Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billsnake21 είπε

Πραγματικά από τις χειρότερες εμπειρίες συνολικά όλη τη βδομάδα η συμπεριφορά του κόσμου. Δεν κρίνω για το τι αγοράζει ο καθένας και πόσο. Αλλά ρε που....στη μου είμαστε κι εμείς άνθρωποι..για το μεροκάματο πάμε... 

τα ταμεια θελουν πλεξιγκλας να ειστε προστατευμενοι

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Εκτος απο αυτους που δουλευουν στο super market και ενα μεγαλο ευχαριστω και στους γιατρους και νοσηλευτες, ιδιαιτερα τι θα αντιμετωπισουν απο εδω και περα.....

Πρωτα και κυριοτερα σε αυτους

μετα ακολουθουν οι υπολοιποι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

γιατι εκανε μλκια ο δημος για πες?

τι να σου εξηγω.....

νομίζεις οτι η λύση για όλα είναι ο αποκεφαλισμός.....?

ή αν ξηλώσεις 50στεφάνια δε θα βρει ο κόσμος κάτι άλλο να κάνει;

Πάρτε το χαμπάρι.

Δεν είμαστε Γερμανοί στη πειθαρχία. Όσα γήπεδα-μπασκέτες παραλίες και να αποκλείσεις ο κόσμος θα βρει κάτι άλλο. Και αποτέλεσμα μηδέν.

Η λύση λοιπόν δεν είναι να ξεφτιλίζεις όλες τις υποδομές μιας χώρας αν ο πολίτης είναι απείθαρχος. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fir3fly είπε

Εκτος απο αυτους που δουλευουν στο super market και ενα μεγαλο ευχαριστω και στους γιατρους και νοσηλευτες, ιδιαιτερα τι θα αντιμετωπισουν απο εδω και περα.....

Χαλαρώστε λίγο, οι άλλοι βγήκαν για παλαμάκια όταν στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 4-5 άτομα.

Καθίστε να αρχίσουν οι μαζικές εισαγωγές και θα είναι οι ίδιοι που θα παίζουν μπουνιές έξω από τις ΜΕΘ για κρεβάτι. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, greekfragma said:

τι να σου εξηγω.....

Πάρτε το χαμπάρι.

Δεν είμαστε Γερμανοί στη πειθαρχία. Όσα γήπεδα-μπασκέτες παραλίες και να αποκλείσεις ο κόσμος θα βρει κάτι άλλο. Και αποτέλεσμα μηδέν.

Η λύση λοιπόν δεν είναι να ξεφτιλίζεις όλες τις υποδομές μιας χώρας αν ο πολίτης είναι απείθαρχος. 

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα πάντως, με την μπάλα να περνάει από 10 ζευγάρια χέρια, δεν είναι άσχημη ιδέα το ξήλωμα των στεφανιών.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Χαλαρώστε λίγο, οι άλλοι βγήκαν για παλαμάκια όταν στα νοσοκομεία της χώρας νοσηλεύονται 4-5 άτομα.

Καθίστε να αρχίσουν οι μαζικές εισαγωγές και θα είναι οι ίδιοι που θα παίζουν μπουνιές έξω από τις ΜΕΘ για κρεβάτι. 

Για αυτο ειπα απο εδω και περα, οταν θα ερχονται εκατονταδες περιστατικα και ουσιαστικα τα νοσοκομεια ειναι υποστελεχωμενα.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση αλλά πως ακριβώς έχει «τελειώσει» η Κίνα με τον κορωνοϊό όταν έχει 80.000 ενεργά κρούσματα;

Μειωμένα λέει τα νέα κρούσματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ξεμπέρδεψαν και κλείνουν τα νοσοκομεία;

Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά;

https://www.kontranews.gr/index.php/KORONOIOS/Oyhan-Teleiose-me-ton-koronoio-Giatroi-giortazoyn-to-kleisimo-toy-teleytaioy-prosorinoy-nosokomeioy-binteo?fbclid=IwAR2W-hsWiIOhsMt-6u8D9amOktB9miYCyeqFFNZ-JPGWwLf2ZOiBntDYYP0

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Πραγματικά από τις χειρότερες εμπειρίες συνολικά όλη τη βδομάδα η συμπεριφορά του κόσμου. Δεν κρίνω για το τι αγοράζει ο καθένας και πόσο. Αλλά ρε που....στη μου είμαστε κι εμείς άνθρωποι..για το μεροκάματο πάμε... 

