Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πού εκεί; Υπάρχουν άπειρα μέρη να πας χωρίς τον κίνδυνο να συναντήσεις κόσμο.

Καποιος να βηξει πανω σου περιπτωση δεν υπαρχει; Απο τους λιγους που λες; 
τι να πας να κανεις στην πλατεια αληθεια; Ολα κλειστα ειναι

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

τι να πας να κανεθς στην πλατεια αληθεια; Ολα κλειστα ειναι

Μιλάμε για ανοιχτούς χώρους και μεγάλες αποστάσεις, περισσότερο κινδυνεύουμε στα σούπερ μάρκετ και στους φούρνους. Το ερώτημα μου ουσιαστικά είναι αν μας συμβουλεύουν να μείνουμε μέσα επειδή ζούμε σε πόλεις και μοιραία θα συναντηθούμε ή επειδή ο ιός μεταδίδεται μέσω του αέρα με μεγαλύτερη ευκολία από όσο νομίζουμε.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Ναι απο τωρα ετοιμαζομαι.

Σας παρακαλώ μην ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο τους λειτουργούς της δημόσιας υγείας.

Σας έχουν χαζέψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

σημερα Αγγλια εκαναν μαραθωνιο με 6000 ατομα, ακουω προγνωστικα, σε λιγο οι στοιχηματικες θα εχουν προτασεις κρουσματα-θανατοι... Δυστυχως καμια ατομικη ευθυνη...

Νομίζω Γαλλία είχαν κάτι εκλογές... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billdanos είπε

τα περισσότερα φαρμακεία έχουν επάρκεια, ειδικα στις μεγαλες συσκευασίες. 

Σε ποια περιοχή; Στην περιοχή μου Αντισηπτικά gel και οινόπνευμα κάθε είδους τελείωσαν σε όλα τα φαρμακεία. Ευτυχώς έχουμε σαπούνι για τα χέρια και χλωρίνη για το πάτωμα, επειδή και πριν τον ιό φροντίζαμε να έχουμε καθαρά σπίτια και καθαρά χέρια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, baiosss είπε

Άλλη μαλακία αυτή πάλι! Είδαμε τους Ιταλούς να τραγουδάνε, αμέσως να κάνουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο εδώ.

Βέβαια οι ιταλοί τουλάχιστον πιάσανε καμιά κιθάρα και είπανε κανα καλό τραγουδάκι. Εδώ έχουν αρχίσει ήδη τα τρισάθλια "τραγούδια" τύπου αμάρτησε μαζί μου και έλα και μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να τουφεκίζω κόσμο

Επεξ/σία από BlueBlade
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

τι να πας να κανεις στην πλατεια αληθεια; Ολα κλειστα ειναι

Αυτό ακριβώς. Και εγώ έχω φρικάρει, θέλω να βγω λίγο έξω να περπατήσω, αλλά να πρέπει να προσέχω τον καθένα που πλησιάζει και να αλλάζω δρόμο δεν ψήνομαι. Οπότε αναγκαστικά μέσα, και είμαι ήδη 7 μέρες έγκλειστος αφού είχα πάει στο εξωτερικό..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mathewgx είπε

Σας παρακαλώ μην ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο τους λειτουργούς της δημόσιας υγείας.

Σας έχουν χαζέψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...

Δεν ξεφτιλιζω κανενα γιατρο και κανενα ανθρωπο που δινει μαχη ειτε για να μας προφυλαξει ειτε για την ζωη.

Αλλα δεν θα βγω εξω με την μαζα να τραγουδαω αργυρο και οτι αλλο ερθει του καθενα.

Αυτοι που ξεφτιλιζουν ειναι οι ανθρωποι που αψηφουν τα παντα και τους παντες και δεν τους νοιαζει ο συνανθρωπος τους.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Νομίζω Γαλλία είχαν κάτι εκλογές... 

Ποστ από γνωστό μου στην Γαλλία, πως ψήφιζαν .

Πήγα και ψήφισα. Τα μέτρα υγιεινής και προστασίας ήταν τέτοια που αισθανόμουν πολύ πιο ασφαλής ακόμα και αν θα ήμουν σε νοσοκομείο:
- τόσο μέσα, όσο και ήδη απέξω από το εκλογικό τμήμα υπήρχαν κολλημένες ταινίες στο πάτωμα που όριζαν την απόσταση ανάμεσα σε διαδοχικούς ψηφοφόρους: χοντρικά 2 μέτρα περίπου
- η διαδρομή που διέσχιζε κάποιος δεν είχε τομές
- με το που μπαίνεις σε περίμενε αντισηπτικό τζελ για να τρίψεις τα χέρια σου.
- έδειχνες ταυτότητα και εκλογική κάρτα στους ελεγκτές δίχως να την αγγίξουν τοποθετώντας την σε ειδικό μέρος του τραπεζιού μπροστά τους
- έπερνες μόνος σου τα ψηφοδέλτια που είχες μπροστά σου κι αφού είχες απολυμάνει τα χέρια σου μπροστά τους
- πήγαινες στο παραβάν περνώντας από πίσω που ήταν ανοιχτό
- οι εκλογές γίνονται με λίστα οπότε δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις στύλο για να σταυρώσεις υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους
- πήγαινες στο τραπέζι της κάλπης (που ήταν στην απέναντι πλευρά του δωματίου από εκεί που πήρες τα ψηφοδέλτια. Εκεί πάλι απλά έδειχνες ταυτότητα και κάρτα, όπως πριν. Να σημειώσω εδώ ότι, όπως πάντα, η κάλπη έχει ένα σύστημα όπου απλά τοποθετείς το φάκελο στη σχισμή, και ο φάκελος στέκεται μισός και όρθιος τελικά θα πέσει μόνο όταν το μέλος της εφορευτικής τραβήξει το μοχλό που θα απελευθέρωσει το άνοιγμα.
- Στη συνέχεια υπέγραφες στο εκλογικό βιβλίο, είτε με δικό σου στυλό, είτε με ένα καινούριο που έπερνες από ένα κουτί.
- προκειμένου να μην αγγίξει ούτε καν ο καρπός σου στο βιβλίο των εκλογέων τη ώρα που υπέγραφες, υπήρχε τοποθετημένη ακριβώς κάτω από εκείνο το σημείο μία κίτρινη χάρτινη ταινία την οποία με το που υπέγραφες την πέταγαν.
- πριν βγεις από το τμήμα ξανά έτριβες τα χέρια σου με αντισηπτικό τζελ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...