Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Στα νοσοκομεία όλα στην Αθήνα  πλέον έχουν διαμορφωθεί κλινικές μόνο για αυτά τα περιστατικά με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Μην πατάτε χωρίς λόγο στα νοσοκομεία,ούτε για επίσκεψη σε ασθενείς.

Στα Τρίκαλα δεν επιτρέπουν πλέον επισκέψεις.
 http://trikalahospital.gr/?p=3942

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Πήγα να κάνω παραγγελια μερικά πραγματάκια online και μου έβγαλε μέρα από 17 μερες, γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα τροφίμων. 

Ρε πάτε καλά;;;;;  😒

Ερώτηση έρευνας. Αν υπήρχε μία εταιρία που δεν είχε την φίρμα S/M όμως σου είχε ακριβώς τα ίδια προϊόντα (και φίρμες) & τιμές και στα έφερνε στο σπίτι (ακόμα και πράγματα κατάψηξης/ψυγείου) με ένα επιπλέον κόστος αν η παραγγελία ήταν κάτω από €60 με 24-36 ώρες το ελάχιστο για παράδοση, και επιλογή ώρας που θα ήσουν στο σπίτι, θα στην χρησιμοποιούσες; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Με τις διευθύνσεις μεταφοράς , έχει κανείς ιδέα τι γίνεται? Τους καλώ αλλά τίποτα ( όχι ότι το σηκωνουν και ποτέ)

Περιμένω να πάρω τις πινακίδες και την άδεια για το καινούργιο αυτοκίνητο.

Ακόμη και ιντερνεττικα δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού. Ένας γνωστός μου όμως λάδωσε και πήγε και έκανε καταβίβαση,

2 ώρες πριν, ocelotgr είπε

Κ οι εργοδοτες νομιζεις οτι θα τα κοψουν απο το λεφτοδεντρο? 

Απαραιτητα προφανως τα μετρα, αλλα επειδη συντηρω κ ενα καταστημα, εχω να σου πω οτι αυτο που ερχεται σε καναν μηνα απο τωρα, οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν το εχουν φανταστει.

Η αγορα εχει ηδη παγωσει εδω κ κανα δεκαημερο, που σημαινει οτι τα εξοδα του τρεχοντος μηνα (ενοικιο, εισφορες, ρυθμισεις, μισθοι κοκ) πανε για δυνατο κανονι. Για τα μεταγενεστερα, ο,τι ξερεις ξερω, αλλα τα πραγματα φαινονται ηδη τουλαχιστον δυσοιωνα (κ οσοι βρισκονται στην αγορα, το νιωθουν ηδη, κ το εχουν θιξει κ καποιες φορες εδω μεσα).

Ελα μωρε, ποιος νοιάζεται γι αυτούς τους κεφαλαιοκράτες ; Σημασία έχει να πληρωθεί ο δημόσιος υπάλληλος και ο ιδιωτικός.

1 ώρα πριν, vairass είπε

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων κλείνουν η όχι; 

Εάν κάνουν λιανική ναι, αλλιώς μόνο παραγγελίες μέσω Ίντερνετ η διανομή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Apoll είπε

Ερώτηση έρευνας. Αν υπήρχε μία εταιρία που δεν είχε την φίρμα S/M όμως σου είχε ακριβώς τα ίδια προϊόντα (και φίρμες) & τιμές και στα έφερνε στο σπίτι (ακόμα και πράγματα κατάψηξης/ψυγείου) με ένα επιπλέον κόστος αν η παραγγελία ήταν κάτω από €60 με 24-36 ώρες το ελάχιστο για παράδοση, και επιλογή ώρας που θα ήσουν στο σπίτι, θα στην χρησιμοποιούσες; 

Εννοείται, σιγά μην περιμένω 17 μερες για μερικά τρόφιμα. 

Έχεις καμιά τέτοια εταιρία και με ετοιμάζεις για λινκ; 

😁😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ntinos19 είπε

Στα Τρίκαλα δεν επιτρέπουν πλέον επισκέψεις.
 http://trikalahospital.gr/?p=3942

Παραμονή συνοδών επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ειδική άδεια όπου αυτό κρίνεται απολύτως αναγκαίο.

Σε αυτό αναφέρομαι κυρίως,στα Τρίκαλα σίγουρα και αυτό θα ελέγχεται καλύτερα,στην Αθήνα με τόσο κόσμο στα νοσοκομεία που δεν έχει καταλάβει την κατάσταση...άστα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Φτίαξε μόνο σου μια μάσκα από κά πιο ρούχο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και κομμάτι από σακούλα ηλεκτρικής σκούπας. Ας γίνουμε όλοι λίγο εφευρετικοί.

Μπα που τέτοια σκούπα. Δεν μου λες που ξέρεις, φίλτρο για την καφετέρια XL μέγεθος λες να κάνει; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, guzel είπε

κάπως πρέπει να εκτονωθεί

Κραχ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Με ξεπούλημα δίχως αύριο στο κλείσιμο

Μολις πέθανε ο 100στος Κινέζος την έκανα με κέρδη και τώρα το "απολαμβάνω"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Εννοείται, σιγά μην περιμένω 17 μερες για μερικά τρόφιμα. 

Έχεις καμιά τέτοια εταιρία και με ετοιμάζεις για λινκ; 

😁😁

24-36 ώρες είπα οχι 17 μέρες :P 

Έχω ιδέες για Ελλάδα που είναι πίσω ακόμα στον χώρο. Να δώσω και δουλειά σε μερικές εκατοντάδες Έλληνες που θα χρειαστούν. 

Δημοσ.

ειμαστε μια-δυο εβδομαδες πριν απο την ιταλια για οσους αναρωτιουνται πως θα παμε.

τα μετρα εδω τα πηραν κατοπιν εορτης,το λοκ ντανουν επρεπε να γινει πριν ερθουν τα πρωτα κρουσματα στην ελλαδα απο ξιπασμενες για ψωνια στο μιλανο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Apoll είπε

24-36 ώρες είπα οχι 17 μέρες :P 

Έχω ιδέες για Ελλάδα που είναι πίσω ακόμα στον χώρο. Να δώσω και δουλειά σε μερικές εκατοντάδες Έλληνες που θα χρειαστούν. 

σε προλαβε ο φρεσκουλης 😆

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ant_ είπε

+2 ωρες ωραριο τα σουπερμαρκετ

καλο αυτο 7-10  απο 8-9 που ητανε

Θα πληρωθούν έξτρα οι υπάλληλοι ή μέντολες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

Wow!!! Σκέτο riot, παντού αυτό γίνεται 😆

Οποιος δεν μπορεί να περιμένει στην ουρά πάω κάθομαι εγώ και όταν πλησιάζει η σειρά μου θα σας ειδοποιήσω να έρθετε.  

Τιμή 10€ το μισάωρο 

(Πλάκα κάνω)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lelol είπε

ειμαστε μια-δυο εβδομαδες πριν απο την ιταλια για οσους αναρωτιουνται πως θα παμε.

τα μετρα εδω τα πηραν κατοπιν εορτης,το λοκ ντανουν επρεπε να γινει πριν ερθουν τα πρωτα κρουσματα στην ελλαδα απο ξιπασμενες για ψωνια στο μιλανο.

Ε όχι και κατόπιν εορτής. Τρύπα θα ψάχνουν να κρυφτούν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...