Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, FCastor είπε

Γίνεται έρευνα πάνω στο τι ανοσία καταλείπει η νόσηση με τον ιό σίγουρα. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε σοβαρά στοιχεία για το τι γίνεται με την ανοσία (αφήνει ή δεν αφήνει, αν αφήνει πόσο διαρκεί, αφορά και πιθανές μεταλλάξεις ή πιθανά διαφορετικά στελέχη, μπορεί να ξανανοσήσει κάποιος και αν ναι μετά από πόσο, τα θετικά που έγιναν αρνητικά ήταν όντως αρνητικά ή ήταν false negatives σε κάποιο βαθμό, γιατί κάποια θετικά κρούσματα που έγιναν αρνητικά αργότερα ξανανόσησαν ή/και θετικοποιήθηκαν πάλι, κλπ).

Έχουμε πολλές άγνωστες παραμέτρους ακόμα και είναι και ο λόγος που το "πείραμα" της Αγγλίας και Σουηδίας για ανοσία της αγέλης χωρίς flattening the curve θεωρείται επί του παρόντος και με τα μέχρι τώρα δεδομένα παρακινδυνευμένο.

καλά έρευνα για διάφορα πράγματα μπορείς να κάνεις για πάντα, απλά το αν υπάρχουν ή όχι αντισώματα σε τόσες δεκάδες χιλιάδες που επιβεβαιωμένα έχουν νοσήσει και αναρρώσει δεν είναι κάτι που ήδη ξέρουν; 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Τι βλακας θεέ μου

Γελοίος. Κρίμα να μην είμαι εκεί να τον κράξω λίγο 😑

Ο μεσος Ελληνας εκει ειναι σε iq. Ασχετα με το χαρτι υγειας

Δημοσ.
13 ώρες πριν, greekfragma είπε

Παρακολουθώ και γράφω στο θέμα εδώ και αρκετές ημέρες. Το νικ σου δε το χω πετύχει οπότε προσπερνώ τις υπόνοιες για την οπτική μου στο θέμα γιατί μάλλον δεν έχεις δει τι γράφω από την αρχή.

Άσε το αλφάβητο και απάντησε αν θες στο αν ένας απείθαρχος λαός στα βασικά, θα καταλάβει διαφορά αν του ξηλώσεις 50 στεφάνια από μπασκέτες.

Σαν να λες στον άλλον που πεθαίνει από καρκίνο τελευταίο στάδιο, να..πάρε μια ασπιρίνη.

Το νικ μου τι σχεση εχει με τον ολο διαλογο;
εχω διαβασει τουλαχιστον το80% οσων εχουν γραφτει εδω μεσα. πρεπει να εχω και 50ποστ δλδ για να μιλησω;

για να κατλαβεις το λαθος της αποψης σου, δες ποσοι ηρθαν σε αντιθεση με τα λεγομενα σου, αφου ακομη δε καταλαβαινεις την κινηση με τα στεφανια στις μπασκετες. 
Δυστυχως ετσι ειναι τα πραματα κ οσο το παρουμε πιο νωρις αποφαση τοσο το καλυτερο. Ατομικη αθληση, ναι, ακομη δεν εχει απαγορευτει. Ας κανουμε οτι μπορουμε να το κρατησουμε τουλαχιστον. 

Ενας απειθαρχος λαος θα φαει κατ οικον αποκλεισμο κ στρατιωτικο νομο να πειθαρχησει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Sabeas είπε

Ναι, πηγες οπως sun, mirror, independent, και οτι αλλο βρηκες απο κιτρινο τυπο. Α και ενα καναλι στο youtube china uncensored για να μας δειξεις πως ο ΠΟΥ ειναι πιονι της κινας. Και τις δηλωσεις αυτες τις εκανες ως προς το νοημα τους, τωρα με την ακριβη φρασεολογια δεν θα ασχοληθουμε. Το που να τραβηξει ο καθενας αστο, μερικοι εχουμε και πραγματα να κανουμε εκτος απο την αναζητηση σκουπιδοειδησεων και τον αυνανισμο με καταστροφολογιες. 

