Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ιταλία έστω και καθυστερημένα πήραν μέτρα και οι νεκροί δεν έχουν τέλος .

Στην Αγγλία με την επιθετική φιλοσοφία που έχουν υιοθετήσει τι μέλλει γενέσθαι? 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρχισαν τα χειροκροτήματα και τα κορναρίσματα.

Μεγάλη ανταπόκριση τελικά.

Να γινόταν το ίδιο και με το «Μένουμε Σπίτι»...

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

αμα δεν εχει μετρο και μεσα και εγω δεν οδηγω και πάθω επείγον πως θα παω στο νοσοκομειο; λογικο ερωτημα μου φαινεται

Αν παθαινες κατι επειγον με τα ΜΜΜ θα πηγαινες νοσοκομειο ; Αλλος θα σε πηγαινε. Χτυπα ξυλο γενικα αλλά τα μεσα τι θα σου κανουν σ' αυτη την περιπτωση ; Θα βγεις να περιμενεις λεωφορειο ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Γιατί είναι χειρότερο το σύστημά μας από της Ιταλίας? Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον αριθμό κρεβατιών ανά 100.000?

Σε ποιότητα γιατρών πιστεύω είμαστε καλύτερα παντος ( γνώμη μου απλά )

Δεν εχουν τον απαραιτητο εξοπλισμο, η μασκα και η ποδια απο οτι φαινεται δε κανει τιποτα, κολλησαν και γιατροι και νοσηλευτες

κολλησαν και ασχετους θελει αμεσα μετρα και δε το κανουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εδώ πάντως χειροκροτανε όλοι 

Σφυρίγματα και χαμός και μερικοί πάταγαν και κόρνες 😁

Δυτικά προάστια Κορυδαλλος 💪💪👍

Δεν το περίμενα, φάση είχε. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Βέβαια οι ιταλοί τουλάχιστον πιάσανε καμιά κιθάρα και είπανε κανα καλό τραγουδάκι. Εδώ έχουν αρχίσει ήδη τα τρισάθλια "τραγούδια" τύπου αμάρτησε μαζί μου και έλα και μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να τουφεκίζω κόσμο

Δε θα χρειαστεί να μπεις στον κόπο. Οι μισοί από αυτούς που θα χειροκροτάνε απόψε, θα πηδάνε από μπαλκόνια και ταράτσες εάν μας κλείσουν στα σπίτια μας για 2 εβδομάδες η έναν μήνα.

Γιατί πολύ απλά ο Ρωμιός ελλαδίτης δεν μπορεί να καθήσει σπίτι του να πιεί καφέ και να μαγειρέψει. Τα θέλει όλα έτοιμα στο πιάτο του, take away και delivery.

Τα γράφω αυτά επειδή δουλεύω σε καφέ/εστιατόριο στο Πασαλιμάνι και ο take away καφές πήγαινε σύννεφο εχθές και σήμερα. Το πιο αστείο ακόμα, οι ευπαθείς ομάδες (δηλαδή 60αρηδες κλπ) που υποτίθεται δεν πρέπει να κυκλοφορούν έξω και να προσέχουν, ήταν μαζεμένοι στα πάρκα και στις πλατείες

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για μια ακόμη και τελευταία φορά: Σταματήστε την αναπαραγωγή ειδησεων για μέτρα που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί! Πιθανόν να γίνουν, αλλά αυτά ανακοινώνονται από τους αρμόδιους γιατί απαιτούνται ενέργειες πριν. Αν ο κόσμος πανικοβληθεί προκαταβολικά θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα! Επίσης η διασπορά ψευδων ειδήσεων διωκεται ποινικά (άσχετα αν στο μέλλον επιβεβαιωθουν)...

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Παιδιά εδώ πάντως χειροκροτανε όλοι 

Σφυρίγματα και χαμός 

Δυτικά προάστια Κορυδαλλος 💪💪👍

μάλλον σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να αφήσουμε τον ιο να κάνει τη δουλειά. του

Η φύση πολλές φορές ξέρει καλύτερα

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Επίσης η διασπορά ψευδων ειδήσεων διωκεται ποινικά (άσχετα αν στο μέλλον επιβεβαιωθουν)...

