Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω απορία πως γινετε να "θωρακιζομαστε" με μετρα παλι και να πλακώνουν group με ιταλους τουριστες μπουλουκια στο οροπεδιο ; Kατι δε δουλευει καλα . Επισης με εννέα μποφόρ στο Αιγαίο  και απαγορευτικό απόπλου τα ΣΜ στα νησια δε θα εχουν προβλημα ανεφοδιασμου και οχι μονο σε αντισηπτικά ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vairass είπε

Άρα ποια είναι η λύση; 

Eεργασίες μη απαραίτητες σπίτια τους.

Η άλλη είναι γραμματέας του γενικού που έχει κάτσει σπίτι του. Τη δουλειά της τι κάνει και από το σπίτι.

Ο άλλος υπεύθυνος πωλητηρίων κοσμημάτων. Κανείς δεν θα αγοράσει κοσμημα τωρα. Κάντο απ το σπίτι.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας που καθαρά λογο ανοργανωσιάς και ανικανότητας ορισμένων μάνατζερ, τους κρατάνε στα γραφεία ή σε γραμμή παραγωγής χωρίς να παράγουν, επειδη δεν μπορουν να πάρουν μια πρωτοβουλία.

Φυσικά ο υπάλληλος της ΔΕΗ και του ΟΤΕ πρέπει να εργαστει (αν και του ΟΤΕ απ το σπίτι τους). Ο νοσηλευτης, ο γιατρός, τα σωματα ασφαλείας, οσοι εργάζονται σε τροφιμα.

Ακόμα και ο κλειδαράς αναγκαίος ειναι. Αλλά αυτος ειναι κύριος του εαυτού του. Ξέρει τι κάνει :P :P -)

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mclein² είπε

ναι, να κλεισουν ολα σημερα αλλα να δω ποιος θα πληρωσει τους υπαλληλους σε εταιρειες με πανω απο 20-30 ατομα προσωπικο...

θα πάμε πολύ πίσω δυστυχώς..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gsisr είπε

θα πάμε πολύ πίσω δυστυχώς..

περιμενω Τεταρτη - Πέμπτη την αποφαση και δεν ξερω που θα βρεθουν τοσα μαντηλια...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

περιμενω Τεταρτη - Πέμπτη την αποφαση και δεν ξερω που θα βρεθουν τοσα μαντηλια...

Και δεν δινει και ο Hondos αυτά τα υγρά οπως παλιά :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές πληροφορίες σχετικά με misconceptions και misinformation που γενικά κυκλοφορούν, καθώς και σχετικά με φάρμακα τα οποία δοκιμάζονται αυτή την περίοδο...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein² είπε

Το οικονομικό είναι ήδη τεράστιο θέμα με αυτά που έχουν κλείσει. Μόνο εστίαση και τα ξενοδοχεία στα τουριστικά μέρη (μαζί με όλο τον κλάδο) να βάλεις έχει ξεφύγει το πράγμα οικονομικά, αλλά περνάει σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή.

Έγραψα και νωρίτερα, σίγουρα αρμόδιοι κάποιοι ασχολούνται και με αυτό το θέμα και θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο ταμείο έκτακτης ανάγκης, ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο δεν ξέρω, που θα πρέπει να ενεργοποιηθεί. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ένα πράμα προσπαθώ να καταλάβω. 

Οκ, πες ότι κλείνουν όλα, κτλπ κτλπ

Εμείς οι μάστορες αν πάθει κάτι πχ η βρύση σου και γεμίσεις νερά, η γενικά έχεις ένα θέμα στα φώτα και δεν έχεις ρευνα, που θα βρω ανταλλακτικα να στα φτιάξω; 

Οκ έχουμε στις αποθήκες μερικά, αλλά όταν τελειώσουν τι θα κάνετε; θα μείνετε χωρίς νερό; χωρίς ρεύμα; χωρίς βρύση να πλυθειτε; χωρίς πόσα άλλα ακόμα αν κάτσουμε να σκεφτούμε. 

Και πόσα άλλα επαγγέλματα οικοδομής χρήσιμα που αν δεν έχουμε ανταλλακτικα δεν δουλεύει το όλο σύστημα. 

Το έχετε σκεφτεί αυτό; η μόνο εγώ σκέφτομαι τέτοια λόγο επαγγέλματος; 🙄🤔

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 10
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Τα ποσοστά θνητότητας πες μας στη μία και στην άλλη περίπτωση 😋

Στην 1η ίσως γλυτώσουμε κάποιους που θα πάνε από το άγχος ή τον φόβο τους και ίσως μερικούς από το τρελάδικο...ίσως!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, pontez2 said:

Kατάλαβες τώρα σε ποιους αναφέρεται ο Bild? Kρίμα δεν είναι να κλείσει το τοπικ που κάποιοι γράφουμε και 5 σοβαρά πράγματα επειδή κάποιοι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους;

Εναλλακτικά μπορώ απλά να αγνοώ το συγκεκριμένο τοπικ, για να δείτε πως είναι χωρίς καθόλου διαχείριση. :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εγώ ένα πράμα προσπαθώ να καταλάβω. 

Οκ, πες ότι κλείνουν όλα, κτλπ κτλπ

Εμείς οι μάστορες αν πάθει κάτι πχ η βρύση σου και γεμίσεις νερά, η γενικά έχεις ένα θέμα στα φώτα και δεν έχεις ρευνα, που θα βρω ανταλλακτικα να στα φτιάξω; 

Οκ έχουμε στις αποθήκες μερικά, αλλά όταν τελειώσουν τι θα κάνετε; θα μείνετε χωρίς νερό; χωρίς ρεύμα; χωρίς βρύση να πλυθειτε; χωρίς πόσα άλλα ακόμα αν κάτσουμε να σκεφτούμε. 

Και πόσα άλλα επαγγέλματα οικοδομής χρήσιμα που αν δεν έχουμε ανταλλακτικα δεν δουλεύει το όλο σύστημα. 

Το έχετε σκεφτεί αυτό; η μόνο εγώ σκέφτομαι τέτοια λόγο επαγγέλματος; 🙄🤔

Σε όλη του την έκταση δεν ξέρω αν το έχει σκεφτεί κάποιος, δεν είναι κάτι που έχουμε ξαναπεράσει. 

Λογικά όπως λειτουργεί στις άλλες χώρες θα λειτουργήσει κι εδώ.

Είπαμε είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλάζουν πολλά και θέλουν προσαρμογή. Δεν είναι διακοπές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Σε όλη του την έκταση δεν ξέρω αν το έχει σκεφτεί κάποιος, δεν είναι κάτι που έχουμε ξαναπεράσει. 

Λογικά όπως λειτουργεί στις άλλες χώρες θα λειτουργήσει κι εδώ.

Είπαμε είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλάζουν πολλά και θέλουν προσαρμογή. Δεν είναι διακοπές.

Καλά ναι βέβαια

Οπότε λες να μείνουν πχ μερικά μαγαζιά με τέτοιου είδους προϊόντα ανοιχτά; 

Πχ για ύδρευση, ηλεκτρολογικο υλικό, κτλπ; αυτό θεωρώ ότι είναι το λογικό. 

Στις άλλες χώρες, σε αυτό τον τομέα ξέρουμε τι κάνουν; από περιέργεια η Ιταλία για παράδειγμα τι κάνει; 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...