Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cumulus είπε

Το Ηνωμενο Βασιλειο ακολουθει αλλη τακτικη .Προστατευει τους ηλικιωμενους και αφηνει τους δυνατους να νοσησουν για να ειναι ετοιμοι σε ενα καινουργιο ξεσπασμα ,με τη λογικη οτι μεγαλο ποσοστο θα εχει αντισωματα .Βεβαια διαβαζουμε οτι υπαρχουν ανθρωποι που νοσησαν ,εγιναν καλα και νοσησαν εκ νεου .Αρα δεν ειχαν αντισωματα παροτι ειχαν νοσησει .

Το που θα κατσει η μπιλια ειναι αγνωστο και θα το μαθουμε μονο στο τελος .

Δεν ισχύει αυτό. Ας διαβάζουμε μόνο τα αποδεδειγμένα στοιχεία. Ο ιός μόνο αν μεταλλαχτεί μπορεί να κολλήσει κάποιον. Είναι βασική αρχή στις ιώσεις αυτό. Απλά ακόμα δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ούτε καν από την Κίνα. Αφού όμως εκεί όλα επανέρχονται στο κανονικό τότε όλα θα πάνε καλά.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καπνός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο που βγαίνει τουμανι, μπορεί να μεταφέρει τον ιό;

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdragon είπε

Δεν ισχύει αυτό. Ας διαβάζουμε μόνο τα αποδεδειγμένα στοιχεία. Ο ιός μόνο αν μεταλλαχτεί μπορεί να κολλήσει κάποιον. Είναι βασική αρχή στις ιώσεις αυτό. Απλά ακόμα δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ούτε καν από την Κίνα. Αφού όμως εκεί όλα επανέρχονται στο κανονικό τότε όλα θα πάνε καλά.

Το ξερω αυτο για την μεταλλαξη απλα εγραψα αυτο που διαβασα .Αν πραγματι δεν μεταλλασευαι παιζει σοβαρα να δικαιωθουν οι Αγγλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, POS είπε

Χθες 14/03 υπήρχαν 230 κρούσματα και σήμερα 15/03 έχουμε 331.

Από χθες μέχρι σήμερα έχουμε ρυθμό ανάπτυξης 1.44 (στη Κίνα ο μέσος όρος ήταν 1.15).

Σήμερα 15/03 έχουμε 331 κρούσματα και 4 νεκρούς (1.2%). Αν ο ρυθμός ανάπτυξης 1.44 παραμείνει σταθερός έχουμε: 

16-03: 477
17-03: 686
18-03: 988
19-03: 1424
20-03: 2050
21-03: 2952
22-03: 4250
23-03: 6121
24-03: 8814
25-03: 12693 = 152 θανατοι (1.2%)

Αντιλαμβάνεστε πως αν συνεχίσει αυτός ο ρυθμός ή αυξηθεί έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Το ιδιο λεμε.

σε 6 -7 μερες δλδ περιπου 2500.

δλδ ιταλια

το μονο που υπολογιζεται πιο δυσκολα (εως αδυνατο) ειναι οι θανατοι

ολοι εχουν διαφορετικο αριθμο και ειναι λογικο 

αλλες ηλικιες αλλα συστηματα αλλες παθησεις λιγοτερα οι πιο πλλλα μηχανηματα κτλ.

για να δουμε ειμαι περιεργος αν θα το εχουμε σωσει μεχρι το σαββατο

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Απο αυριο γυρναει η γυναικα στην δουλεια (σουπερ μαρκετ) θα ειμαι μονος στο σπιτι με τρια παιδια που το ενα σχεδων 2 ετων.

Εχω τα πεθερικα απο κατω αλλα οπως καταλαβα δεν πρεπει να εχουν επαφη με τα εγγονια.

Να βγω σημερα να παρω καμια κουτα λεξοτανιλ?

Πάρε τώρα που υπάρχουν χαχαχα, στο τέλος αυτής της ιστορίας καλά ναμαστε αλλά τα νεύρα μας θα γίνουν λίγο τσατάλια. Προφανώς μακριά από γιαγιά και παππού. Εγώ έχω ήδη να δω τον 84χρονο πατέρα μου και την 10 χρόνια νεότερη μάνα μου κοντά μήνα.  Φαντάζομαι μέχρι τέλος Μαρτίου θα φτάσουμε στο peak της πανδημίας από ότι ακουω και διαβάζω.

Spoiler

Στη Βόρεια Ιταλία διασωληνώνουν όσους είναι κάτω των 65, μακάρι να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Και μιλάμε για μια περιοχή με υπερδιπλάσιες κλίνες ΜΕΘ.

Δημοσ.

Για τα κουνούπια έχουμε πει κάτι; Κάποιος είχε αναφέρει τον προβληματισμό του στην αρχή του θέματος αλλά δεν θυμάμαι να απαντήθηκε 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ δεν καπνίζω στο σπίτι αλλά είμαι καπνιστής. Με έχουν κάνει και καβαλάω μόνος μου το αυτοκίνητο 2-3 φορές τη μέρα απλά για να καπνίσω :D Δεν βγαίνω καν από αυτό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Τα νέα κρούσματα που ανακοινώνουν κάθε  μέρα στις 18:00 δεν απαραίτητα της ίδιας ημέρας.

Τα αναφέρει αναλυτικά και διευκρινιστικά, τα σημερινά είναι 49 και τα παλιότερα που δεν προλάβαιναν να τα ελέγξουν 54.

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Lshow said:

Ντρέπομαι για την πόλη, πραγματικά μερικοί πήγαν το χαλαρά σε άλλο επίπεδο και ακόμα πιο ανεύθυνοι οι γονείς που βγάζουν τα παιδιά τους σε μέρος με τόσο κόσμο.

Επεξ/σία από SIP1995
  • Sad 3
Δημοσ.

Συγνώμη γιατί έχω μπερδευτεί. Ο καθηγητής του MIT που προβάλουν τις τελευταίες μέρες τα κανάλια που κολλάει; 

Ο τύπος είναι στον ΙΤ τομέα, απολύτως καμία σχέση με ιατρική. Το αντίστοιχο δηλαδή θα ήταν να βάλουν έναν καθηγητή νομικής του Harvard να προειδοποιεί για τον ιό... Φαντάζομαι ότι ο τίτλος "Καθηγητής του MIT προειδοποιεί" πρέπει να πουλάει πολύ έτσι;

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...