Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όπως και να έχει θα κολλήσει αρκετός κόσμος μακροπρόθεσμα ειτε μεσωπρόθεσμα , το θέμα ειναι να μην υπάρχουν πολλά θύματα οπως γίνεται σε ολες τις ιώσεις με η χωρίς εμβόλια , τα μέτρα τα παίρνουν για να μην ξεφύγει η κατάσταση οταν θα ειναι σε έξαρση οχι για να εξαφανιστεί ο ιός , ο ιος θα υπάρχει και τον μάιο και τον ιούνιο κτλπ οταν δεν θα υπάρχουν τα μέτρα ( ετσι θέλω να πιστεύω ) και θα υπάρχουν και κρούσματα κτλπ οπως ξανα λέω με ολες τις ιώσεις / ιούς κτλπ υπάρχουν ( αν δεν ειναι ο σωστός όρος συγχωρέστε με ).

Επίσης κατι τελευταίο ειναι οτι δυστηχώς αυτο το πρέπει ντε και καλά να γίνουμε ιταλία ή καποιοι το έχουν δεδομένο με θλίβει μην πω με εξοργίζει απο μερικούς ( δεν αναφέρομαι για εδώ καθώς δεν παρακολουθώ το νήμα αλλα υπάρχει αυτη η γενικότερη τάση που γράφεται ).

Προσωπική μου άποψη και ευχή ειναι οτι η ελλάδα δεν θα γίνει ιταλία καθώς πήρε / παίρνει τα μέτρα πριν αρχίσει να υπάρχει έξαρση της επιδημία και υπάρχουν περισσότερα θύματα σε σχέση με την ιταλία που οταν πήρε τα μέτρα νομίζω ειχε ξεφύγει ηδη η κατάσταση ( δεν θυμάμαι νούμερα κτλπ ) , και επαναλαμβάνω για θύματα και οχι κρούσματα τα οποία θα υπάρχουν ετσι και αλλιώς και πολλοί απο αυτους στο τέλος θα αναρώσουν ( σε ηλικίες κτλπ δεν θα μπω καθώς η ανθρώπινη ζωή εχει αξία ειτε εισαι 2 χρονών ειτε 92 ).

Υ.Γ 1 : Επειδή ακούγεται ολο και περισσότερο ( ισως επειδή πουλάει τώρα ) τελευταία ειναι η απαγόρευση κυκλοφορίες για τους πολίτες ειναι το μόνο που δεν συμφωνώ και ειμαι κάθετα αντίθετος , εκει καταλύονται αλλα πράγματα οπως οι προσωπικές μου ελευθερίες και η δημοκρατία στην οποία ζούμε , τα μέτρα που έχουν παρθεί ειναι σωστά και οτι παρθεί περαιτέρω αλλα το απαγόρευση κυκλοφορίας φοβάμαι οτι θα οδηγήσει σε αλλες καταστάσεις που θα έχει αντίθετα αποτελέσματα

Υ.Γ 2 : Ξαφνικά με τον ιο ολοι προφυλάσονται μην βήξεις κοντά του , μην βήξει επάνω σου κτλπ αλλα δεν ειδα την ίδια ευαισθησία τον υπόλοιπο χρόνο οταν βήχει κάποιος επάνω σου και κολλήσεις καποιον αλλο ιο ( και ουτε μετά το τέλος των μέτρων θα γίνει )

Υ.Γ 3 : Δεν το παίζω ουτε γενναίος ουτε ήρωας , μπορεί να έχω ηδη τον ιο / μπορει να τον είχα / μπορεί να τον κολλήσω πολύ αργότερα εκτος μέτρων ή μπορει να μην τον περάσω ποτε , αλλα πρέπει να προσέχουμε πάντα και ολο τον χρόνο μην μεταδώσουμε καποια ίωση κτλπ στον διπλανό μας χωρίς να μας ενδιαφέρει το όνομα που έχει η ίωση / κρύωμα κτλπ

Υ.Γ 4 : Επίσης διαβάζουμε και ακούμε τα πάντα αλλα φιλτράρουμε τις ειδήσεις και προσπαθούμε με αυτα που ακούμε και με την κοινή λογική να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενα συμπέρασμα οσο το δυνατόν πιο κοντα στην πραγματικότητα , άλλοτε το καταφέρνουμε αλλώτε όχι

Και ξανα λέω οτι τα συγκεκριμένα ειναι δικές μου σκέψεις γενικότερες με το θέμα και δεν έχουν να κάνουμε με το συγκεκριμένο νήμα καθώς δεν το παρακολουθώ αλλα έγραψα αφου ειναι για το συγκεκριμένο θέμα.

• Like 11
  • Thanks 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Θέλω να πάω Τράπεζα να πληρώσω ασφάλεια σε γκισέ γιατί δεν έχει online πληρωμή ο τύπος.Ξέρει κανείς τι παίζει με τις τράπεζες;;;;;;

Εννοείς δεν έχει online πληρωμή ο ασφαλιστικός σου πράκτορας; Η ασφαλιστική εταιρεία όπου έχεις το ασφαλιστήριό σου, όμως, πρέπει να έχει (όλες οι γνωστές έχουν, ενίοτε έχουν και πληρωμή κι από την ιστοσελίδα τους με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα). Ψάξε στο site τους, κοίτα (αν έχεις) στο web-banking σου στις πληρωμές αν υπάρχει η επωνυμία τους ή μίλα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να σε ενημερώσουν. Το να πας στην Τράπεζα θα ήταν ό,τι πιο λάθος, σε αυτή την περίοδο. 

