Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, skiabox είπε

Ενα μαστόρι που θέλω να μου φτιάξει έναν θερμοστάτη λέβητα φυσικού αερίου να τον βάλω να φορέσει αυτός τη μάσκα;

πες του να παιξετε τον γιατρο μετα τον λεβητα

• Sad 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gas83 είπε

Τιποτα ακομα.εγω πιανω στις 2 αυριο

οποτε θα σας πω το Βραδυ τι εγινε

Δουλευω κοντα σε 3 μεγαλα supermarket θα δω και εγω τι παιζει το πρωι

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μα τέτοιου είδους (ψευδείς) ειδήσεις επηρεάζουν τις μάζες!

-Τους λες ακούγεται οτι τελειώνουν αντισηπτικά και μάσκες...τρέχουν να προλάβουν να πάρουν αντισηπτικά και μάσκες!

-Τους λες ακούγεται θα κλείσουν γυμναστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι...τρέχουν να προλάβουν να γυμναστούν ή να δουν κάποια παράσταση/προβολή!

-Τους λες ακούγεται θα κλείσουν καφέ, εστιατόρια...τρέχουν να προλάβουν να πιούν καφέ ή να φάνε το γεύμα τους!

-Τους λες ακούγεται θα κλείσουν τα supermarket ή θα μπει δελτίο...τρέχουν να προλάβουν να ψωνίσουν!

-Τους λες ακούγεται θα υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης...τρέχουν να προλάβουν να βγουν βόλτα στα βουνά και στις παραλίες ή να πάνε στο εξωχικό και στο χωριό!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ) ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ...

Και στην Ιταλία μόλις διέρρευσε ότι θα μπει σε ολική καραντίνα η Λομβαρδία, έγινε η μεγάλη έξοδος και τώρα σκάνε παντού τα κρούσματα. Το ίδιο θα γίνει κι εδώ γιατί μέχρι να ανακοινώσουν μια απόφαση, κάθονται μέρες πρώτα και την αυγατίζουν.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gas83 είπε

Να τηρουν αποστασεις ΟΣΟ  μπορουν και οχι να τρεχουν οποιος προλαβει και να συνωστιζονται σα τα προβατα ουτε να βαριουνται να περιμενουν στη σειρα.και να δημιουργουν προβληματα,ολοι θα ταλαιπωρηθουμε θελει υπομονη απο ολους

αυτο εννοω

δε ξερω που δουλευεις αλλα στα σουπερ δημιουργουνται παντα πηγαδακια αλλοι πανε να παρουν τη σειρα απο αλλους

αλλοι διαμαρτυρονται στο πρωσοπικο για τις τιμες(λες και τις βαζουμε εμεις) και χιλια δυο ακομα που μπορω να σου πω

οποτε ας κανει ενα πλανο ο καθενας για το τι θελει να παρει ωστε να μη καθυστερει οταν μπει μεσα και να διευκολυνθουν ολοι

και οχι να αποφασισει τελευταια στιγμη να παρει αλλα 100 πραγματα

Οκ.

Σωστά αυτά που λες. Αλλά πολύ δύσκολα αποφεύγονται. Γενικά αν ήμασταν καλύτεροι σε αυτά τα θεματα θα ήμασταν και καλύτερη σαν χώρα σε πολλούς τομείς. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kOzanitisV είπε

καποιος ειχε ανεβασει εναν χαρτη με τα κρουσματα στην Ελλαδα.

ανεβαστε το παλι παρακαλω

https://coronavirus.pineza.eu

Ανεπιβεβαίωτες περιοχές οι 100 από τους 331.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε

Γαλλία λέει ανακοινώνουν τώρα απαγόρευση κυκλοφορίας απο αύριο

Λογικα σε μερικες πολεις μονο

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μιλάμε για ανοιχτούς χώρους και μεγάλες αποστάσεις, περισσότερο κινδυνεύουμε στα σούπερ μάρκετ και στους φούρνους. Το ερώτημα μου ουσιαστικά είναι αν μας συμβουλεύουν να μείνουμε μέσα επειδή ζούμε σε πόλεις και μοιραία θα συναντηθούμε ή επειδή ο ιός μεταδίδεται μέσω του αέρα με μεγαλύτερη ευκολία από όσο νομίζουμε.

Την ιδια απορια ειχα και εγω πριν μερες, αν μεταδιδεται μεσω του αερα. Δεν εχει ακουστει κατι τετοιο ακομα. Και δεν μας λενε ψεμματα. Παντως εχουν παραδεχτει οτι μεταδιδεται ευκολα 
στην εισοδο της πολυκατοικιας τι θα κανεις; Που ξερεις ποιος θα ερθει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...