Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα ακομα δεν εχουν κλεισει τα καταστηματα λιανικης?περιμενουν τους φοιτητες να καβλαντιζουν ολη τη μερα εκει για να τα κλεισουν και αυτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, avenger είπε

Ρε σεις στον αντ1 τώρα με τουλάχιστον ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα παρουσιάστριας στο κανάλι έχουν show
με κοινό?

Κονσέρβα είναι.γυρισμενο εδώ και 2 εβδομαδες

Εδώ βίντεο για το πολυπόθητο φαρμακο remdesevir

Επεξ/σία από lionheart20
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

H Γερμανια με 6000 κρουσματα εχει μολις 11 νεκρους

υπαρχει καποια επιστημονικη εξηγηση γι αυτο?

Παρατηρώ το χάρτη ότι τόσο Βόρειο ημισφαίριο όσο  Νότιο και  Αφρική είναι μικρότερο το ποσοστό θνησιμότητας.Ο κακός χαμός γίνεται στην παράλληλο περίπου Πορτογαλία Ισπανία - Γαλλία - Ιταλία και μέχρι την επαρχία της Κίνας που ξεκίνησε.Άγνωστο γιατί ιδιαίτερα στην Ιταλία που πιστεύω ότι οι σημερινοί νεκροί (360) είναι το ρεκόρ μέχρι το επόμενο.

Ας ελπίσουμε εμείς να μην μπούμε σε αυτή την παράλληλο αν και είμαστε περίπου μέσα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Μέχρι Κυριακή βράδυ λέγανε θ αναρτήσουν στοιχεία στη σελίδα της ααδε για επικοινωνία με εφορίες κι ακόμα τίποτα.

ξερω, ο καθένας με τον πόνο του.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Μέχρι Κυριακή βράδυ λέγανε θ αναρτήσουν στοιχεία στη σελίδα της ααδε για επικοινωνία με εφορίες κι ακόμα τίποτα.

ξερω, ο καθένας με τον πόνο του.

Περίμενε μέχρι αύριο το μεσημέρι καλύτερα 

Και προσοχή, σε εφορίες, ΚΕΠ, δημαρχεια, και λοιπούς φορείς, μην πηγαίνει χωρίς ραντεβού, δεν θα κάνετε την δουλειά σας.δεν θα σας δεχθούν. 

Το λέω και για άλλους που τυχόν δεν το είδαν-διάβασαν παιδιά. 

Δημοσ.

Off και on topic ταυτοχρονα

Ειναι δεδομενο οτι το εν λογω θεμα τις επομενες μερες-βδομαδες θα σπασει καθε ρεκορ επισκεψιμοτητας και σχολιασμου (αν δεν το εχει κανει ηδη) στην ιστορια του insomnia. 

Το ζητημα ειναι να διατηρησουμε οσο γινεται αυτο το επιπεδο στη συζητηση και καποια στιγμη στο μελλον οταν ανατρεχουμε σε παλια θεματα και διαβαζουμε αυτο, να ειναι μια δυσαρεστη αλλά μακρινη αναμνηση που οι περισσοτεροι θα εχουμε περασει αλωβητοι.

• Like 10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Muchacho είπε

Yπάρχει πουθενά αποτύπωση των κρουσμάτων ανά νομό?

2 ώρες πριν, Muchacho είπε

Μπορούμε να δούμε κάπου τα κρούσματα ανά περιοχή?

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Και εδώ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Περίμενε μέχρι αύριο το μεσημέρι καλύτερα 

Και προσοχή, σε εφορίες, ΚΕΠ, δημαρχεια, και λοιπούς φορείς, μην πηγαίνει χωρίς ραντεβού, δεν θα κάνετε την δουλειά σας.δεν θα σας δεχθούν. 

Το λέω και για άλλους που τυχόν δεν το είδαν-διάβασαν παιδιά. 

Εγώ έχω να πάω σε εφορία, τράπεζα, ΚΕΠ μιλάμε για τζακ ποτ!

• Sad 1
Δημοσ.

ασε αυτο σκεφτομαι και γω, θα πεσει ξυλο με τους παππουδες αυριο

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω ταλαιπωρία. 

Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα που θα ανακοινώσουν αύριο πιθανόν. (για σήμερα το βράδυ ήταν να ανακοινωθούν αλλά μάλλον δεν πρόλαβαν) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

κεπ με ραντεβου οποτε ξεχασε το

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/291675/koronoios-allagi-sti-leitourgia-ton-kep-episkepseis-mono-meta-apo-rantevoy

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Δεν συγκαλυψαν τιποτε, απλα επειδη ηταν οι πρωτοι ατυχοι, προφανως δεν γνωριζαν τα χαρακτηριστικα της ιωσης (αχαρτογραφητα νερα που λεμε) και χρειαστηκε χρονος μεχρι να αντιληφθουν την σοβαροτητα της καταστασης.

Αντι λοιπον να τους κατηγορεις, ισως πρεπει να τους ευχαριστεις γιατι μεσα στην ατυχια τους ηταν οι πρωτοι που σου δωσανε δεδομενα για τη συγκεκριμενη ιωση χαρη στα οποια λαμβανεις μετρα αυτη τη στιγμη για να μην παθεις οτι παθανε αυτοι που δεν γνωριζανε...

Επισης ξαναλεω πως δεν εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι ο ιος ξεκινησε απο την Κινα. Επισης δεν εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι δεν ξεκινησε απο καποια αλλη χωρα η οποια ενδεχομενως το συγκαλυψε οντως. Για περισσοτερα μπορεις να δεις καποια στοιχεια που εδωσε προσφατα η Κινα στη δημοσιοτητα και ζητα διευκρινησεις απο συγκεκριμενη χωρα, για πολυ συγκεκριμενα περιστατικα. Τις οποιες η αλλη χωρα μεχρι στιγμης αρνειται να δωσει.

Γενικως μην βιαζεσαι να κατηγορησεις ή να τιμωρησεις, οσο ακομα, δεν εχουν καταλαβει ουτε οι επιστημονες τι εχει γινει...Και σου ξαναλεω, αν θες να κατηγορησεις και να τιμωρησεις ξεκινα με τα ρεζιλικια του λαου σου που συνηδειτα και με γνωση πια, παραβιαζει μετρα. Οπως και με την εκκλησια σου. Μετα, τιμωρεις και τους Κινεζους...

μιλας για αυτους που κλειδαμπαρωσαν εκατονταδες χιλιαδες στα σπιτια τους να πεθανουν (τα ειδαμε σε προηγουμενο ποστ) και φυσικα, ως τετοιο καθεστως που ειναι δεν εχουν πει αληθεια για τιποτα μεχρι τωρα? ουτε φυσικα τα πραγματικα νουμερα κρουσματων/νεκρων? μηπως να τους ευχαριστησουμε κιολας?

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...