Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stavpup είπε

Συγκροτούνται άμεσα συνεργεία εργασίας στο δημόσιο,  σε ποσοστό 30% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού.. 

Δηλαδη?

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι πότε ισχύει το μενουμε σπίτι ρε παιδιά;

Ένα σκ ήταν; Σοβαρά;

Δηλαδή από σήμερα όσοι θέλουν ανοίγουν τις επιχειρήσεις κανονικά;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Rpanagos said:

Ένα σκ ήταν; Σοβαρά;

Έχει αναφερθεί κάπου ότι κλείνουν τα καταστήματα λιανικής; 

Έχετε μπερδευτεί μου φαίνεται στο τι κλείνει και στο τι όχι.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Πρέπει να αποφασίσουμε ανάμεσα σε 2 σενάρια: 

1. Διώχνουμε τους τρομολαγνους και τους κατά φαντασιαν γιατρούς του insnomnia. 

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 5-10 άτομα, στη δεύτερη θα επηρεαστούν περισσότεροι... 🤔

Το τόπικ πρέπει να παραμείνει ανοιχτό. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τους λόγους.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχει αναφερθεί κάπου ότι κλείνουν τα καταστήματα λιανικής; 

Έχετε μπερδευτεί μου φαίνεται στο τι κλείνει και στο τι όχι.

Μας ξεμπερδευεις σε παρακαλώ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε

Ένα σκ ήταν; Σοβαρά;

Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα? αυτο που ανακοινωθηκε για αυτες τις επιχειρησεις που κλεινουν αμεσα συνεχιζουν και παραμενουν κλειστες, εγω που πρεπει να παω να υπογραψω και να συντονισω 20 φορτηγα για να σας ερθουν τα τροφιμα στα σουπερ μαρκετ ΝΑΙ πηγα στην δουλεια μου γιατι (ακομη) δεν μας εχει κλεισει το κρατος.. Τα μετρα θα ειναι ακομα χειροτερα μεχρι τελος της εβδομαδας.. Καλο κουραγιο σε ολους μας..

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Rpanagos said:

Έχεις δει σε κάποια ΠΝΠ να γράφει ότι κλείνουν τα ρουχάδικα ή τα συνεργεία; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Έχεις δει σε κάποια ΠΝΠ να γράφει ότι κλείνουν τα ρουχάδικα ή τα συνεργεία; 

ακομα οχι..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Τα καταστήματα λιανικής λειτουργούν κανονικά, ακόμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Ένα σκ ήταν; Σοβαρά;

Δε προκειται να κλεισουν ολα ο υτε στην ιταλια δεν εχουν κλεισει ολα. Απλα βγαινεις μονο με λογο 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cupra20vt είπε

Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα? 

Από έναν τύπο που το έγραψε εδώ μέσα πριν λίγο.

Γιατί πέσατε να με φάτε...μια διευκρίνιση ήθελα να κάνω.

Μάλλον το έγραψε πολύ πρωί και δεν είχατε ξυπνήσει ακόμα απ' όταν χθεσινή κούραση στην παραλία.

Δημοσ.
10 minutes ago, godfather0991 said:

Εγώ νιώθω ντροπή που το κράτος δεν τολμά ακόμα να αγγίξει την εκκλησία...

Και μην πει κανείς για άπιστους, άθεους κτλ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τι πιστεύει ο καθένας αλλά όταν η πίστη κάποιου (οποιαδήποτε πίστη) γίνεται κίνδυνος για την δημόσια υγεία τότε έχω μεγάλο πρόβλημα.

Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ζητά να μείνουν όλοι σπίτι τους και η εκκλησία να κάνει συνέχεια του κεφαλιού της και να λέει δεν κλείνω τους ναούς.

Από ότι φαίνεται μέχρι το Πάσχα θα υπάρχει ο κίνδυνος του ιού, θεωρώ ότι θα είναι μεγάλο θέμα να γίνουν οι λειτουργίες του Πάσχα και πολύ φοβάμαι ότι ακόμα και σε ύφεση να είναι ο ιός θα ξαναπάρει τα πάνω του με τον συνωστισμό στις εκκλησίες, στην περιφορά κτλ.

Πρέπει το κράτος να επέμβει τώρα και να πει οι εκκλησίες κλείνουν, και οι λειτουργίες ας βρουν έναν τρόπο να μεταδοθούν από την κρατική τηλεόραση (όπως γίνεται εξάλλου το Πάσχα και Χριστούγεννα) ή να τις ακούσουν από το ραδιόφωνο (2020 έχουμε)

Πρώτα από όλα η πίστη είναι κάτι το πνευματικό δεν χρειάζεται ο πιστός να βρίσκετε σε ένα χώρο ή να ασπάζεται εικόνες κτλ. για να "ενωθεί" με τον δημιουργό του. Άσε που όποιος πιστεύει έχει και στο σπίτι του καντηλάκια, εικόνες και μπορεί να πράξει τα δέοντα κατ' οίκον.

Όταν είχες σημαία τις σχέσεις Εκκλησίας κράτους και κατηγορούσες άλλους που ήσαντε πιο ανοιχτοί σε αυτά τα θέματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά κατά την άποψη μου. Τους αφήνεις να κάνουν οτι τους φωτίσει ο Θεός. Μην ξεχνάς οτι είμαστε μούσχαροι ως λαός.

• Moderators
Δημοσ.

Και καθολικό lockdown να γίνει δεν μπορούν να κλείσουν όλα, εκτός κι αν κλειστούμε σπίτι με το στρατό να μοιράζει συσσίτιο συν φάρμακα. 

Που ούτε αυτό μπορεί να δουλέψει για πρακτικούς και τεχνικούς λόγους. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Και καθολικό lockdown να γίνει δεν μπορούν να κλείσουν όλα, εκτός κι αν κλειστούμε σπίτι με το στρατό να μοιράζει συσσίτιο συν φάρμακα. 

Που ούτε αυτό μπορεί να δουλέψει για πρακτικούς και τεχνικούς λόγους. 

Ναι αλλα αλλο το να βγαίνουμε μονο για φαρμακεία και φαΐ, αλλο εκατοντάδες να πηγαίνουν κάθε μερα στις δουλειές τους...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...