μα αν επιβεβαιωθούν δε θα είναι ψεύδη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Άρχισαν τα χειροκροτήματα και τα κορναρίσματα.

Φίλε τι ακριβώς γίνεται και που; Εδώ Εξάρχεια μόλις τώρα που γράφετε, άρχισαν κάποιοι να χειροκροτουν στον δρόμο να κορναρουν και να φωνάζουν

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, xstreamgamer είπε

Κανονικά δεν θα έπρεπε να γράψω κάποια πράγματα αλλά έχω εκνευριστεί πολύ. Μένουμε εμείς στο σπίτι για να προστατέψουμε τους γονείς μας, και κάποιοι ασυνείδητοι τρέχουν σε εκκλησίες μεταλαβαίνουν φυλάνε εικόνες,κτλ.Υπενθυμίζω ότι ένα από τα πρώτα θύματα,κόλλησε τον ιό στους αγίους τόπους.
Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι κυριολεκτικά σε επίπεδο γτπ όταν το ίδιο το πατριαρχείο Κων/πολης συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, το ίδιο και η αυτοκέφαλη Εκκλησία της Κρήτης ενώ το ίδιο κάνει και ο Αρχιεπίσκοπος της ορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής όπου εξετάζει και το ενδεχόμενο του κλεισίματος εκεί όλων τον ορθοδόξων ναών.
Είμαστε στο 2020 δεν είναι δυνατόν να έχουμε σε κάποια πράγματα έχοντας μεσαιωνικές αντιλήψεις.Η πίστη του καθενός είναι σεβαστή αλλά όλοι μας έχουμε υποχρέωση και ως προς τον συνάνθρωπο μας.όσοι το παίζουν ψύχραιμοι και πάνε και μεταλαβαίνουν απλά στέκονται τυχεροί με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων.
Όπως εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας έχουμε , έτσι πρέπει να εμπιστευτούμε και τους ειδικούς στις λοιμώξεις όπου, μας λένε ότι ο συνωστισμός,προκαλεί μετάδοση του ιού και το σίελο μεταφέρει αστραπιαία τον ιό από τον έναν στον άλλον.
Θα ήθελα να δω, πόσο ψύχραιμοι θα ήταν όλοι αυτοί που φιλούν εικόνες και κοινωνούν αν μπροστά τους πριν είχε περάσει κάποιος με συνοδεία γιατρών που έπρεπε να μεταλάβει γιατί οι ώρες του ήταν μετρημένες λόγω της ασθένειας.
Το ότι δεν βλέπουμε ότι ο μπροστινός μας είναι άρρωστος δεν σημαίνει ότι δεν είναι.Πραγματικά για ανθρώπους με τέτοιο επίπεδο νοημοσύνης και αδιαφορίας δεν θα έπρεπε να με νοιάζει καθόλου, το τι θα πάθουν άλλωστε η φυσική επιλογή θα επιταχυνόταν επί 10 αλλά το θέμα είναι ότι ένα τέτοιο ορουκ-χαι μπορεί να κολλήσει και εμένα.Αυτά τα λίγα είχα να πω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Πες τα μη μασας

τα λεω και γω.και πιο σκληρη γλωσσα μη φοβασαι

ψοφο σε ολους αυτους που δε σεβονται εμενα εσενα τη μανα μου τον πατερα μου τους γονεις σου και ολους τους συμπολιτες που προσπαθουν να ακουσουν και να εφαρμοσουν τα μετρα.

εγω δουλευω σε σουπερ.ετσι και παω αυριο και δω πελατες να μην τηρουν τιποτα θα τσακωθω και δε με νοιαζει τιποτα και ας μου πει το αφεντικο οτι θελει

με την υγεια μας δε θα παιξει κανενα ζωο

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...