Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Όταν λες ότι δεν πειθαρχούμε και όσα μέτρα και να παρθούν, θα βρούμε τρόπο να μην τα τηρήσουμε, αδιαφορώντας και για τους συνανθρώπους μας, επειδή είμαστε Έλληνες, τι περίμενες να καταλάβω:

διάβασε το ποστ που παρέθεσα τον Thresh

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση αλλά πως ακριβώς έχει «τελειώσει» η Κίνα με τον κορωνοϊό όταν έχει 80.000 ενεργά κρούσματα;

Μειωμένα λέει τα νέα κρούσματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ξεμπέρδεψαν και κλείνουν τα νοσοκομεία;

Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά;

https://www.kontranews.gr/index.php/KORONOIOS/Oyhan-Teleiose-me-ton-koronoio-Giatroi-giortazoyn-to-kleisimo-toy-teleytaioy-prosorinoy-nosokomeioy-binteo?fbclid=IwAR2W-hsWiIOhsMt-6u8D9amOktB9miYCyeqFFNZ-JPGWwLf2ZOiBntDYYP0

Τα ενεργά κρούσματα στην Κίνα είναι 10,719. Οι περισσότεροι θεραπεύτηκαν,

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Ευτυχώς δεν διάβαζα από χθες όσα γράφτηκαν εδώ μέσα. Τα πέρασα βιαστικά και ένα συμπέρασμα βγάζω.

Έχετε κάνει το μυαλό σας πουρέ και είμαστε ακόμα στην αρχή. 

Έχετε αναρωτηθεί πόσο διάστημα θα συνεχιστεί αυτό; Κρατήστε δυνάμεις και χαλαρώστε γιατί θα κάψετε ασφάλειες.

Σε άλλα νέα της ημέρας....Θα πάω να τσεκάρω αύριο αν και ο δικός μου δήμος έκανε την ίδια μλκια. Ελπίζω πως όχι γιατί ήταν μια φοβερή εκτόνωση και διέξοδος.

https://www.sdna.gr/mpasket/701991_pire-metra-o-dimos-glyfadas-kai-xilose-tis-mpasketes-sta-anoihta-gipeda

μια χαρα εκανε ο δημαρχος και αν θες να ξερεις μιας κ ειμαι δημοτης τους εστειλα μηνυμα και για 2ο γηπεδακι και πηγαν και βγαλανε και απο εκει τα στεφανια. 

Περασα χτες 20:00 και ειχε 20-25 ατομα μεσα, ηλικιας 17-30. Αδιανοητα πραματα, χανω καθε ελπιδα. 
βγες εξω για τρεξιμο, περπατημα, μονος η με εναν φιλο σου κ με αποσταση.. τι πας και παιζεις μπασκετ ΜΕ ΑΛΛΑ ατομα σε αθλημα π εχει επαφες κλπ. 

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι καιγομαστε και πρεπει να εξηγουμε την αλφαβητο μετα απο 600+ σελιδες εδω περα. 

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

μια χαρα εκανε ο δημαρχος και αν θες να ξερεις μιας κ ειμαι δημοτης τους εστειλα μηνυμα και για 2ο γηπεδακι και πηγαν και βγαλανε και απο εκει τα στεφανια. 

Περασα χτες 20:00 και ειχε 20-25 ατομα μεσα, ηλικιας 17-30. Αδιανοητα πραματα, χανω καθε ελπιδα. 
βγες εξω για τρεξιμο, περπατημα, μονος η με εναν φιλο σου κ με αποσταση.. τι πας και παιζεις μπασκετ ΜΕ ΑΛΛΑ ατομα σε αθλημα π εχει επαφες κλπ. 

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι καιγομαστε και πρεπει να εξηγουμε την αλφαβητο μετα απο 600+ σελιδες εδω περα. 

και αντε μετα να εξηγησεις στο ιδιο ατομο αμα γινει γενικη απαγορευση παντου γιατι γινεται

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε

Παρακολουθώ και γράφω στο θέμα εδώ και αρκετές ημέρες. Το νικ σου δε το χω πετύχει οπότε προσπερνώ τις υπόνοιες για την οπτική μου στο θέμα γιατί μάλλον δεν έχεις δει τι γράφω από την αρχή.

Άσε το αλφάβητο και απάντησε αν θες στο αν ένας απείθαρχος λαός στα βασικά, θα καταλάβει διαφορά αν του ξηλώσεις 50 στεφάνια από μπασκέτες.

