Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω βλέπετε που πάει το πράγμα. Απομόνωση και να ακολουθούμε ολοι τις οδηγίες. Υγεία σ ολους. 

• Like 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ερώτηση προς τους γκουρού του θέματος: Για ποιο λόγο δεν πρέπει να κυκλοφορούμε σε μια παραλία ή σε μια πλατεία που υπάρχει ελάχιστος κόσμος; Σοβαρά ρωτάω.

Λογικη ερωτηση.αν πας καπου που δεν εχει κοσμο και εισαι μονος η με τη γυναικα ξερω γω θεωρητικα δεν θα επρπε να υπαρχει προβλημα

εκει που μπερδευεται το πραγμα ειναι οτι αν σκεφτουν ολοι ετσι σε λιγο τα μερη που λες οτι δεν θα χουν κοσμο θα αποκτησουν

αν ομως θες να παρεις λιγο αερα για καποια ωρα καπου που οντως δεν εχει κοσμο υποθετω δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα

εγω παντως και αυτο αποφευγω αν και σκεφτομαι μηπως παρω το ποδηλατο καμια μερα κανω μια βολτα μιση ωρα και επιστρεψω

αν δω οτι κανουν ολοι το ιδιο επιστρεφω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Τωρα σοβαρα αν ακους να κανουν παρτι στη διπλα πολυκατοικια τι κανεις ;

ρωτας αν εχουν κουριτσια να κερασεις ντετολ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gas83 είπε

εγω δουλευω σε σουπερ.ετσι και παω αυριο και δω πελατες να μην τηρουν τιποτα θα τσακωθω και δε με νοιαζει τιποτα και ας μου πει το αφεντικο οτι θελει

Ευγενικα θα εξηγεις. Μην υπερεκτιμας την θεση σου. Και εγω θελω να βρισω καποιους αλλα θα με πουν σατανα :) ποιοι ειναι οι σαταναδες βλεπουμε ομως :) 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, skiabox είπε

Σωστός.

Για να μη παρεξηγηθω οταν λεω θα τσακωθω δε θα κατσω να παιξω ξυλο.δεν ειμαι ο ραμπο.

παντα με ευγενικο τεοπο για αρχη να εξηγησω αν καπου δε γινεται κατι σωστα

τωρα αμα ο αλλος με γραφει στα παπαρια του ε θα τα ακουσει λιγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, santac είπε

μα αν επιβεβαιωθούν δε θα είναι ψεύδη

Μα τέτοιου είδους (ψευδείς) ειδήσεις επηρεάζουν τις μάζες!

-Τους λες ακούγεται οτι τελειώνουν αντισηπτικά και μάσκες...τρέχουν να προλάβουν να πάρουν αντισηπτικά και μάσκες!

-Τους λες ακούγεται θα κλείσουν γυμναστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι...τρέχουν να προλάβουν να γυμναστούν ή να δουν κάποια παράσταση/προβολή!

-Τους λες ακούγεται θα κλείσουν καφέ, εστιατόρια...τρέχουν να προλάβουν να πιούν καφέ ή να φάνε το γεύμα τους!

-Τους λες ακούγεται θα κλείσουν τα supermarket ή θα μπει δελτίο...τρέχουν να προλάβουν να ψωνίσουν!

-Τους λες ακούγεται θα υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης...τρέχουν να προλάβουν να βγουν βόλτα στα βουνά και στις παραλίες ή να πάνε στο εξωχικό και στο χωριό!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ) ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gas83 είπε

Για να μη παρεξηγηθω οταν λεω θα τσακωθω δε θα κατσω να παιξω ξυλο.δεν ειμαι ο ραμπο.

Σασ ειπαν οδηγιες η οχι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kage είπε

Έχει να κάνει με μια "ανταλλαγή"απαλλοτριωσεις  περιουσίας από το περίπου 1920 έως  1950 

_______

ΠΟΕΔΗΝ 2019: Λειτουργούν μόνο 557 κλίνες σε ΜΕΘ, αντί για 3.500 -

ειτε μεθ Είτε μαφ(μονάδα αυξημένης φροντίδας) δεκαετίες τα ίδια χάλια..όσοι πάνε στα νοσοκομεία ή ακόμη χειρότερα νοσηλευτει καταλαβαίνει την σαπιλα ...μέχρι τότε καταλαβαίνω τις εκκλησίες ,τα καφεδάκια μπαράκια και την yolo κατασταση...

ιδιωτικη Μεθ μαφ από 1500ε ανά μερα κ πάνω για πλακα

ο Αμβρόσιος π έβγαλε ανακοίνωση είναι ο τύπος π κάνε show με τον αγιασμό.. 😛

Ιδιωτικές δεν θα υπάρχουν έτσι κι αλλιώς, θα υπάρξει επίταξη αν χρειαστούν.

23 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Ποστ από γνωστό μου στην Γαλλία, πως ψήφιζαν .

