Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπότε με τα σημερινά δεδομένα έχουμε : 

+21 κρούσματα, σύνολο 352
65 νοσηλεύονται, οι 9 διασωληνωμένοι
4300 συνολικά δείγματα, εκκρεμούν 200 αποτελέσματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, eliasjuve είπε

Κόπυ-πάστε φίλε μου τι να κάνω; :D

Καλά ναι δεν φταις εσύ, γενικά και αόριστα το είπα 

Ήταν ρητορικό το ερώτημα. 

Πάντως για να μείνω οn topic ελπίζω να μην πάρουν θάρρος με 1 μέρα που είχε λίγα νεα κρούσματα ο κόσμος.... 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

o oποιος Τραμπ προσπαθησε να εξαγορασει προχτες γερμανικη φαρμακευτικη εταιρεια, η οποια δουλευει πανω στο εμβολιο του ιου, για να εχει αποκλειστικη διαθεση του εμβολιου στην αμερικη. κατι που εξοργισε την γερμανικη κυβερνηση:

'Not for sale': Germany has reacted furiously to Trump's attempts to poach German scientists working on a coronavirus vaccine

ειναι απιστευτος ο τυπος, κοιταει πανω απο ολα πως να σωσει την πολιτικη του καριερα. και ειναι σιγουρο, οτι οι συνεπειες μετα το τελος της επιδημιας, δεν θα ειναι μονο οικονομικες, αλλα και πολιτικες. ισως εχουμε και αλλαγες στον γεωπολιτικο χαρτη σε βαθος χρονου.

ΠΡΩΤΑ, η Αμερική !!!!

ΥΓ. Είχε και έχει και στην Ελλάδα funs !!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

επιτέλους λογική 

Επειδή έχεις γράψει για γερόντια που πεθαίνουν, για την λογική της παράλογης Βρετανίας, πάρε να έχεις. 21 ετών Ισπανός πέθανε από τον ιό. 

Φυσικά είχε και άλλο underlying πρόβλημα υγείας, όμως ξέρεις πόσες χιλιάδες παιδιά έχουν και άλλα προβλήματα υγείας, που μπορεί να ζήσουν κανονικά +50 χρόνια όμως θα τα φάει το χώμα/καυστήρας πρόωρα λόγο του ιού; Ή αυτοί αφού είναι ήδη άρρωστοι δεν μετράνε; Αν ναι, σε τί είσαι  διαφορετικός από τύπους όπως ο Josef Mengele; 

https://www.independent.co.uk/sport/football/european/francisco-garcia-death-coronavirus-malaga-spain-football-coach-leukaemia-a9404566.html

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

original.png

Ειλικρινά, μπορείς να τον κατηγορήσεις; η απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων αυτά τα αποτελέσματα έχει

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τα σούπερ μάρκετ έπρεπε να τα αφήσει ανοικτά για μέχρι μονο 10 τεμάχια ανά άτομο. Για πολλά μονο με delivery. 

Για πολλά μόνο με delivery ???  Για να βγουν τα delivery ,όλοι s/m θα πρέπει να δουλεύουμε.

Δημοσ.

ο κοσμος γενικα προς το παρων δεν πτοειται οσο τον λες να μην παει καπου εκει αυτος δεν νιωθει και πολυ δυστυχως

και στο γηπεδο της πολης μου τωρα που σχολασα μπασκετες καμια 30 ατομα και αλλα 150 διασπαρτα περπατημα κλπ(θα μου πεις και σπιτι μεσα ολη μερα ζορι ειναι μιας και ειμαι υπερ της αθλησης αλλα παντε καπου για περπατημα εκτος κεντρου κλπ μιλαω για επαρχια που ειναι αραιοκατοικημένα κλπ για αστικο κεντρο δεν ξερω

Δημοσ.

Πήγα να κάνω παραγγελια μερικά πραγματάκια online και μου έβγαλε μέρα από 17 μερες, γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα τροφίμων. 

Ρε πάτε καλά;;;;;  😒

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

ΠΡΩΤΑ, η Αμερική !!!!

ΥΓ. Είχε και έχει και στην Ελλάδα funs !!!

