Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Με την περίθαλψη σε ιδιωτικά νοσοκομεία και ασφάλειες υγείας τι γίνεται? 

Λογικά τώρα κανείς δε θα σε ασφαλίζει 

τα κρουσματα του covid19 πανε στα νοσοκομεια αναφορας τα οποια ειναι ακομα δημοσια.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Την καλημέρα μου. Όντως δεν υπάρχει ελπίδα η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν του "δεν βαριέσαι" "ωχ αδερφέ μου". Η κυβερνήσεις είναι σε αυτό το επίπεδο οπότε μην περιμένετε κάτι καλύτερο από τον λαό. Το οξύμωρο και ο σουρεαλισμός είναι ότι μόλις αρχίσουν να πεθαίνουν θα λένε φταίει το κράτος οι άλλοι κτλ εμείς πάντως δεν φταίμε ποτέ. Το θέατρο του παραλόγου με λίγα λόγια. Εδώ μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό όμως και νομίζω κάποια στιγμή πρέπει ακόμα και ο τελευταίος Έλληνας να σοβαρευτεί. Νομίζω ήρθε η ώρα. 

Πηραμε μετρα νωρις και δεν εχουμε πολλα κρουσματα ουτε θυματα

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, ParhsG said:

Πηραμε μετρα νωρις και δεν εχουμε πολλα κρουσματα ουτε θυματα

Ισχύει ότι πήραμε μέτρα νωρίτερα συγκριτικά με άλλους.

Το αν αυτά οδηγήσουν όντως σε λιγότερα κρούσματα και θύματα θα το μάθουμε σε δύο εβδομάδες. Μέχρι τώρα πάντως, βαδίζουμε στα χνάρια της Ιταλίας, δες τα γραφήματα που παρέθεσε ένα μέλος στην προηγούμενη σελίδα.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.

Σκατα μέτρα πήραμε, όσοι ξέρω εγώ σήμερα θα πάμε δουλειά, οι μισοί να κολλήσουν θα κολλήσουμε τους άλλους μίσους κλπ κλπ. 

Μια τρύπα στο νερό, πρπει να κλείσουν τα πάντα. 

• Like 11
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vairass είπε

Σκατα μέτρα πήραμε, όσοι ξέρω εγώ σήμερα θα πάμε δουλειά, οι μισοί να κολλήσουν θα κολλήσουμε τους άλλους μίσους κλπ κλπ. 

Μια τρύπα στο νερό, πρπει να κλείσουν τα πάντα. 

Ισχύει 

Βλέπω αρκετό κόσμο, ειδικά είδα και μερικά γερόντια που τριγυρνουσαν χωρίς λόγο και αιτία δεξιά και αριστερά. 

Εντάξει μερικά άτομα είχαν να ανοίξουν μαγαζιά, φαρμακεία, να πάνε σε σοβαρούς λόγους οκ, αλλα αυτό το τριγυρναω ενώ έχουμε καραντίνα δεν το καταλαβαίνω, ειδικά από γεροντάκια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Ισχύει 

Βλέπω αρκετό κόσμο, ειδικά είδα και μερικά γερόντια που τριγυρνουσαν χωρίς λόγο και αιτία δεξιά και αριστερά. 

Εντάξει μερικά άτομα είχαν να ανοίξουν μαγαζιά, φαρμακεία, να πάνε σε σοβαρούς λόγους οκ, αλλα αυτό το τριγυρναω ενώ έχουμε καραντίνα δεν το καταλαβαίνω, ειδικά από γεροντάκια.

Γιατί βρε συ εγώ που θα πάω δουλειά κ θα ανταλλάξω λεφτά με πάνω από 30 άτομα; 

Που το βάζεις; είμαι στη λίστα των νεκρών απλά δεν το λέμε, μεταξύ μας το ξέρουμε όμως. 

Δημοσ.

Θέλω να πάω Τράπεζα να πληρώσω ασφάλεια σε γκισέ γιατί δεν έχει online πληρωμή ο τύπος.Ξέρει κανείς τι παίζει με τις τράπεζες;;;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να αποφασίσουμε ανάμεσα σε 2 σενάρια: 

1. Διώχνουμε τους τρομολαγνους και τους κατά φαντασιαν γιατρούς του insnomnia. 

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 5-10 άτομα, στη δεύτερη θα επηρεαστούν περισσότεροι... 🤔

• Like 13
  • Thanks 12
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πρέπει να αποφασίσουμε ανάμεσα σε 2 σενάρια: 

1. Διώχνουμε τους τρομολαγνους και τους κατά φαντασιαν γιατρούς του insnomnia. 

2. Κλείνουμε το τοπικ. 

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για 5-10 άτομα, στη δεύτερη θα επηρεαστούν περισσότεροι... 🤔

Να προτείνω κάτι. 

Να καρφιτσωσουμε (pinned) στην αρχή χρήσιμα τηλέφωνα και συμβουλές για μερικά πράγματα και να κλειδώσει. Να ανοίγει μόνο για προσθήκες και σημαντικές πληροφορίες. 

• Like 4
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...