Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, k_w_t said:

παιζουν με ποσοστα επι του τζιρου τα Mall

Παίζουν με ενοίκιο και με ποσοστά επί των τζίρων από ένα τζίρο και πάνω κλιμακωτά.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, guzel είπε

Αυτό βλέπω και εγώ... Δε μπορεί και δεν είναι σε θέση οικονομικά η Ελλάδα να στηρίξει τέτοια μέτρα. Θα δούμε τέλος του μήνα πόσες επιχειρήσεις θα πληρώσουν εισφορές και ΦΠΑ με τέτοιο χάλι και ασφυξία στην αγορά.

Τι εισφορές; Δεν θα παρουν μισθό οι υπάλληλοι, θα γίνουν απολύσεις, μονο οι πολυεθνικες θα τηρήσουν τα προσχήματα πιστεύω. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Perseus1966 είπε

3 ωρες λεμε ,απαλ δεν ξερουν αν ειναι τοσο συμπυκνωμενοπ ηγια να σε κολλησει.

Γενικα αποφευγετε του πολυ κλειστους χωρους και παντα καλο αερισμα.

αρα δεν ειναι π1πες αυτα για τα μη αερογενως?, δεν ειπα να παει ταξιδι απο τα πατησια στον πειραια

Ο απλος πολιτης δε ξερει αν στα συγγραφικα τους εργα το αερογενως ειναι ταξιδι απο αθηνα καιρο

32 λεπτά πριν, manolis115 είπε

ο κ. Τσιόδρας λέει: «Δεν μεταδίδεται αερογενώς»   Όσον αφορά τη μετάδοση του ιού, ήταν ξεκάθαρος διαψεύδοντας σχετικές αναφορές ότι ο ιός μεταδίδεται αερογενώς δηλαδή ταξιδεύει στον αέρα. «Δεν υπάρχουν δεδομένα για αερογενή μετάδοση του ιού. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η μετάδοση γίνεται μέσω σταγονιδίων από τη μύτη και από το στόμα».   Πηγή: https://www.lifo.gr/now/greece/273908/koronoios-ekthetiki-ayksisi-ton-kroysmaton-stin-ellada-to-profil-ton-asthenon

Οπότε δεν μπορεί να βήξει κάποιος τρία μέτρα μακριά μου και να κολλήσω. Δεν ταξιδεύει με τον άνεμο. Κρατάμε το απόσταση ασφαλείας δυό μέτρα. Να ξέρουμε σιγά σιγά τι να προσέχουμε και τι όχι γιατί θα μας στρίψει στο τέλος. Η βολτούλα με ποδήλατο συνεχίζεται κανονικά μακριά (σε λογικά πλαίσια) από  πολύ κόσμο.

Επεξ/σία από llldoomlll
  • Like 1
Δημοσ.

Bιολογικό 3D Checkmate ο Βλαδίμηρος
Bιολογικός κόλαφος για ΕΕ και WHO

Jan 30 2020
Russia closes border with China to prevent spread of the coronavirus
(Σημ. Ρωσία με Κίνα έχουν σύνορα 4.210 χλμ)

Mar 15 2020
Russia Cases per 1 Million: 0,4
Italy Cases per 1 Million: 409,3
Switzerland Cases per 1 Million: 256,2
Spain Cases per 1 Million: 167,7
Greece Cases per 1 Million:  31,8

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apoll είπε

Ά ρε παρακεταμόλη, δώσε το φάρμακο που έχει κέρδος και κάθετε στο συκώτι για χρόνια.... 

Ασπιρίνη είναι η μόνη λύση, όμως στην Ελλάδα το κουτί έχει €4,30 (3,40 ενδεικτική) και στην Βρετανια £0,80 

(α ναι η τιμή πολλαπλασιάστηκε στην Ελλάδα το 2017 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας)

Πωωωωω 4.30?δεν παίρνω ένα κιλό μπριτζολες καλύτερα.εγω εχω μείνει στο 1 ευρώ ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Και το κλανιδια, μην ανοιγεται τα παραθυρα στον φωταγωγο 😀.

Βρε πουστη  μου, ιος Made in China και εφερε τετοια καταστροφη.Που να ηταν και made in Germany.

Και αν δεν είναι made in China τελικά???? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, lionheart20 said:

κλειστό χώρο του ασανσέρ

Αυτό καταλαβαινώ και εγώ. Τα σταγονίδια σε έναν κλειστό χώρο μένουν εκεί μέσα αφού είναι κλειστός. Μάλιστα όσο πιο μικρός όπως το ανσασέρ τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να τα εισπνεύσεις. Σε αντίθεση στους ανοιχτούς χώρους κανένα σταγονίδιο δεν μπορεί να μείνει. Ούτε να μείνουν όλα μαζί ενωμένα και να ταξιδευούν σαν τα πουλιά πχ. Διαλύονται, διασκορπίζονται και ο αέρας ανανεώνεται. Οπότε δεν κινδυνεύεις. Μόνο αν είσαι κοντά σε κάποιον άλλον δυό μέτρα η λιγότερο και φτιαρνιστεί ευθεία βολή πάνω σου. 