Σε βλεπουν πας γ...οντας στην κυριολεξια τρεχεις να γεμισεις αυτα που αδειαζουν 20 φορες τη μερα και σε σταματανε ξερω γω να σου κανουν την πιο ηλιθια ερωτηση ever

Εσεις πιο χαρτι απο τα 2 θα παιρνατε για καλυτερα?

δλδ οκ.και αυτο οχι μια και δυο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, citiz είπε

Φάνηκε ποσο απροετοίμαστος είναι ο πολιτισμός μας για τέτοιου μεγέθους απειλές. Αντι η προτεραιότητα μας να ειναι η πάγκοσμια υγεία και ισορροπία του πληθυσμού, το μέλημά μας ηταν η υπερκατανάλωση, η άνοδος των μετοχών και ατομικισμός του καθενός μας. Τα μυνήματα ειχαν σταλεί απο τον Ιανουάριο με τους Κινέζους και παρόλαυτα καμια αντίδραση και οργάνωση στο Δυτικό κόσμο για να προετοιμαστεί για την πανδημία. Συνεχισαμε να μας νοιαζει τι κάνει ο Ρονάλντο και η Καρντάσιαν και αν ο Dow Jones θα σπάσει νέο ρεκόρ.

Μακάρι να γινει αφορμή αυτός ο ιος και η ζημια που προκαλεί να αλλάξουν οι πολιτικές και ο τρόπος σκέψης παγκοσμίως, ετσι ωστε εξελιχθουμε σαν ειδος και να επιβιώσουμε.

δεν προκειται να γινει τιποτα. οι επιστημονες ειχαν προειδοποιησει για τον κινδυνο της πανδημιας εδω και χρονια. τους γραψανε κανονικα οι πολιτικοι. το ιδιο και με την κλιματικη αλλαγη.

οσο ο αλλος εχει να τρωει και να πηγαινει την βολτα του, δεν τον νοιαζει τιποτα απολυτως. και θα διαιωνιζεται ετσι αυτη η κατασταση για παντα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τι να σου εξηγω.....

Πάρτε το χαμπάρι.

Έχεις δίκιο, ήπιο το μέτρο.

Έπρεπε να άφηναν τις μπασκέτες κι όσους τις χρησιμοποιούσαν (όχι ατομικά), να τους έβαζαν στο κρατητήριο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gas83 είπε

Σε βλεπουν πας γ...οντας στην κυριολεξια τρεχεις να γεμισεις αυτα που αδειαζουν 20 φορες τη μερα και σε σταματανε ξερω γω να σου κανουν την πιο ηλιθια ερωτηση ever

Εσεις πιο χαρτι απο τα 2 θα παιρνατε για καλυτερα?

δλδ οκ.και αυτο οχι μια και δυο

Νομιζω πως απο εδω και περα θα ειστε και πιο χαλαρα, οτι πηρε πηρε ο κοσμος.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τι να σου εξηγω.....

Πάρτε το χαμπάρι.

Χθες-προχθες ειχε μπει ενα 18χρονο και γκρινιαζε γιατι γινεται χαμος και μηπως πανε οι πανελληνιες πισω 3-4μηνες,αλλος φοβαται να μη χασει τη δουλεια του αλλος να μην κλεισουν τα γηπεδα να παιζει μπασκετ,ο καθενας εχει αλλες προτεραιοτητες το κατανοω απολυτα αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι ολες ιδιες η σημαντικες.

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι η είδηση αλλά πως ακριβώς έχει «τελειώσει» η Κίνα με τον κορωνοϊό όταν έχει 80.000 ενεργά κρούσματα;

Μειωμένα λέει τα νέα κρούσματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ξεμπέρδεψαν και κλείνουν τα νοσοκομεία;

Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται παράξενα αυτά;

https://www.kontranews.gr/index.php/KORONOIOS/Oyhan-Teleiose-me-ton-koronoio-Giatroi-giortazoyn-to-kleisimo-toy-teleytaioy-prosorinoy-nosokomeioy-binteo?fbclid=IwAR2W-hsWiIOhsMt-6u8D9amOktB9miYCyeqFFNZ-JPGWwLf2ZOiBntDYYP0

80 χιλαδες ειναι ολα συμφωνα με τα στοιχεια

ενεργα εχει 10700

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...