Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fir3fly είπε

Στον ΣΚΑΙ μολις ειπαν πως στην Αγγλια η επιδημια θα διαρκεσει μεχρι την Ανοιξη του '21 (!) και θα νοσησουν περιπου 9.8 εκ.

Λάθος στα μαθηματικά έκαναν. Η κυβέρνηση προβλέπει 90% πλέον από χτες :P

https://www.independent.co.uk/news/health/coronavirus-uk-how-long-last-predicted-death-toll-hospital-test-nhs-a9403651.html

Αυτός ο αριθμός είναι όσον θα χρειαστούν νοσοκομείο και αναπνευστήρα..... 

Eighty per cent of the population could be infected during that time under the worst case scenario, and “up to 15 per cent (7.9 million people) may require hospitalisation”, the report says.

Επεξ/σία από Apoll
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ναι αλλα αλλο το να βγαίνουμε μονο για φαρμακεία και φαΐ, αλλο εκατοντάδες να πηγαίνουν κάθε μερα στις δουλειές τους...

αν κλείσουν όλα θα πρέπει να επιδοτηθούν ακόμα περισσότεροι, δεν ξέρουμε αν ή πότε θα φτάσουμε  εκεί αλλά όσο δεν ξεφεύγουν τα κρούσματα σε μη διαχειρίσιμο βαθμό ίσως το καθυστερούν 

εγώ πάντως είμαι δουλειά θέλοντας και μη, αλλά μιας και έχω δυνατότητα να κάνω πολλά από το σπίτι καλό είναι να επιδιώξω να μείνω εκεί

Επεξ/σία από logistoulis
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, billdanos said:

Βασικά αυτό θα κάνω. 

Καλη τύχη και προσοχή ε! :) 

Γιατί το insomnia να γλυτώσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Βάλτε κι άλλους moderators στο Μπλα Μπλα, ελέω κορωνοϊού!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Για εμενα προσωπικα 3 πραγματα με απασχολουν

1. Εαν νοσησει καποιος αποκτησει καποια αντισωματα μετα υπαρχει περιπτωση να ξανα νοσησει?

2. τελικα θα επηρεασει η αλλαγη θερμοκρασιας?

3. αυτη η απυθμενη βλακεια του Ελληνα θα τελειωσει καποτε? 

ΙΣΩΣ 

ΜΠΟΡΕΙ

ΟΧΙ

ΤΡΕΞΤΕΕΕΕ 🤣😄😘🤣

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1456536/apisteytes-eikones-sarosan-ta-antisiptika-se-deyterolepta-vid

Δείτε εδώ! Ο ένας πάνω στον άλλο για τα αντισηπτικά και κάποια ζώα έχουν στα χέρια τους 15 πακέτα! Σε 1 λεπτό άδειασε το ράφι!🤬

πλαφον στα αντισηπτικα 3 ανα ατομο λεει βδομαδα πανικου θα ναι δυστηχως

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Για εμενα προσωπικα 3 πραγματα με απασχολουν

1. Εαν νοσησει καποιος αποκτησει καποια αντισωματα μετα υπαρχει περιπτωση να ξανα νοσησει?

2. τελικα θα επηρεασει η αλλαγη θερμοκρασιας?

3. αυτη η απυθμενη βλακεια του Ελληνα θα τελειωσει καποτε? 

1. We do not know.

2. We do not know.

3. Yes. Just kiddin'. We do not know.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή δεν υπάρχουν αντισηπτικό ή οινόπνευμα ούτε για δείγμα, υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής homemade αντισηπτικού από καθαρή αλκοόλη, η οποία κοστίζει περίπου €3/400ml και η οποία αραιώνεται με νερό.

Έχετέ το στα υπόψιν σας.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mando είπε

φαρμακειο η supermarket ? γιατι βλεπω ξαφνικα μη διαθεσημα  γαντια και οινοπνευμα στο e-bloko (και εχω παραγγηλει 🥺 ) ., το κρατος τον παιζει παλι , περιμενουν να τρεχει ο κοσμος να βρει στα supermarket μαλλον...

Υπαρχει εγκύκλιος απο τους προμηθευτες οτι πρώτα θα εξυπηρετήσουν τον κρατικό μηχανισμό κ μετα όλοι οι υπολοιποι εμποροι...Εφαγα άκυρο απο τον προμηθευτή μου...

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια μονο εγω καθομαι ανετα στο σπιτι μου ; Ας ειναι καλα το WoW ^_^  ! Το plague of undeath τουλαχιστον μπορω να το πολεμησω ενεργα ! 

• Like 5
Δημοσ.
43 minutes ago, chill said:

Σύμφωνα με αυτά που διάβασα το ΣΚ, ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει τα μέσα για να δουλέψεις, άσχετα αν έχεις π.χ. δικό σου PC.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FCastor είπε

1. We do not know.

2. We do not know.

3. Yes. Just kiddin'. We do not know.

για το πρώτο νομίζω ότι έχει γραφτεί πως κάποιοι νόσησαν ξανά αν και λίγοι

από την άλλη, ας μας πει και κάποιος γιατρός, όσοι ανάρρωσαν δεν έχουν πλέον αντισώματα; δεν γίνονται εξετάσεις ή πειράματα πάνω σε αυτούς; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

για το πρώτο νομίζω ότι έχει γραφτεί πως κάποιοι νόσησαν ξανά αν και λίγοι

από την άλλη, ας μας πει και κάποιος γιατρός, όσοι ανάρρωσαν δεν έχουν πλέον αντισώματα; δεν γίνονται εξετάσεις ή πειράματα πάνω σε αυτούς; 

Γίνεται έρευνα πάνω στο τι ανοσία καταλείπει η νόσηση με τον ιό σίγουρα. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε σοβαρά στοιχεία για το τι γίνεται με την ανοσία (αφήνει ή δεν αφήνει, αν αφήνει πόσο διαρκεί, αφορά και πιθανές μεταλλάξεις ή πιθανά διαφορετικά στελέχη, μπορεί να ξανανοσήσει κάποιος και αν ναι μετά από πόσο, τα θετικά που έγιναν αρνητικά ήταν όντως αρνητικά ή ήταν false negatives σε κάποιο βαθμό, γιατί κάποια θετικά κρούσματα που έγιναν αρνητικά αργότερα ξανανόσησαν ή/και θετικοποιήθηκαν πάλι, κλπ).

Έχουμε πολλές άγνωστες παραμέτρους ακόμα και είναι και ο λόγος που το "πείραμα" της Αγγλίας και Σουηδίας για ανοσία της αγέλης χωρίς flattening the curve θεωρείται επί του παρόντος και με τα μέχρι τώρα δεδομένα παρακινδυνευμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Περαστικά σε όλους μας κι από μένα

σπίτι με την οικογένεια

έχουμε λιώσει στο LOL με το γιο βλέπω να τα σπάμε όλα στο τέλος και να παίρνουμε από 30 κιλά ο καθένας.  😛

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...