Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

είναι επίσημο είναι για όλους ανεξάρτητος εθνικότητας κ είναι κατ οίκον

Υπάρχει κάπου η ΚΥΑ; Γιατί αν το λένε μόνο τα site συγκεκριμένοι εργοδότες δεν πείθονται.

Μιλάω εκ πείρας.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, opera said:

Να τα κλεισουν για οσους δεν εχουν μονιμη κατοικια στη χωρα,οσοι εχουν πρεπει να επιστρεψουν.

Για πες, αυτοί εδώ να γυρίσουν ή να κάτσουν εκεί που είναι:

Κορονοϊός: Εγκλωβισμένοι στην Ισπανία 20 Έλληνες φοιτητές

"Παρά τις έγγραφες προειδοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο και το γραφείο Erasmus να μην το κάνουν ,γιατί ενδεχόμενα θα βρεθούν σε δύσκολες συνθήκες και επίσης ίσως θα δυσκολευτούν να επιστρέψουν. Με δική τους ευθύνη έφυγαν, κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κάποιον να πάει κάπου. Τώρα, ζητάνε όλοι να επιστρέψουν γιατί προφανώς τα πράγματα είναι άσχημα".

Υπάρχει κόσμος ενήλικος με σώας τας φρένας, που ακόμα και σήμερα φεύγει από την Ελλάδα και ταξιδεύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για αναψυχή, ούτε καν για επαγγελματικούς λόγους (που ΟΥΤΕ αυτό είναι επιτρεπτό). Φεύγουν από μία χώρα με επιδημία, για να πάνε διακοπές σε μία άλλη χώρα με επιδημία.

Έπρεπε να έχουν κλείσει ήδη τα σύνορα. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά με τόσες σελίδες αλλά με τις μάσκες τι παίζει; δεν υπάρχουν ακόμα ε; Εγώ που είχα λίγο βήχα/φτέρνισμα αυτές τις μέρες, μένω μόνος και θέλω να πάω σούπερμάρκετ τι κάνω;

Delivery super market. Και παρελαβε με μασκα και γαντια μια χρησης μην κολλησει ο ντελιβερας.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

και τώρα κλαίνε όπως όλοι. Δεν είπα να δωσουμε λεφτα στις εταιρίες, σε ανθρώπους είπα. Δεν θα λύσουμε τα προβλήματα του καπιταλισμού εδω, το πρόβλημα διαβίωσης ανθρώπων πρεπει να λύσουμε. Πώς θα πάει σουπερμάρκετ ενα ζευγάρι των 500 ευρω μετά απο 2 μήνες ανεργία? Δεν ειναι κεκτημένο των δημοσίων υπαλλήλων το να πληρώνονται ενω δεν δουλευουν. Εϊμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πληρώνονται απο το κράτος, δηλαδη εμάς. Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα εισαι λίγο λάθος. Οχι πολύ, λίγο.

και τώρα κλαίνε όπως όλοι. Δεν είπα να δωσουμε λεφτα στις εταιρίες, σε ανθρώπους είπα. Δεν θα λύσουμε τα προβλήματα του καπιταλισμού εδω, το πρόβλημα διαβίωσης ανθρώπων πρεπει να λύσουμε. Πώς θα πάει σουπερμάρκετ ενα ζευγάρι των 500 ευρω μετά απο 2 μήνες ανεργία? Δεν ειναι κεκτημένο των δημοσίων υπαλλήλων το να πληρώνονται ενω δεν δουλευουν. Εϊμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πληρώνονται απο το κράτος, δηλαδη εμάς. Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα εισαι λίγο λάθος. Οχι πολύ, λίγο.

Δεν κλαινε οι συγκεκριμενοι πιστεψε με.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Delivery super market. Και παρελαβε με μασκα και γαντια μια χρησης μην κολλησει ο ντελιβερας.

thanks, γάντια έχω, μάσκα μόλις είπα ότι δεν έχω :P

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Υπάρχει κάπου η ΚΥΑ; Γιατί αν το λένε μόνο τα site συγκεκριμένοι εργοδότες δεν πείθονται.

