Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Wow!!! Σκέτο riot, παντού αυτό γίνεται 😆

αν γίνεται αυτό το πρωί, το απόγευμα θα πέφτουν μπουνιές 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Με αυτον τον τροπο θα νομιζουμε οτι μας κοροιδευουν,ας πουν καθιστε ενα μηνα και τελος,χειροτερα θα γινουν ετσι τα πραγατα οπως το σκεφτονται

Υπάρχει ένα sweet spot ανάμεσα στον εφησυχασμό ("its just a flu dude lets party") και τον πανικό ("storm the supermarkets the end is comming") αυτό προσπαθούν να πετύχουν. Είναι εμφανές πως δεν το έχουν πετύχει όσο θα μπορούσαν ακόμα. (Ξέρω πως έτσι το παρουσιάζουν αλλά... Όχι, δεν είναι πρόβλημα κάποιων ασυνείδητων μόνο!) Δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά, έχει να κάνει με την διαχείριση της ψυχολογίας της μάζας.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoskir είπε

Μια χαρά είναι τα μέτρα που ανακοινώνουν..

τα μέτρα λένε να είναι ο κόσμος συνοστησμενος έξω στο κρύο και την βροχή ? Τη γρίπη την ξεχάσαμε ?????

Δημοσ.

Αντι να κατσουν σπιτι και να βγουν μια φορα την εβδομαδα με μασκα πανε κολλητα ο ενας με τον αλλο για να στοκαρουν χαρτι για 3 μηνες

• Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, guzel είπε

Άρχισαν οι καυγάδες έξω από τα σούπερ μάρκετ. Χειρότερα γίνονται τα πράγματα με τα μέτρα που ανακοινώνουν 

Χειρότερα γίνονται (αν γίνονται) επειδή οι περισσότεροι έλληνες είναι πιθηκάνθρωποι. Τα μέτρα είναι σωστά. Κάπως πρέπει να επιβληθεί το social distancing..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, guzel είπε

Εγώ πάντα μας θαυμάζω όταν πάω κάπου και ρωτάω "ποιος είναι τελευταίος" και όλοι κοιτάζονται μεταξύ τους με απορία λες και έχουν κενό μνήμης! Άλυτο μυστήριο για κάθε ανθρωπολόγο!!!

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

περίπτερα, μινι μάρκετ κλπ.

ντρέπομαι που θα το πω, αλλά άμα μου έκοβες το εύκολο αλκοόλ και τσιγάρο δεν ξέρω τι θα έκανα 

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, logistoulis said:

ντρέπομαι που θα το πω, αλλά άμα μου έκοβες το εύκολο αλκοόλ και τσιγάρο δεν ξέρω τι θα έκανα 

Θα μπορούσες να αναπνεύσεις και θα είχες διαύγεια μάλλον.

• Like 6
Δημοσ.
8 minutes ago, suspiria said:

Η λυση είναι τα μικρα μαγαζάκια της γειτονιας.Εγω πηγα στον Κρητικο και πηρα ότι ηθελα.Αντε να ειχε αλλους δυο πελατες μεσα.

Ή και το βράδυ πριν τις 9, που δεν έχει καθόλου κόσμο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Ά ρε Ελλάδα. Βλέπουμε μία πόρτα πάμε μπουλούκι και η άλλη ρωτάει πείτε μου τη σειρά είμαι. Καλά τους προηγούμενους που ήταν πριν από αυτή δεν τους είδε; Ας πάει να περιμένει από πίσω τους. Ήμαρτον. 2020 ffs. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Θα μου έστελνες πμ.. .

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι εξωτερικό και δεν προλαβαίνω να διαβάσω το θρεντ, επιστρέφω αύριο βράδυ από Αγγλία, έτσι κι αλλιώς θα μπω σε καραντίνα, υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να ξέρω, και από ποτέ θα εφαρμοστεί το μέτρο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, afragorn είπε

Εγώ πάντα μας θαυμάζω όταν πάω κάπου και ρωτάω "ποιος είναι τελευταίος" και όλοι κοιτάζονται μεταξύ τους με απορία λες και έχουν κενό μνήμης! Άλυτο μυστήριο για κάθε ανθρωπολόγο!!!

Το θέμα των σειρών για ειδικές περιπτώσεις λαών που αποτελούνται από παρτάκηδες του κερατά, λύνεται μόνο με χρήση τεχνολογίας.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...