Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Έχεις δίκιο, ήπιο το μέτρο.

Έπρεπε να άφηναν τις μπασκέτες κι όσους τις χρησιμοποιούσαν (όχι ατομικά), να τους έβαζαν στο κρατητήριο.

Και ποιος θα τους μαζεύει; Ένα αμψού σε αστυνομικό και εξαφανίζεται σε dt

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, RVgtr είπε

Εγω αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι το να κλειστούμε στα σπιτια τι ακριβώς προσφέρουμε, το μονο που βλέπω ειναι κάποια ανάσχεση της μετάδοσης, σε βάθος χρόνου ομως το αποτέλεσμα θα ειναι ιδιο

Με το δεδομένο οτι δεν υπάρχει φάρμακο πως ακριβώς θα την γλυτώσουμε και για πόσο θα είμαστε στα σπίτια

Σου αρέσει να είναι πολλοί οι παθόντες από τον ιό

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Νομιζω πως απο εδω και περα θα ειστε και πιο χαλαρα, οτι πηρε πηρε ο κοσμος.... 

Μπα δεν ειναι αυτο

αν θα μαστε πιο χαλαρα θα ναι επειδη δε θα  ναι μεσα ταυτοχρονα 300 ατομα αφου υποτιθεται θα μπαινουν λιγοι λιγοι

απ την αλλη αν επεκταθει το ωραριο και δουλεουμε και περιεργες ωρες παλι περιεργα θα ναι αλλα οκ

δε τρεχει κατι θα προσαρμοστουμε

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Έχεις δίκιο, ήπιο το μέτρο.

Έπρεπε να άφηναν τις μπασκέτες κι όσους τις χρησιμοποιούσαν (όχι ατομικά), να τους έβαζαν στο κρατητήριο.

αυτό κατάλαβες από ότι έγραψα παραπάνω;

καληνύχτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Και ποιος θα τους μαζεύει; Ένα αμψού σε αστυνομικό και εξαφανίζεται σε dt

Θες να δοκιμάσεις να κάνεις αψού σε αστυνομικό, αυτές τις μέρες;

Εικάζω ότι θ'αργήσεις να μπορέσεις να φτερνιστείς ξανά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

καληνύχτα

ηλικια αν επιτρεπεται?δηλαδη να αφησουμε τις μπασκετες ανοιχτες να μαζευεται κοσμος να σπασει η μονοτονια?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου προκαλεί τεράστιο έκπληξη το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνεται η τεράστια πλειοψηφία του πληθυσμού την χρονική καθυστέρηση που υπάρχει μεταξύ μόλυνσης, ΜΕΘ και τελικά θνησιμότητας.

Η καμπύλη που έχει η χώρα είναι η ίδια με αυτή της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Βελγίου κτλ. κτλ. Καμία διαφορά δεν υπάρχει εδώ.

Τα κρούσματα είναι χιλιάδες, αυξάνονται εκθετικά και δεν έχει υπάρξει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ αποτελεσματική απομόνωση του πληθυσμού. Σε 7-14 ημέρες φοβάμαι ότι θα δούμε απίστευτα πράγματα. Άλλο να σχολιάζεις τις άλλες χώρες, χαλαρός στο PC σου και άλλο να ακούσεις για τον γείτονα, τον συγγενή, τον φίλο.

Επαναλαμβάνω. Ο Μητσοτάκης τα πήγε καλά για Έλληνα πρωθυπουργού. Με την τεράστια διαφορά ότι η απειλή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Δεν αρκούσαν αυτά που έγιναν. Η μόνες χώρες που το κατάφεραν ήταν χώρες με τεράστια τεχνογνωσία και με μέτρα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

Στην Νότια Κορέα έκαναν δεκάδες χιλιάδες τεστ και έλεγξαν την διασπορά μέσω παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, των επαφών που είχαν οι πρώτοι ΦΟΡΕΙΣ. 

ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕ ΕΚΘΕΤΙΚΑ 1.000 ΑΤΟΜΑ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Και έχουν τσαντιστεί για αυτό...

Ακόμα και αύριο ο ιός θα μεταδίδεται φουλ στην χώρα μας. Από την στιγμή που δουλεύει η λιανική, δεν υπάρχει ελπίδα. 

LOCKDOWN το γρηγορότερο και επιτήρηση από την αστυνομία για όλες τις συναθροίσεις.