Μιλάω εκ πείρας.

συνέντευξη τύπου στη τβ Live 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά με τόσες σελίδες αλλά με τις μάσκες τι παίζει; δεν υπάρχουν ακόμα ε; Εγώ που είχα λίγο βήχα/φτέρνισμα αυτές τις μέρες, μένω μόνος και θέλω να πάω σούπερμάρκετ τι κάνω;

ισως υπαρχουν απλες χειρουργικες.

Τις φορας ΜΙΑ φορα για 2-3 ωρες max, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ στην διαρκεια των 2-3 ωρων (ακομα και αν οδηγεις απο ενα σημειο σε ενα αλλο σημειο για να συνεχισεις τα ψωνια), ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ με τα χερια σου οταν τΗΝ φορας για να τις ισιωσεις η να τις διορθωσεις, και την βγαζεις ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ και οχι απο μπροστα.

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, basilis_k6 said:

Μία λύση που έχω σκεφτεί στα πεταχτά, είναι να παγώσουν τα πάντα, από μισθούς μέχρι ενοίκια και λογαριασμούς, και να δίνεται παράλληλα ένα εφάπαξ ποσό (€500 ανά άτομο;) σε όλους που να δαπανάται σε τρόφιμα και φάρμακα.

Δεν ξέρω αν θα ήταν λειτουργικό κάτι τέτοιο, είναι απλοϊκή σκέψη.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Ποιο νοσοκομειο; Τα περισσοτερα ειναι μπουρδες απο αυτα που λενε:

1. Δεν ξερουν αν ο ιος με ζεστη καταστρεφεται.

2. Τα περι νερου κλπ ειναι αλλες σαχλαμαρες.

Θαπρεπε να τους χωσουν μεσα αυτους που λενε αυτες τις βλακειες. Ειναι επικινδυνοι.

Ναι ισχύει, λάθος μου που το αναπαράγω, το σβήνω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Αλλα αντι αλλων.

Τα καλυτερα μετρα ειναι να κανεις ΟΤΙ μπορεις (μασκες, αντισηπτικα κλπ) και ας ειναι μικρη η προφυλαξη.

Επισης ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ποσο ασχετοι ειναι οι περισσοτεροι στην κοινωνια. ΦΡΕΣΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ λενε οτι εχει σημασια ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ. Οσο λιγοτερη ποσοτητα, τοσο αργοτερα θα αναπαραχθουν σε σενα και το ανοσοποιητικο σου ΙΣΩΣ εχει ΧΡΟΝΟ να το αντιμετωπισει.

Ειναι δυνατον να ειμαστε τοσο ασχετοι? το 2020 που ΟΛΑ υπαρχουν διαθεσημα στο Internet.

Επειδή με αμφισβήτησες, συμφωνώ πως όλα υπάρχουν στο internet, αρκεί να ξέρεις να ψάξεις. Eκτός από τον WHO και τον ΕΟΔΥ, ορίστε και του ευρωπαϊκού κέντρου ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (ECDC) η οδηγία περι μάσκας προσώπου σε υγιείς. Και περιμένω τις φρέσκες μελέτες σε peer-reviewed journals που αμφισβητούν αυτά που έγραψα. 

Spoiler

UZ6Oxqm.jpg

Επεξ/σία από FKLDS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks, γάντια έχω, μάσκα μόλις είπα ότι δεν έχω :P

Ε αγορασε online. Δεν ειναι ακριβες μην το κανεις θεμα

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όχι, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Έχει τεράστια διαφορά η μία άποψη από την άλλη.

Υπάρχουν ήδη δύο τουλάχιστον χώρες που δοκιμάζετε το herd immunity. Η Ιταλία και το Ιράν. Αν σας ικανοποιεί αυτό που παρακολουθείτε, be my guests.

Εγώ θα προτιμήσω να μείνω σπιτάκι μου για λίγο καιρό με όποιο κόστος.

Φαντάζεται κανείς στην Ελλάδα να εφάρμοζε herd immunity ? Θα έπεφτε η κυβέρνηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...