Συνοδος αποφασισε το κλεισιμο ολων των Εκκλησιων. Οι λειτουργιες θα πραγματοποιυνται κανονικα.

κεκλεισμενων των θυρων οι παπαδες λοιπον παιζουν μπαλα😁

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εχεις δεν έχεις τον ιό καλό είναι να μην τους επισκεφτείς για λίγες μέρες 

δυστυχως μενουμε μαζι!

Πηρα τηλεφωνο ειπαν απλα να μιλησω με τον γιατρό μου δεν μου ειπαν ουτε ποτε θα φτασουν στο πικ τα συμπτωματα αν εχω τον ιο.

Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Κοίτα επειδή ανήκω σε αυτή την κατηγορία που βγαίνω ελάχιστες φορές μέσα στο έτος λόγω χρόνιων παθήσεων και προβλημάτων υγείας. Ναι εγώ είμαι μαθημενος σε αυτά, αλλά όχι η πλειοψηφία. Δεν παθαίνεις κατάθλιψη σε καμία περίπτωση από 14 μέρες στο σπίτι, αρκετοί δεν το αντέχουν όμως. Επίσης έχει τεράστια διαφορά στην ανθρώπινη ψυχολογία το να μείνεις μέσα για Χ διάστημα επειδή αρρώστησες και έχεις ένα προσωπικό πρόβλημα και διαφορετικό να είσαι μέσα με το ζόρι επειδή στο επιβάλλει κάποιος άλλος. Εγώ προσωπικά εκτιμώ 10 με 20 ημέρες μέσα θα αντέξουν οι περισσότεροι μετά αν χρειαστεί και άλλο θα υπάρξει μαζική άρνηση και ανυπακοή. 

Και εγω εχω υπάρξει έτσι έγκλειστη για μεγάλο διάστημα δεν νοιώθω κάτι τώρα. Ευκολο μου φαινεται συν πως με κουράζουν οι τοξικοί άνθρωποι όποτε έτσι την γλιτώνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή κλειστες και από μέσα Λειτουργεία θα έχει; 

Καλά κατάλαβα; 

Θα ακούγεται από τα ηχεία απ έξω για τον κόσμο η θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τελείως; 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

Τι νόημα έχει να ψέλνουν μόνοι τους σε άδειες εκκλησίες? 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

Κλειστές ή θα γίνονται οι λειτουργίες; Δεν κατάλαβα; Εννοεί ότι θα τις κάνουν μόνοι τους οι ιερείς χωρίς να επιτρέπεται κόσμος;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Κ Αγγλία μόλις με ενημέρωσε φίλος που ζει εκεί ότι μόλις ανακοίνωσε κάποια μέτρα απομόνωσης.

Κι η Γαλλία ετοιμάζει πολύ σκληρά μέτρα για το Παρίσι, συγκεκριμένα καραντίνα κι απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, ενώ ετοιμάζεται και ο στρατός. Οι Παριζιάνοι θα έχουν ένα 48ωρο για να επιλέξουν το μέρος στο οποίο θα παραμείνουν έγκλειστοι για 45 ημέρες...

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, artist1 είπε

Θα παρω τωρα το 1135 ευχαριστω ! Ανησυχώ μηπως κολλησω τους γονεις μου περισσότερο.

Θα χρεωθεις??? Υψηλο φρονημα!!!

Δημοσ.

Για να μαζεύονται οι πιστοί από έξω ρε δεν κατάλαβες;;;; Προσπαθούμε να το περιορίσουμε και δεν θέλουν ρε παιδί μου δεν θέλουν!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...