Αυτό που είπα πριν θα μας στρίψει. Αν τα σωματίδια ενωμένα όλα μαζί ταξιδευούν που δεν ισχυεί τοτέ πρέπει και στο μπαλκόνι με μάσκα να βγαίνουμε μην βήξει η έχει βήξει η γειτόνισσα. Δύο μέτρα άντε τριά σε ανοιχτό χώρο είμαστε ασφαλείς. Δεν θα φοραμε μάσκα να βγούμε στο μπαλκόνι να ποτίσουμε τα λουλούδια.

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Παίζουν με ενοίκιο και με ποσοστά επί των τζίρων από ένα τζίρο και πάνω κλιμακωτά.

Στο Athens Heart που εχει μαγαζι φιλος μου ειναι μονο με ποσοστο ...(μεγαλο ομως)

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Τα πράγματα έχουν ήδη γίνει αρκετά δυσκίνητα στην αγορά, ακόμα και τώρα πολλοί μικρομεσαίοι* δεν είναι δυνατόν να ανταπεξέλθουν. Υπάρχουν τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν πτώση και 70% από την προηγούμενη εβδομάδα. Λογαριασμοί, ενοίκια, εισφορές, φόροι κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν τέλος του μήνα και κανενός μήνα για όσο καιρό συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.

*ούτε και πολλοί μεγάλοι. Εκτός κι αν νομίζει κανείς ότι θα βγουν τα ενοίκια του Mall και του GH με κλειστά καταστήματα.

Τα παραπάνω δεν βλέπω να απασχολούν την ατζέντα διαχείρισης αυτής της κατάστασης. Γενικά δεν υπάρχει κουβέντα για ζωή χωρίς κορονοΐό. (εκτός αν δεν υπάρχει ;p) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Και εμεις στην Σωτηρια δεν μπαινουμε στα ασανσερ,ειδικα στο κτηριο που πανε οσους εχουν κοροναιο,

Όταν πας σπίτι τι κάνεις; Αλλαγή ρούχα, μπουφάν + παπούτσια στο μπαλκόνι, μπάνιο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Αυτό καταλαβαινώ και εγώ. Τα σταγονίδια σε έναν κλειστό χώρο μένουν εκεί μέσα αφού είναι κλειστός. Μάλιστα όσο πιο μικρός όπως το ανσασέρ τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να τα εισπνεύσεις. Σε αντίθεση στους ανοιχτούς χώρους κανένα σταγονίδιο δεν μπορεί να μείνει. Ούτε να μείνουν όλα μαζί ενωμένα και να ταξιδευούν σαν τα πουλιά πχ. Διαλύονται, διασκορπίζονται και ο αέρας ανανεώνεται. Οπότε δεν κινδυνεύεις. Μόνο αν είσαι κοντά σε κάποιον άλλον δυό μέτρα η λιγότερο και φτιαρνιστεί ευθεία βολή πάνω σου. 

Αυτό που είπα πριν θα μας στρίψει. Αν τα σωματίδια ενωμένα όλα μαζί ταξιδευούν που δεν ισχυεί τοτέ πρέπει και στο μπαλκόνι με μάσκα να βγαίνουμε μην βήξει η έχει βήξει η γειτόνισσα.

εγω δουλευω σε φυλακιο 6 τμ ,αν καπνισω μεσα γινεται ντουμανι ,αν παω εξω το ντουμανι εξαφανιζεται αμεσως

Επισης δεν μπορει καποιος μοντ να προσθεσει ενα εμοτικον αποδοκιμασιας? 

Επεξ/σία από Perseus1966
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Υπαρχει καποιο λινκ για αυτο που αναφερεις σχετικα με την Νοτια Κορεα;

https://asiatimes.com/2020/03/south-korea-turns-to-tech-to-take-on-covid-19/

Το πρώτο που βρήκα έτσι πρόχειρα τώρα. Δεν είναι αυτό που είχα διαβάσει αλλά λέει τα ίδια. 

Βάλε "south korea monitoring cell phones covid" στο google και διάβασε

24 λεπτά πριν, billdanos είπε

Έχουν κλείσει τα σούπερ μαρκετ και στοκαρεις για 15 ημερες? 😎

Δεν έχουν κλείσει τα σούπερ μάρκετ. Τι εννοείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...