Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, guzel είπε

Πώς θα δείτε τεστ αφού τεστ γίνονται πλέον σε όσους έχουν πνευμονία; 

Αν μιλάς για Ελλάδα δεν γίνονται μόνο σε όσους έχουν πνευμονία. Τα κριτήρια που καθιστούν κάποιον υποψήφιο για τεστ έχουν στενέψει ωστόσο, ναι.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Apoll είπε

Μπα που τέτοια σκούπα. Δεν μου λες που ξέρεις, φίλτρο για την καφετέρια XL μέγεθος λες να κάνει; 

Ακριβώς... Το φίλτρο της καφετιέρας είναι το ίδιο πεπιεσμένο χαρτί με την μάσκα προσώπου. Μπορείς να το κόψεις και με δύο λαστιχάκια για τα αυτιά να γίνει μασκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys ομως το πόσο μπορείς να μείνεις μέσα. Εννοώ ότι Ok θα μείνει μέσα 3-4 ΣΚ μετά τι δεν αποπλακώνεσε; Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος το να αποφύγεις την τρέλα της κλεισούρας;

Έστω όσο κρατήσει θα πρέπει να βγείς να πάρεις καθαρό αέρα.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PC_MAGAS είπε

Guys ομως το πόσο μπορείς να μείνεις μέσα. Εννοώ ότι Ok θα μείνει μέσα 3-4 ΣΚ μετά τι δεν αποπλακώνεσε; Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος το να αποφύγεις την τρέλα της κλεισούρας;

Βγαίνεις έξω, μην παίξεις με την κατάθλιψη, απλά προσέχεις.

Δημοσ.

Νομιζω ειμαι αρρωστη!!! Αχ το χα πει απο την Πεμπτη πως δεν ένοιωθα καλα! Και να τα ειχα δεκατα το μεσημέρι και τωρα τον λαιμό μου! 

• Sad 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, PC_MAGAS είπε

ε βγες κανε βολτα, μακρια απο ανθρωπους 🤣🤣

Δημοσ.

Ειμαστε τελειωμένοι απλα υπαρχει περιοδο χάριτος για ολους!!!!!!!!!

Κουμπωστε 2 Ζαναξ και χαλαρωστε μ αυτο το κομματι:

Δημοσ.

Ξερει καποιος απο την στιγμη που νοσεις σε ποσες μερες χειροτερευει; Πχ αν εγω σημερα ειχα τα πρωτα συμπτωματα ποτε θα ναι στο πικ η ασθενεια;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

Νομιζω ειμαι αρρωστη!!! Αχ το χα πει απο την Πεμπτη πως δεν ένοιωθα καλα! Και να τα ειχα δεκατα το μεσημέρι και τωρα τον λαιμό μου! 

παρε τον εοδυ και πες του ειχα παει στην συναυλια στο λονδινο, στην τελετη της φλογας στην σπαρτη, κοινωνησα το σαββατο, βαλε οτι πηγες και λεσβο στις δομες φιλοξενιας, θα σαρπαξουν με την αποχη 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, llldoomlll είπε

παρε τον εοδυ και πες του ειχα παει στην συναυλια στο λονδινο, στην τελετη της φλογας στην σπαρτη, κοινωνησα το σαββατο, βαλε οτι πηγες και λεσβο στις δομες φιλοξενιας, θα σαρπαξουν με την αποχη 😛

μονο γυμναστηριο ειχα παει πουθενα αλλου εγκλειστη ειμαι !!!!!  καλο κολπο παντως!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, artist1 είπε

Και τι μας το γράφεις εδώ κάθε τρεις και λίγο; Πήγαινε στον γιατρό. Έλεος δηλαδή. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε

Δεν σε εμποδίζει κάποιος (για την ώρα τουλάχιστον) να βγεις από το σπίτι. Όποτε νιώσεις την ανάγκη να βγεις πήγαινε μια βόλτα, αν έχεις αμάξι να το παίρνεις και να πηγαίνεις στην εξοχή για καθαρό αέρα κτλ.

Γενικά παιδιά προσέξτε το. Καλό το Internet, το Netflix και τα Video games, αλλά άμα είναι να γλυτώσεις τον ιό και να την πάθεις από κατάθλιψη δεν γίνεται δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Και τι μας το γράφεις εδώ κάθε τρεις και λίγο; Πήγαινε στον γιατρό. Έλεος δηλαδή. 

αφου δεν εχω ακομα βαρυα συμπτωματα πως να παω ειπαν μονο αν ανεβασεις πυρετο ! 

Δημοσ.

Σιγά που θα πάθετε κατάθλιψη αν καθίσετε 3 βδομαδες μέσα στο σπίτι.
Αλλοι κάθονται χρόνια σε ένα κλουβί 2x2.
Xαλαρώστε λίγο με τις υπερβολάρες.

• Like 16
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...