Συγνώμη η Ελλάδα έχει ρεπουμπλικάνους fans όχι "funs"..... Και εγώ Ρεπουμπλικάνος στην ιδεολογία είμαι. Είμαι υπερ του μικρότερου κράτους, απελευθέρωση της αγοράς και των νόμων μέχρι εκεί που δεν γινόμαστε far west. 

Δημοσ.

Και απόσπασμα από το Ολλανδικό άρθρο:

https://www.parool.nl/nederland/40-a-50-nederlandse-coronapatienten-op-intensive-care~b058aad2/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

Ο καθηγητής της εντατικής θεραπείας, ο οποίος διευθύνει ο ίδιος την IC του Erasmus MC του Ρότερνταμ, υπογραμμίζει ότι δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι που πλήττονται από τον ιό corona. " Αυτό που έχει κάνει κυρίως τα νέα είναι ότι οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν πιο γρήγορα. Αυτό είναι περίπου 2,5 τοις εκατό του συνόλου του πληθυσμού, ενώ περίπου το 15 τοις εκατό των ηλικιωμένων πεθαίνουν. Ωστόσο, περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς είναι ηλικίας κάτω των πενήντα ετών. Περιλαμβάνει επίσης τους νέους. "

Ο ειδικός εξηγεί ότι συμβαίνει επίσης τακτικά με τακτική γρίπη, ότι οι νέοι άνθρωποι καταλήγουν σε εντατική φροντίδα. Μπορείτε να δείτε αυτό με τη γρίπη: αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν σοβαρή πνευμονία διπλής όψης." Επιπλέον, οι ηλικιωμένοι συχνά επιλέγουν να μην λαμβάνουν θεραπεία εντατικής θεραπείας. 

16 χρονών

Το Σάββατο το βράδυ, η RTL Nieuws ανέφερε   σε ένα 16χρονο αγόρι από τη Breda που μολύνθηκε από τον κοροναϊό και το οποίο είναι σήμερα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του παιδικού νοσοκομείου Erasmus MC-Sophia. Η οικογένειά του καλεί ολόκληρες τις Κάτω Χώρες: «Ξυπνήστε και πάρτε σοβαρά αυτόν τον ιό».

Ο ειδικός του IC λέει επίσης ότι οι εισαγωγές στην εντατική φροντίδα λόγω του ιού Covid-19 μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες. "Στο Erasmus υπάρχουν δύο ασθενείς που έχουν βρεθεί σε αναπνευστήρα εδώ και τρεις εβδομάδες. Όλοι οι άλλοι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι μικρότεροι εκεί. "

Οι Ολλανδοί γιατροί ενημερώθηκαν επίσης για τους ασθενείς από την Λομβαρδία της Ιταλίας που επιβεβαιώνουν τα στοιχεία ότι οι νέοι και σχετικά υγιείς άνθρωποι επηρεάζονται επίσης από τον ιό corona. "Ο νεότερος διασωληνωμένος ασθενής Covid-19 είναι ένα 16χρονο κορίτσι. Δύο παιδιά με Covid-19 είχαν εισαχθεί στο παιδιατρικό IC για παρατήρηση, αλλά δεν χρειάστηκαν πρόσθετη θεραπεία ", αναφέρουν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται μεταξύ των ολλανδών γιατρών. Ο πρώτος ασθενής που αεριζόταν σε αυτή την ιταλική περιοχή αεριζόταν για δεκαοκτώ ημέρες, ενώ ήταν σχετικά υγιής. "Αφορούσε έναν 38χρο

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Φτίαξε μόνο σου μια μάσκα από κά πιο ρούχο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και κομμάτι από σακούλα ηλεκτρικής σκούπας. Ας γίνουμε όλοι λίγο εφευρετικοί.

Εγώ έχω κυκλωνική σκούπα , χωρίς σακούλα... Να φορέσω το φίλτρο ??

ρε πάμε καλά ??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris_rom είπε

Άντε να δούμε και τα αποτελέσματα του Eurogroup. Λογικά αυτά περιμένει να δει και η δικιά μας κυβέρνηση για να ανακοινώσει οτ πως θα κινηθεί όσον αφορά το θέμα του επιδόματος στους εργαζόμενους που δεν δουλεύουν λόγω μέτρων. 

Να βγάλουν κάτι και για τους ιδιοκτήτες γιατί αν δεν, παπαλα ο εργαζόμενος μετά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...