Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gas83 είπε

Πες τα μη μασας

τα λεω και γω.και πιο σκληρη γλωσσα μη φοβασαι

ψοφο σε ολους αυτους που δε σεβονται εμενα εσενα τη μανα μου τον πατερα μου τους γονεις σου και ολους τους συμπολιτες που προσπαθουν να ακουσουν και να εφαρμοσουν τα μετρα.

εγω δουλευω σε σουπερ.ετσι και παω αυριο και δω πελατες να μην τηρουν τιποτα θα τσακωθω και δε με νοιαζει τιποτα και ας μου πει το αφεντικο οτι θελει

με την υγεια μας δε θα παιξει κανενα ζωο

Σωστός.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, santac said:

μα αν επιβεβαιωθούν δε θα είναι ψεύδη

Σπέρνεις τον πανικό πριν...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ εδω τπτ δυστυχώς.. Προσπαθησα με σφυριγματα να αφυπνησω μερικους αλλα δν ειδα κ πολλα.. 4 παλαμακια να ακουστηκαν!! 

Αν μας λεγανε να βγουμε να χτυπησουμε παλαμακια για το πρωταθλημα του Παναθηναικου, του Ολυμπιακου κλπ, θα βγαιναμε χιλιαδες! 

Επεξ/σία από Πανος999
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, santac είπε

μάλλον σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να αφήσουμε τον ιο να κάνει τη δουλειά. του

Η φύση πολλές φορές ξέρει καλύτερα

Εντάξει, άποψη σου.

Ο καθένας ας κάνει ότι τον κάνει να νιώθει καλύτερα σε τέτοιες καταστάσεις. (εκτός από το να βγει έξω εννοείται) 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gas83 είπε

Πες τα μη μασας

τα λεω και γω.και πιο σκληρη γλωσσα μη φοβασαι

ψοφο σε ολους αυτους που δε σεβονται εμενα εσενα τη μανα μου τον πατερα μου τους γονεις σου και ολους τους συμπολιτες που προσπαθουν να ακουσουν και να εφαρμοσουν τα μετρα.

εγω δουλευω σε σουπερ.ετσι και παω αυριο και δω πελατες να μην τηρουν τιποτα θα τσακωθω και δε με νοιαζει τιποτα και ας μου πει το αφεντικο οτι θελει

με την υγεια μας δε θα παιξει κανενα ζωο

Συγνώμη δηλαδή τι περιμενεις από τους πελάτες; Μπαίνουν αγοράζουν αυτά που θέλουν και φεύγουν..... 

• Like 1
Δημοσ.

418F75FB-D539-4F35-A58B-D1A9082A2741.jpeg.fddc30a2568902e01874ddefc413ca0e.jpeg

Παιδια, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έγινε αυτό το peak στις 12/2 στην Κίνα; Έχει αιτιολογηθεί κάπως από στατιστικής αποψης; Κάτι άλλαξαν στα τεστ; Έγιναν περισσότερα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε

Κ εδω τπτ δυστυχώς.. Προσπαθησα με σφυριγματα να αφυπνησω μερικους αλλα δν ειδα κ πολλα.. 4 παλαμακια να ακουστηκαν!! 

Τα χαστούκια που έτρωγαν αυτοί που προσπαθούσαν να χειροκροτήσουν ήταν πιθανότατα αυτά τα "4 παλαμάκια".

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

418F75FB-D539-4F35-A58B-D1A9082A2741.jpeg.fddc30a2568902e01874ddefc413ca0e.jpeg

Παιδια, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έγινε αυτό το peak στις 12/2 στην Κίνα; Έχει αιτιολογηθεί κάπως από στατιστικής αποψης; Κάτι άλλαξαν στα τεστ; Έγιναν περισσότερα;

Ειχαν αλλάξει τον τρόπο διάγνωσης και προστέθηκαν αρκετά κρούσματα τα οποία νομίζω τα είχαν εντάξει στην κοινή πνευμονια η στις ιώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, baiosss είπε

Δε θα χρειαστεί να μπεις στον κόπο. Οι μισοί από αυτούς που θα χειροκροτάνε απόψε, θα πηδάνε από μπαλκόνια και ταράτσες εάν μας κλείσουν στα σπίτια μας για 2 εβδομάδες η έναν μήνα.

Γιατί πολύ απλά ο Ρωμιός ελλαδίτης δεν μπορεί να καθήσει σπίτι του να πιεί καφέ και να μαγειρέψει. Τα θέλει όλα έτοιμα στο πιάτο του, take away και delivery.

Τα γράφω αυτά επειδή δουλεύω σε καφέ/εστιατόριο στο Πασαλιμάνι και ο take away καφές πήγαινε σύννεφο εχθές και σήμερα. Το πιο αστείο ακόμα, οι ευπαθείς ομάδες (δηλαδή 60αρηδες κλπ) που υποτίθεται δεν πρέπει να κυκλοφορούν έξω και να προσέχουν, ήταν μαζεμένοι στα πάρκα και στις πλατείες

Ξερω κοσμο ππυ ειναι οπως περιγραφεις. Αυστηρα καθε μερα delivery 1 η 2 φορες και βολτα καθε μερα κεντρο εως αργα. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Τωρα σοβαρα αν ακους να κανουν παρτι στη διπλα πολυκατοικια τι κανεις ;

Αστυνομία στεγνα κ ομορφα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...