Έφερα άρθρα από την Sun & Mirror που δείξε μου? Η Indy μπορεί να είναι αριστερή αλλά δεν είναι κίτρινος τύπος. Και είναι εύκολο να βρει κάποιος τα αντίστοιχα άρθρα σε Guardian, BBC. (όπως παραπάνω). Και μάλιστα κάνουν αναφορά σε επίσημο έγγραφο. Την περασμένη εβδομάδα σήκωσα βίντεο που η Βρετανική κυβέρνηση λέει το 60% θα αρρωστήσει (από χτες το έχουν ανεβάσει το 90%). Ακόμα και η Μέρκελ είπε 70%. Μήπως δεν το είπαν κατ εσένα επειδή δεν σου αρέσει η πραγματικότητα;

China Uncensored είναι πρόγραμμα σε κανάλι της Νέας Υόρκης.  Και ο ίδιος τύπος έχει και το America Unsencored που τα χώνει άγρια στην Αμερική. Κάτσε να δεις το βίντεο που στηρίζει την ιδέα του. Το ίδιο ΠΟΥ που στις 31/1 τα έχωνε στην Αμερική που έκλεισε τα σύνορά της με την Κίνα.... Την ίδια μέρα που η Κίνα τα έχωνε στην Αμερική για τον ίδιο λόγο ότι δεν υπάρχει κανένας πανικός και όλα είναι υπό έλεγχο. 

Το ίδιο ΠΟΥ που δεν αναγνωρίζει την Ταϊβάν ως ανεξάρτητο κράτος και δεν την δέχεται ως μέλος του. Κάτι που λέει η Κίνα ότι η Ταϊβάν της ανήκει. Ή μπορείς να πεις ότι ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ δεν είναι ο κουμουνιστής πρώην ΥΠΕΞ της Αιθιοπίας; Μίας χώρας που η Κίνα χώνει δις κάθε χρόνο. (σε όλη την υποσαχάρια Αφρική). Ή ένα νέο κτήριο του ΠΟΥ με νέες υπηρεσίες δεν ανοίγει στην Αιθιοπία με κινέζικη χρηματοδότηση; Πες μου που είναι εκτός και τα κατεβάζει από το μυαλό του; 

Επίσης defacto δεν θα πρέπει να πιστεύουμε την Κίνα, μία χώρα που παραδέχτηκε επίσημα ότι μέχρι πριν 2 χρόνια μάζευε τα όργανα φυλακισμένων και ιδίως όλων όσων ήταν αντικαθεστωτικοί που τους έστελναν για εκτέλεση ενώ για δεκαετίες μιλούσε για slandering.

Σταμάτα να επιτίθεσαι στο μέσο και κάνε επίθεση στην ιδέα, άποψη με στοιχεία και αποδείξεις. Μάθε να κάνεις διάλογο με ανθρώπους και όχι με κραυγές αυλής δημοτικού και γηπέδου ποδοσφαίρου επειδή δεν σου αρέσει κάτι. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FCastor είπε

Γίνεται έρευνα πάνω στο τι ανοσία καταλείπει η νόσηση με τον ιό σίγουρα. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε σοβαρά στοιχεία για το τι γίνεται με την ανοσία (αφήνει ή δεν αφήνει, αν αφήνει πόσο διαρκεί, αφορά και πιθανές μεταλλάξεις ή πιθανά διαφορετικά στελέχη, μπορεί να ξανανοσήσει κάποιος και αν ναι μετά από πόσο, τα θετικά που έγιναν αρνητικά ήταν όντως αρνητικά ή ήταν false negatives σε κάποιο βαθμό, γιατί κάποια θετικά κρούσματα που έγιναν αρνητικά αργότερα ξανανόσησαν ή/και θετικοποιήθηκαν πάλι, κλπ).

Έχουμε πολλές άγνωστες παραμέτρους ακόμα και είναι και ο λόγος που το "πείραμα" της Αγγλίας και Σουηδίας για ανοσία της αγέλης χωρίς flattening the curve θεωρείται επί του παρόντος και με τα μέχρι τώρα δεδομένα παρακινδυνευμένο.

Από ότι ξέρω οι κορωνοϊϊ δεν παρουσιάζουν γενικά πολλές μεταλλάξεις  και αυτό είναι θετικό.

Είναι σίγουρο ότι η Σουηδία ακολουθεί το Αγγλικό μοντέλο;

Ένα κατατοπιστικό άρθρο για το θέμα της ανοσίας είναι αυτό:

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2020/03/15/can-you-get-infected-by-coronavirus-twice-how-does-covid-19-immunity-work/#c80b52e5c0f8

Τέλος, υπάρχουν αξιόπιστα τεστ για αντισώματα στον ιό; Από ότι ξέρω αυτά που χρησιμοποιούνται βασίζονται στην ΑΑΠ (PRC).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

https://www.mixanitouxronou.gr/i-panoukla-pou-apodekatise-to-13-tou-plithismou-stin-evropi-tou-meseona-tin-antimetopizan-me-litanies-ke-tote-vgike-i-lexi-karantina-pou-simeni-apoklismos-40-imeron/
διαβαστε την παρακατω μικρη Ιστορια οποιος εχει ορεξη. Μιλαει για την πρωτη πανδημια και την πρωτη καταντινα.