Σαν να λες στον άλλον που πεθαίνει από καρκίνο τελευταίο στάδιο, να..πάρε μια ασπιρίνη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

διάβασε το ποστ που παρέθεσα τον Thresh

Έχουν παρθεί μέτρα για τα περισσότερα που γράφεις και θα παρθούν και πιο αυστηρά για την κυκλοφορία.

Όταν ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, δεν τα βάζεις με τα μέτρα; αλλά με το μυαλό του κόσμου και παίρνεις πιο αυστηρά μέτρα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Καθόλου υπερβολικό. Από την στιγμή που δεν καταλαβαίνουν και βγαίνουν βόλτες στα πάρκα, στις παραλίες και στις παιδικές χαρές, δεν υπάρχει άλλος τρόπος..

Και πάλι θα βγαίνουν για sm και θα κάνουν βόλτες. Μία είναι η λύση πλήρης απομόνωση σε ηλικιωμενους και ευπαθείς ομάδες.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, guzel said:

Μία είναι η λύση πλήρης απομόνωση σε ηλικιωμενους και ευπαθείς ομάδες.

Ρε πας καλά; Δεν θα μπορούν να πάνε εκκλησία άμα γίνει αυτό, θα χάσουν το χαρτζιλίκι οι παπάδες.

• Like 2
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, greekfragma said:

Πρέπει να κατανοήσετε οτι οι απαγορεύσεις έχουν νόημα όταν υπάρχει ισορροπία και σε όσους αναφέρονται αλλά και στο βαθμό που τις δέχονται.

Στο χωριό μου λένε με πορδές αυγά δε βάφεις.

Οπότε .....το να ξηλωσεις 50 στεφάνια.... όταν ο κόσμος συνεχίζει να στιβάζεται σα ζώο σε σουπερ μαρκετ take away φουρνους και παραλίες στο 1μέτρο η μια παρέα από την άλλη.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ήδη πήραν μέτρα για τα supermarkets, 1 πελάτης ανά 10τμ του καταστήματος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο κ. Τσιόδρας λέει: «Δεν μεταδίδεται αερογενώς»   Όσον αφορά τη μετάδοση του ιού, ήταν ξεκάθαρος διαψεύδοντας σχετικές αναφορές ότι ο ιός μεταδίδεται αερογενώς δηλαδή ταξιδεύει στον αέρα. «Δεν υπάρχουν δεδομένα για αερογενή μετάδοση του ιού. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η μετάδοση γίνεται μέσω σταγονιδίων από τη μύτη και από το στόμα».   Πηγή: https://www.lifo.gr/now/greece/273908/koronoios-ekthetiki-ayksisi-ton-kroysmaton-stin-ellada-to-profil-ton-asthenon

Οπότε δεν μπορεί να βήξει κάποιος τρία μέτρα μακριά μου και να κολλήσω. Δεν ταξιδεύει με τον άνεμο. Κρατάμε το απόσταση ασφαλείας δυό μέτρα. Να ξέρουμε σιγά σιγά τι να προσέχουμε και τι όχι γιατί θα μας στρίψει στο τέλος. Η βολτούλα με ποδήλατο συνεχίζεται κανονικά μακριά (σε λογικά πλαίσια) από  πολύ κόσμο.

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Και πάλι θα βγαίνουν για sm και θα κάνουν βόλτες. Μία είναι η λύση πλήρης απομόνωση σε ηλικιωμενους και ευπαθείς ομάδες.

Στην Ιταλία μπαίνεις σε ένα site της κυβέρνησης και τυπώνεις μια άδεια κάθε μέρα που σου λέει σε ποιους δρόμους μπορείς να κινηθείς για να πας στο μάρκετ, και μόνο εκεί. Μόνο ένα άτομο του σπιτιού μπορεί να βγει και εννοείται με μάσκα και γάντια και 3 άτομα max με σα στο μάρκετ. Άρα μια χαρά γίνεται. Η Σερβία το αποφάσισε επίσης, σήμερα. Στρατός στους δρόμους και απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός από τα απαραίτητα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

δεν διαφωνούμε σε κάτι.

η παρατήρησή μου που ίσως έπρεπε να προσθέσω διευκρίνηση....έχει να κάνει με το ιεραρχικό κομμάτι.

ΠΡΩΤΑ τακτοποιείς τα Σ/Μ, take away, κλπ και ΜΕΤΑ σε καίει αν θα ξηλώσεις μια μπασκέτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Και ποιος θα επιβάλει τα μέτρα; 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...