Πήγα και ψήφισα. Τα μέτρα υγιεινής και προστασίας ήταν τέτοια που αισθανόμουν πολύ πιο ασφαλής ακόμα και αν θα ήμουν σε νοσοκομείο:
- τόσο μέσα, όσο και ήδη απέξω από το εκλογικό τμήμα υπήρχαν κολλημένες ταινίες στο πάτωμα που όριζαν την απόσταση ανάμεσα σε διαδοχικούς ψηφοφόρους: χοντρικά 2 μέτρα περίπου
- η διαδρομή που διέσχιζε κάποιος δεν είχε τομές
- με το που μπαίνεις σε περίμενε αντισηπτικό τζελ για να τρίψεις τα χέρια σου.
- έδειχνες ταυτότητα και εκλογική κάρτα στους ελεγκτές δίχως να την αγγίξουν τοποθετώντας την σε ειδικό μέρος του τραπεζιού μπροστά τους
- έπερνες μόνος σου τα ψηφοδέλτια που είχες μπροστά σου κι αφού είχες απολυμάνει τα χέρια σου μπροστά τους
- πήγαινες στο παραβάν περνώντας από πίσω που ήταν ανοιχτό
- οι εκλογές γίνονται με λίστα οπότε δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις στύλο για να σταυρώσεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους
- πήγαινες στο τραπέζι της κάλπης (που ήταν στην απέναντι πλευρά του δωματίου από εκεί που πήρες τα ψηφοδέλτια. Εκεί πάλι απλά έδειχνες ταυτότητα και κάρτα, όπως πριν. Να σημειώσω εδώ ότι, όπως πάντα, η κάλπη έχει ένα σύστημα όπου απλά τοποθετείς το φάκελο στη σχισμή, και ο φάκελος στέκεται μισός και όρθιος τελικά θα πέσει μόνο όταν το μέλος της εφορευτικής τραβήξει το μοχλό που θα απελευθέρωσει το άνοιγμα.
- Στη συνέχεια υπέγραφες στο εκλογικό βιβλίο, είτε με δικό σου στυλό, είτε με ένα καινούριο που έπερνες από ένα κουτί.
- προκειμένου να μην αγγίξει ούτε καν ο καρπός σου στο βιβλίο των εκλογέων τη ώρα που υπέγραφες, υπήρχε τοποθετημένη ακριβώς κάτω από εκείνο το σημείο μία κίτρινη χάρτινη ταινία την οποία με το που υπέγραφες την πέταγαν.
- πριν βγεις από το τμήμα ξανά έτριβες τα χέρια σου με αντισηπτικό τζελ. 

Σωστά τα μέτρα, αλλά τι εκλογές ήταν που δεν παίρνανε αναβολή;

12 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Εδώ βρέχει!

Εδώ που είμαι εγώ χιονίζει! :D

Πριν λίγο μιλούσε στον ΣΚΑΪ κάποιος αρμόδιος και είπε ότι μέτρα τύπου Ιταλίας και Ισπανίας είναι πιθανά, ανάλογα πως θα πάει τις επόμενες μέρες. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ,συμπεριφερθειτε σαν να ειμαστε ολοι μολυσμενοι (με ελαφρα συμπτωματα ) αντε εχεις πονοκεφαλο και ξεροβηχα ,τι θελεις να κανεις το τεστ? θα βγει η ρουλα να σου πει μπραβο τα καταφερες? εισαι αρρωστος κλεισου σε ενα δωματιο μακρια απο τους αλλους ,εαν εχει δυσπνοια θα πας νοσοκομειο και αγιος ο θεος.

Ψυχραιμια συνεση και μετρο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Φίλε τι ακριβώς γίνεται και που; Εδώ Εξάρχεια μόλις τώρα που γράφετε, άρχισαν κάποιοι να χειροκροτουν στον δρόμο να κορναρουν και να φωνάζουν

Είχαν βγάλει ανακοίνωση για ένα «event» στις 21:00 σήμερα, να βγούμε στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσουμε ως υποστήριξη στο προσωπικό που παλεύει με τον κορονοϊό.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gas83 είπε

Λογικη ερωτηση.αν πας καπου που δεν εχει κοσμο και εισαι μονος η με τη γυναικα ξερω γω θεωρητικα δεν θα επρπε να υπαρχει προβλημα

εκει που μπερδευεται το πραγμα ειναι οτι αν σκεφτουν ολοι ετσι σε λιγο τα μερη που λες οτι δεν θα χουν κοσμο θα αποκτησουν

αν ομως θες να παρεις λιγο αερα για καποια ωρα καπου που οντως δεν εχει κοσμο υποθετω δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα

εγω παντως και αυτο αποφευγω αν και σκεφτομαι μηπως παρω το ποδηλατο καμια μερα κανω μια βολτα μιση ωρα και επιστρεψω

αν δω οτι κανουν ολοι το ιδιο επιστρεφω

Eγω παιρνω το αμαξι , ανεβαινω στο βουνο ( μενω επαρχια) δεν υπαρχει ψυχη, περπαταω για καμια ωρα και επιστροφη σπιτι παλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μαστόρι που θέλω να μου φτιάξει έναν θερμοστάτη λέβητα φυσικού αερίου να τον βάλω να φορέσει αυτός τη μάσκα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Συγνώμη δηλαδή τι περιμενεις από τους πελάτες; Μπαίνουν αγοράζουν αυτά που θέλουν και φεύγουν..... 

Να τηρουν αποστασεις ΟΣΟ  μπορουν και οχι να τρεχουν οποιος προλαβει και να συνωστιζονται σα τα προβατα ουτε να βαριουνται να περιμενουν στη σειρα.και να δημιουργουν προβληματα,ολοι θα ταλαιπωρηθουμε θελει υπομονη απο ολους

αυτο εννοω

δε ξερω που δουλευεις αλλα στα σουπερ δημιουργουνται παντα πηγαδακια αλλοι πανε να παρουν τη σειρα απο αλλους

αλλοι διαμαρτυρονται στο πρωσοπικο για τις τιμες(λες και τις βαζουμε εμεις) και χιλια δυο ακομα που μπορω να σου πω

οποτε ας κανει ενα πλανο ο καθενας για το τι θελει να παρει ωστε να μη καθυστερει οταν μπει μεσα και να διευκολυνθουν ολοι

και οχι να αποφασισει τελευταια στιγμη να παρει αλλα 100 πραγματα

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gas83 είπε

Ωραίος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Σασ ειπαν οδηγιες η οχι

Τιποτα ακομα.εγω πιανω στις 2 αυριο

οποτε θα σας πω το Βραδυ τι εγινε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...