και τον ρολο της τοτε Εκκλησιας, στηριξαν με τρελα την...πανουκλα.  Πολλες ομοιοτητες με την Ελλαδα του 2020. Ανετα καποιος μπορει να χρεωσει την πανουκλα εξ ολοκληρου στην Εκκλησια λογο του διωγμου των γατων.

Τον μεσαιωνα υπηρχε αγνοια οποτε κανεις δεν μπορει να κατηγορησει την εκκλησια η τον κοσμο...οταν εβλεπαν τους δρομους γεματους πτωματα ηταν μια φυσιολογικη αντιδραση να ζητησουν απο καπου βοηθεια εστω και ανωθεν αφου δεν υπηρχε βοηθεια απο κατωθεν.

Αυτο που ειδαμε ομως εχθες στις εκκλησιες εν ετη 2020 και κατι επιστολες αρχιερεων στον πρωθυπουργο ειναι απαραδεκτο.

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, koupan16 said:

Αραίωση με νερό (απιονισμένο καλύτερα) στα 70% αιθανόλης. Με μέτρο  στο δέρμα γιατί είναι λίγο "βάρβαρο" για ευαισθητες επιδερμίδες, αλλά στα γάντια, επιφάνειες είναι οκ

Έχω 400ml ισοπροπυλική αλκοόλη που γράφει 99,8% επάνω. Βάζω 100ml νερό και παίρνω «αντισηπτικό» με 79,8% οινόπνευμα;

Είναι λίγο σκουριασμένη η χημεία μου από το λύκειο.

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω και κατι ασχετο : Θα μου πειτε τι μας λες τωρα ρε φιλε αλλα ας το πω.

τελη Δεκεμβριου πηγα να αγορασω καινουριο αυτοκινητο

εδωσα προκαταβολη 12000 χιλιαρικα

ο Πωλητης μου ειχε πει τελη Μαιου 2020 θα εχουμε παραδοση σε εσας.

Τι γινεται αραγε τωρα???? οεο??? χαθηκε η προκαταβολη??? η απλα περιμενω???

Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

Φτασαμε στην σελίδα '666'

Kαι εγώ σκέφτηκα "φαντάσου να κλειδώσει το θέμα στη 666η σελίδα"! 😂

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε

Τον μεσαιωνα υπηρχε αγνοια οποτε κανεις δεν μπορει να κατηγορησει την εκκλησια η τον κοσμο...οταν εβλεπαν τους δρομους γεματους πτωματα ηταν μια φυσιολογικη αντιδραση να ζητησουν απο καπου βοηθεια εστω και ανωθεν αφου δεν υπηρχε βοηθεια απο κατωθεν.

Αυτο που ειδαμε ομως εχθες στις εκκλησιες εν ετη και κατι επιστολες αρχιερεων στον πρωθυπουργο ειναι απαραδεκτο.

Διαβασε και τα 2 αρθρα πριν τα σχολιασεις.Τιποτα φυσιολογικο δεν βλεπω εγω. Μια ανωμαλια βλεπω που την ξεκινησε η τοτε Εκκλησια .

Δημοσ.

κανει η ισοπροπυλικη αλκοολη? εχω καπου ενα λιτρο, για τα ηλεκτρονικα μου..αν ειναι να την αξιοποιησω

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά τόσο καιρό έβλεπα για το "flatten the curve".

Σήμερα άκουσα για το herd immunity..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

καλά έρευνα για διάφορα πράγματα μπορείς να κάνεις για πάντα, απλά το αν υπάρχουν ή όχι αντισώματα σε τόσες δεκάδες χιλιάδες που επιβεβαιωμένα έχουν νοσήσει και αναρρώσει δεν είναι κάτι που ήδη ξέρουν; 

Κάποιος που μολυνεται θα δημιουργήσει αντισώματα για το παθογόνο που ανιχνεύονται εύκολα . Το ζητούμενο όμως είναι εαν το ανοσοποιητικό του θα το "θυμηθεί" σε βάθος χρόνου (από μηνες εως χρόνια) στην περίπτωση που μολυνθεί ξανά από το ίδιο παθογόνο και αντιδράσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σελίδα 666 

Ξξξξξξ 👹👺

(όσοι έχετε ισοπροπυλικη αλκοόλη.... Τυχεροιιιι 😁😉😉) δείτε πως φτιάχνετε handmade αντισηπτικό αλλά αφυδατωνει τα χέρια. 

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...