Επεξ/σία από Dionymous
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Θέλω να πάω Τράπεζα να πληρώσω ασφάλεια σε γκισέ γιατί δεν έχει online πληρωμή ο τύπος.Ξέρει κανείς τι παίζει με τις τράπεζες;;;;;;

Ζητα απο τον ασφαλιστη σου τον ηλεκτρονικο κωδικο πληρωμης... Πρεπει να εχει σιγουρα..

Εαν δεν εχει ζητα να σου δωσει το Iban του και κανε καταθεση με αιτιολογια "ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ Αρ.ΤΑΔΕ "

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Βασικά νομίζω οτι απλά κοροιδεύομαστε μεταξύ μας... Όλο το σαββατοκύριακο μένουμε στο σπίτι και τώρα ήρθαμε δουλειά σα να μη συμβαίνει τίποτα... οι μισοί βήχουν... 🤣

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πρέπει να αποφασίσουμε ανάμεσα σε 2 σενάρια: 

1. Διώχνουμε τους τρομολαγνους και τους κατά φαντασιαν γιατρούς του insnomnia. 

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 5-10 άτομα, στη δεύτερη θα επηρεαστούν περισσότεροι... 🤔

Τα ποσοστά θνητότητας πες μας στη μία και στην άλλη περίπτωση 😋

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ζητα απο τον ασφαλιστη σου τον ηλεκτρονικο κωδικο πληρωμης... Πρεπει να εχει σιγουρα..

Εαν δεν εχει ζητα να σου δωσει το Iban του και κανε καταθεση με αιτιολογια "ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ Αρ.ΤΑΔΕ "

Έλεος με τον κάθε γελοίο που στέλνει τον κόσμο στις τράπεζες για πληρωμές 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 5-10 άτομα, στη δεύτερη θα επηρεαστούν περισσότεροι... 🤔

Ποιους εννοεις τρομολαγνους ,δωσε μας ενα παραδειγμα να καταλαβουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Εχω μια απορια. Εαν παμε σε πληρη καραντινα, τα eshop θα λειτουργουν κανονικα ή οχι;

Πληρη καραντίνα είναι όλα κλειστα. 

Μόνο φαρμακεία και σουπερμάρκετ να πας από εκεί. 

όχι delivery, όχι eshop, όχι άσκοπες μετακινήσεις κτλπ κτλπ

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Εαν κανω τωρα μια παραγγελια, την πληρωσω κανονικα, και αυριο μπει πληρη καραντινα, τι γινεται με την παραγγελια και τα λεφτα μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έλεος με τον κάθε γελοίο που στέλνει τον κόσμο στις τράπεζες για πληρωμές 

Ελπιζω το γελοιος να μην πηγαινε σε μενα..

Εγω ανεφερα τροπους να πληρωσει χωρις να βγει απο το σπιτι...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, billdanos είπε

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Εγώ προτείνω κλείσιμο και ήθελα να το γράψω από χτες.
Δεν έχω γράψει καθόλου στο τόπικ αλλά το παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή του.
Μια περίληψη του είναι, τρομολαγνεία, τρομολαγνεία, θεωρίες συνωμοσίας, τρομολαγνεία, μερικές σωστές πληροφορίες/ποστ, και το χειρότερο, ΚΑΚΙΑ. Περισσότερους θανάτους θα είχαμε αν βγαίναν οι κατάρες εδώ μέσα αληθινές.

Τέλος η άποψή μου για τον ιο είναι η εξής απλή. Κάνεις απλά ότι σου λένε, χωρίς να το υπεραναλύεις, χωρίς να βρίζεις άλλους που δεν το κάνουν.

Αν θες να ψάξεις κάτι, μην ψάξεις από σκουπιδοσάιτ, ορίστε έτοιμο λινκ με papers:
https://scholar.google.com/scholar?as_ylo=2020&q=coronavirus&hl=en&as_sdt=0,5

Εν συντομία, το παρών thread δεν προσφέρει κάτι πέρα από τη δυνατότητα να βγάλουν μερικοί τα κόμπλεξ τους.
1000 φορές να έχει μόνο ένα post στην αρχή με μερικές ερωτοαπαντήσεις καθώς και με τις τελευταίες οδηγίες του κράτους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, billdanos είπε

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Υπάρχουν και αρκετά σοβαρά post εδώ μέσα οπότε το 1ο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Apoll είπε

Ά ρε παρακεταμόλη, δώσε το φάρμακο που έχει κέρδος και κάθετε στο συκώτι για χρόνια.... 

Ασπιρίνη είναι η μόνη λύση, όμως στην Ελλάδα το κουτί έχει €4,30 (3,40 ενδεικτική) και στην Βρετανια £0,80 

(α ναι η τιμή πολλαπλασιάστηκε στην Ελλάδα το 2017 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας)

Τι εννοεις, γιατι περνω παρακεταμολη για τον πονοκεφαλο.Με την Ασπιρινη εχω προβλημα, λογω ολικης ελειψης ενζυμου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...