Αυτό που θα κερδίσουμε αν γίνει LOCKDOWN αύριο, είναι (ΙΣΩΣ) να δούμε την καμπύλη θνησιμότητας να μειώνεται σε 15-20 ημέρες, ίσως και αργότερα. Το τι θα γίνει τις επόμενες 15-20 ημέρες έχει προδιαγραφεί. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. 

Δεν μου προκαλεί καμία παρηγοριά αυτό που έρχεται στην Αγγλία. Ούτε θα γελάσω χαιρέκακα για τον κλόουν που αποφασίζει. Λυπάμαι τους ανθρώπους.

Επεξ/σία από gordonas
  • Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, RVgtr είπε

Με το δεδομένο οτι δεν υπάρχει φάρμακο πως ακριβώς θα την γλυτώσουμε και για πόσο θα είμαστε στα σπίτια

Θα βγούμε ξανά σε 8 εβδομάδες. Μέχρι να έρθει το παγκόσμιο κραχ στην οικονομία όπως αναφέρει η goldman sachs. Υπομονή 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πάντως, με την μπάλα να περνάει από 10 ζευγάρια χέρια, δεν είναι άσχημη ιδέα το ξήλωμα των στεφανιών.

Πρέπει να κατανοήσετε οτι οι απαγορεύσεις έχουν νόημα όταν υπάρχει ισορροπία και σε όσους αναφέρονται αλλά και στο βαθμό που τις δέχονται.

Στο χωριό μου λένε με πορδές αυγά δε βάφεις.

Οπότε .....το να ξηλωσεις 50 στεφάνια.... όταν ο κόσμος συνεχίζει να στιβάζεται σα ζώο σε σουπερ μαρκετ take away φουρνους και παραλίες στο 1μέτρο η μια παρέα από την άλλη.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Θες να δοκιμάσεις να κάνεις αψού σε αστυνομικό, αυτές τις μέρες;

Εικάζω ότι θ'αργήσεις να μπορέσεις να φτερνιστείς ξανά...

που να τους βρεις έχουν εξαφανιστεί κάπου στον Έβρο 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση αλλά πως ακριβώς έχει «τελειώσει» η Κίνα με τον κορωνοϊό όταν έχει 80.000 ενεργά κρούσματα;

Μειωμένα λέει τα νέα κρούσματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ξεμπέρδεψαν και κλείνουν τα νοσοκομεία;

Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά;

https://www.kontranews.gr/index.php/KORONOIOS/Oyhan-Teleiose-me-ton-koronoio-Giatroi-giortazoyn-to-kleisimo-toy-teleytaioy-prosorinoy-nosokomeioy-binteo?fbclid=IwAR2W-hsWiIOhsMt-6u8D9amOktB9miYCyeqFFNZ-JPGWwLf2ZOiBntDYYP0

Τα κρούσματα είναι απομονωμένα. Σε νοσοκομεία, διαμερίσματα κτλ. Εκεί δεν παίζουν. Υπάρχουν οι πόροι και το αντίστοιχο καθεστώς. Άρα έχουν τελειώσει με το θέμα. Είναι ελεγχόμενο.

Στην Ελλάδα είναι ανεξέλεγκτο.

Πόσοι πέθαναν θα το μάθουμε, όσοι το μάθουμε, μετά από πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Κατασταση εκτακτης αναγκης στη Σερβια - Ο στρατος στους δρομους

https://www.ethnos.gr/kosmos/94203_koronoios-katastasi-ektaktis-anagkis-sti-serbia-o-stratos-stoys-dromoys

Σε όσους θα παραβιάζουν τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας θα επιβάλλεται αυτόφωρα ποινή φυλάκισης τριών ετών.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

καληνύχτα

Όταν λες ότι δεν πειθαρχούμε και όσα μέτρα και να παρθούν, θα βρούμε τρόπο να μην τα τηρήσουμε, αδιαφορώντας και για τους συνανθρώπους μας, επειδή είμαστε Έλληνες, τι περίμενες να καταλάβω:

Δημοσ.

Ρε παιδια, ιδέα μου είναι ή υπάρχει ΠΟΛΥΣ αρρωστος κόσμος γύρω; 

Έχω τουλάχιστον 6-7 αμεσα γνωστούς μου με πολύ ήπια συμπτώματα τύπου κοπωση και επιμονα δέκατα 37.1-37.4 για 4-5 μέρες. 

Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; 

Στην αρχή γέλαγα και έλεγα οτι σκατα κρύωμα ή αλλεργία παίξει αυτήν την περίοδο μπαμ κορωνοιός τρομολαγνεία, αλλά όσο περνάν οι μέρες και τους μένουν τα 37.2 αλλάζω γνώμη...

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...