Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Πρέπει να αποφασίσουμε ανάμεσα σε 2 σενάρια: 

1. Διώχνουμε τους τρομολαγνους και τους κατά φαντασιαν γιατρούς του insnomnia. 

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 5-10 άτομα, στη δεύτερη θα επηρεαστούν περισσότεροι... 🤔

Ειδικα αυτη την περιοδο που περναμε τοσες ωρες μεσα στο σπιτι σε υπολογιστη ή κινητο, νομιζω ειναι προτιμοτερο το πρωτο. Πολυς κοσμος περναει ωρα διαβαζοντας αυτο το θεμα ή συμμετεχοντας. 

Δεν πιστευω οτι σας ειναι τοσο δυσκολο να απομονωσετε αυτους που "χαλανε" το τοπικ.

• Like 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν εχω ακουσει τιποτα,ενας ασφαλιστης μου ελεγε το Σάββατο εχω 70 συμβόλαια μεχρι τέλος του μηνα οι περισσότεροι γεροντια στα χωρια .

Ειναι καποια προβληματα που πρεπει να αντιμετωπιστουν

Επεξ/σία από Perseus1966
Δημοσ.

Και με τα κουρεία/κομμωτήρια θα υπάρχει θέμα. Αν μείνουμε ακούρευτοι δύο μήνες, βλέπω να έρχεται πάλι η μόδα των 80s.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εγώ ένα πράμα προσπαθώ να καταλάβω. 

Οκ, πες ότι κλείνουν όλα, κτλπ κτλπ

Εμείς οι μάστορες αν πάθει κάτι πχ η βρύση σου και γεμίσεις νερά, η γενικά έχεις ένα θέμα στα φώτα και δεν έχεις ρευνα, που θα βρω ανταλλακτικα να στα φτιάξω; 

Οκ έχουμε στις αποθήκες μερικά, αλλά όταν τελειώσουν τι θα κάνετε; θα μείνετε χωρίς νερό; χωρίς ρεύμα; χωρίς βρύση να πλυθειτε; χωρίς πόσα άλλα ακόμα αν κάτσουμε να σκεφτούμε. 

Και πόσα άλλα επαγγέλματα οικοδομής χρήσιμα που αν δεν έχουμε ανταλλακτικα δεν δουλεύει το σύστημα. 

ετσι κι αλλιως και οι μαστορες να δουλευουν, χωρις εισαγωγες προϊοντων ή με πολυ μετριοπαθεις ποσοτητες η κατασταση θα ειναι δυσκολη.

φανταζομαι για να μπαινουν οι αμερικανοι σε καραντινα για 8 εβδομαδες στα παντα...κατι θα υποψιαζονται !!!

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mclein² είπε

ναι, να κλεισουν ολα σημερα αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τους υπαλληλους σε εταιρειες με πανω απο 20-30 ατομα προσωπικο...

γιατι το μεροκαματο στον σερβιτορο ποιος θα το δωσει?ποιος πιστευεις ειναι σε καλυτερη θεση?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλά ναι βέβαια

Οπότε λες να μείνουν πχ μερικά μαγαζιά με τέτοιου είδους προϊόντα ανοιχτά; 

Πχ για ύδρευση, ηλεκτρολογικο υλικό, κτλπ; αυτό θεωρώ ότι είναι το λογικό. 

Στις άλλες χώρες, σε αυτό τον τομέα ξέρουμε τι κάνουν; από περιέργεια η Ιταλία για παράδειγμα τι κάνει; 

στην Ιταλια δεν κουνιεται ουτε κουνουπι.

επειδη φοβουνται και οι μαστορες δεν αναλαμβανουν δουλειες..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ison_ είπε

Και με τα κουρεία/κομμωτήρια θα υπάρχει θέμα. Αν μείνουμε ακούρευτοι δύο μήνες, βλέπω να έρχεται πάλι η μόδα των 80s.

παρε τα με μηχανη , δεν υπαρχει κανενα θεμα , στον στρατο κουρευαμε ο ενας τον αλλον...

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εναλλακτικά μπορώ απλά να αγνοώ το συγκεκριμένο τοπικ, για να δείτε πως είναι χωρίς καθόλου διαχείριση. :) 

Νομίζω πως έχεις πάρει φωτιά billdano, ώρες ώρες δεν ξέρω πως είσαι τόσο γρήγορος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλά ναι βέβαια

Οπότε λες να μείνουν πχ μερικά μαγαζιά με τέτοιου είδους προϊόντα ανοιχτά; 

Πχ για ύδρευση, ηλεκτρολογικο υλικό, κτλπ; αυτό θεωρώ ότι είναι το λογικό. 

Στις άλλες χώρες, σε αυτό τον τομέα ξέρουμε τι κάνουν; από περιέργεια η Ιταλία για παράδειγμα τι κάνει; 

Νομιζω οτι σε αφηνουν να πας στη δουλεια οποτε θα ανοιγουν απλα δε θα βολταρεις ασκοπα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

γιατι το μεροκαματο στον σερβιτορο ποιος θα το δωσει?ποιος πιστευεις ειναι σε καλυτερη θεση?

γι'αυτο βγηκε αποφαση αν δεν κανω λαθος. διαβασα οτι οσα ειναι κλειστα με αποφαση θα υπαρξει βοηθεια.

οπως και να εχει η ζημια ειναι τεραστια σε ολους τους κλαδους.

Δημοσ.

Εκτός από κάποια υβριστικά μηνύματα πάντως εγώ δεν βλέπω να χαλάει το θέμα. Είναι λογικό οι απόψεις και οι οπτικές να διαφέρουν, άλλοι το βλέπουν πιο ψύχραιμα άλλοι είναι πιο αγχωμένοι αλλά όλες οι απόψεις κάτι προσφέρουν. Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση για όλους μας έτσι κι αλλιώς.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ison_ είπε

μακάρι 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

γι'αυτο βγηκε αποφαση αν δεν κανω λαθος. διαβασα οτι οσα ειναι κλειστα με αποφαση θα υπαρξει βοηθεια.

οπως και να εχει η ζημια ειναι τεραστια σε ολους τους κλαδους.

Τουλαχιστον σε τετοιου ειδους εταιριες θα παιξει καποιο επιδομα για τους εργαζομενους απο το κρατος αμα κλεισουν,αλλοι καθονται πανω στο παγωτο χωνακι και δε μπορουν να κανουν τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Εκτός από κάποια υβριστικά μηνύματα πάντως εγώ δεν βλέπω να χαλάει το θέμα. Είναι λογικό οι απόψεις και οι οπτικές να διαφέρουν, άλλοι το βλέπουν πιο ψύχραιμα άλλοι είναι πιο αγχωμένοι αλλά όλες οι απόψεις κάτι προσφέρουν. Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση για όλους μας έτσι κι αλλιώς.

Άλλο να λες απλά την αποψή σου και άλλο να την παρουσιάζεις σαν δεδομένο, επηρεάζοντας κάποιους, χωρίς καμία βάση ή πηγή για αυτά που λες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...