Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, sdragon said:

Μόνο που αυτό το λένε εδώ και 15 μέρες και δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό. Ας περιμένουμε και ας μη δραματοποιούμε τα πράγματα. Οι άλλες χώρες άργησαν να πάρουν αυστηρά μέτρα. Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε το θα γίνει.

Οι εκκλησίες στις άλλες χώρες έκοψαν τα πολλά πολλά κατευθείαν.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Και επειδη ειπα οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσα χαλια δεν το ειπα για να μην μενουμε σπιτια μας.Και εγω μεσα ειμαι,τα εχω με την κυβερνηση οτι και καλα μας προστατευει οταν η αληθεια ειναι εχουμε 600 κρεβατια μεθ κσι ελαχιστο προσωπικο..Οτι πρεπει να προσεχουμε ολοι ειναι δεδομενο ,απλα για να μην εκτεθουν στα 250 κρουσματα τα εκλεισαν ολα..

Σε μια εβδομάδα θα έχει αποκαλυφθεί το σάπιο σύστημα υγείας και της χώρας μας.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Νταξ να σου πω κάτι, δε βοηθάτε τους εαυτούς σας με όλο αυτό που γίνεται εδώ.

Ούτε με το να διαβάζεις όλη την ώρα άρθρα απ' το Πρώτο Θέμα, ούτε με το να πατάς όλη την ώρα refresh στα sites με τα cases, ούτε με το να παρακολουθείς όλη την ώρα ειδήσεις στην τηλεόραση.

Σε αυτό έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Αηδία έχουν καταντήσει όλοι αυτοί που ξαφνικά θυμήθηκαν τα γάντια και τα χρησιμοποιούν εσφαλμένα, ιδιώς οι επαγγελματίες. Τα γάντια προορίζονται μόνο για μία συγκεκριμένη εργασία και για οποιαδήποτε άλλη τα πετάς και φοράς καινούργια....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ηρεμήστε λίγο. Τόσο η εποχική γρίπη οσο και τα κρυολογηματα κάνουν παρτακι αυτή την εποχή...

Σίγουρα αλλά οι κοινοί θνητοί δεν θα μάθουν αν πέρασαν γρίπη ή κορονοιό με ήπια συμπτώματα , παρά μόνο αν καταλήξουν σε Νοσοκομείο και μπουν για διασωλήνωση σε ΜΕΘ.

Για αυτό να παρακαλάμε όσοι το περάσουμε που θα είμαστε δεκάδες να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες να το περάσουμε χαλαρά.😊

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Οι εκκλησίες στις άλλες χώρες έκοψαν τα πολλά πολλά κατευθείαν.

Οι άλλοι δεν έχουν αληθινή θρησκεία γι' αυτό :D

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Εάν δεν κλείσουν τα πάντα και απαγορευτεί η κυκλοφορία με ισχυρή αστυνόμευση αυτό δυστυχώς δύσκολα τα γίνει.

Πριν από καμια ώρα διαολόστειλα έναν μαλακα. Μπαίνει μέσα, βήχει στο χέρι του(όχι στον αγώνα) αρκετά δυνατά, πιάνει το γαριδάκι, το περιεργάζεται καλά καλά, το βάζει πίσω, πιάνει το διπλανό, μου το φέρνει στο ταμείο, πιάνει και μια σοκολάτα, ρίχνει άλλο ένα δυνατό βήχα, πιάνει το 20 αρίκο και μου το δίνει. 

-Φιλε του λέω τώρα περιμένεις πραγματικά να το πιάσω?
-Ναι γιατί τι έχει?
-Το ότι άδειασες τα πνευμονια σου στο χέρι σου πριν το πιάσεις δεν?
-Καλά, κατάλαβα, άλλο ένα πρόβατο που τρέμει με ότι ακούει από της ειδήσεις.
-Μάλιστα, άλλο ένα πρόβατο. Περνα έξω.

Τέτοιος σταρχιδισμος είναι απίστευτος.

κατεβαζεις ρολα και στην πορτα οτι θελει ο συγκεκριμενος 😄

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Απο αυριο γυρναει η γυναικα στην δουλεια (σουπερ μαρκετ) θα ειμαι μονος στο σπιτι με τρια παιδια που το ενα σχεδων 2 ετων.

Εχω τα πεθερικα απο κατω αλλα οπως καταλαβα δεν πρεπει να εχουν επαφη με τα εγγονια.

Να βγω σημερα να παρω καμια κουτα λεξοτανιλ?

γιατι δεν περνας καλά με τη γυναίκα σου ;

• Confused 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Είναι και αυτό..αλλά και η κατάσταση του λαιμού είναι πολυ ήπια. Σε κανονική φάση δε θα έδινα καν σημασία, θα ντρεπόμουν να πάω και σε γιατρό. Δεν είναι σε φάση πονάω να καταπιώ κτλ, απλά ένα τσούξιμο ελαφρύ ειδικά το βράδυ και όταν ξυπνάω.

Τέσπα..θα δω..αλλα 16 μέρες δε μπορεί να έχω μπλέξει με ιό χωρις βηχα και πυρετό νομίζω.

Oλα τα εχουμε δει στο τοπικ αυτο τωρα θα κανουμε και διαγνωσεις μεσω αυτου,αντε και σε λιγο online τεστ για τον ιο αποκλειστικα στο insomnia

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ThReSh είπε

331 ο νέος συνολικός αριθμός, 54  από τα 103 καινούρια ήταν παλιότερων 24ωρων που καθυστέρησαν.

Τι μας λέει αυτό; Και αύριο θα έχουμε άλλα που θα έχουν καθυστερήσει κλπ κλπ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, cumulus είπε

Τελικα τα χθεσινα θυματα ηταν 38+54 =92 και τα σημερινα 103-54 =49 Τωρα βεβαια δεν ξερουμε αυριο ποσα σημερινα θυματα θα βγουν .Νομιζω οτο ολοι περιμεναμε αυτα τα νουμερα αφου ακολουθουν τη "λογικη" των αλλων κρατων .

Το καλυτερο ειναι να δωσεις λεξοτανιλ στα παιδια 😛

Μια διευκρίνηση. Είναι σίγουρα τα 54 χθεσινά; Γιατί είπε συγκεκριμένα από "προηγούμενες μέρες".

Επεξ/σία από NiKoSmile
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτανουμε κοντα στα 400 που σας ελεγα τοσες μερες που ολοι ειχαν ιδιο ρυθμο με ιταλια απο κει και μετα

με λιγα λογια (βαση αριθμων το λεω μονο ετσι μη παρεξηγηθω) αν τις επομενες 6-7 μερες παμε 2000-2500 ακολουθουμε κανονικα ρυθμο ιταλιας

αν οχι τοτε ειμαστε καλα και εχουμε πολυ λιγοτερα

να θυμησω στα 400 ισπανια γαλλια γερμανια φτασαν 2200-2500 ολοι μεσα σε 6 μερες

στατιστικα παραθετω μπορει να μη λενε ολη την αληθεια αλλα μπορεις να τα παρεις στα υποψην πιστευω για το τι γινεται

γιαυτο λεω συνεχεια πολυ σημαντικη η εβδομαδα που ερχεται

Επεξ/σία από gas83
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...