Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Ας έχω και σκωληκοειδίτιδα αδερφέ χαχα τον ιό μην έχω. Απλά να πάρω τον γιατρό απο πρίν τηλέφωνο, μη φρικάρει ο άνθρωπος? 

Αν προτιμάς σκωληκοειδιτιδα από κορονοιο κάτι δεν πάει καλά 🙂

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, dimoskoutr said:

Τώρα αυτόν δεν πρέπει να τον πάρει μέσα εισαγγελέας;;;;

Ο συγκεκριμένος έχει περάσει αρκετές φορές από τον εισαγγελέα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Οι πιθανοτητες να κολλησουμε τον ιο ειναι πολυ μικρες ,300 κρουσματα ειναι τιποτα,ολα γινονται μην εξαπλωθει γιατι το συστημα υγειας μας ειναι της πλακας και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να αντεπεξελθει σε πανω απο 1000 κρουσματα

Για αυτο τα εχουν κλεισει ολα,δεν ειμαστε σε δραματικη κατασταση

Πολυ σωστά! Καθολου δραματικη δεν ειναι η κατασταση, αφου βγηκαν ΜΟΝΟ 300 θετικα στα 3500 τεστ ολα πανε κατ ευχην, μη πω οτι θα ανοιξουν και νωριτερα τα μαγαζια και τα σχολεια.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Ας έχω και σκωληκοειδίτιδα αδερφέ χαχα τον ιό μην έχω. Απλά να πάρω τον γιατρό απο πρίν τηλέφωνο, μη φρικάρει ο άνθρωπος? 

Ναι.

5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μήπως να πάρεις τον γιατρό να έρθει σπίτι μετά το ιατρείο του; Θα σου βγει πιο ακριβά οκ αλλά μάλλον περισσότερο ασφαλές...

Τηλεφωνική ενημέρωση πρώτα. Και αν ο γιατρός κρίνει ότι πρέπει και μπορεί να τον δει τα βρίσκουν για το αν θα είναι στο ιατρείο ή κατ' οίκον.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Ναι οπως εκεινος που πηγες στους αγιους τοπους να αγιασει ο κακομοιρης και γυρισε και αγιασε κανονικα...

Αυτό είναι η τραγική ειρωνεία.

Το κακό μ' αυτούς είναι ότι παίζουν εκ του ασφαλούς. Δηλαδή και να πεθάνει κάποιος θα σου πουν ήταν άπιστος οπότε don't worry. Μονά-ζυγά δικά μας.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Είναι και αυτό..αλλά και η κατάσταση του λαιμού είναι πολυ ήπια. Σε κανονική φάση δε θα έδινα καν σημασία, θα ντρεπόμουν να πάω και σε γιατρό. Δεν είναι σε φάση πονάω να καταπιώ κτλ, απλά ένα τσούξιμο ελαφρύ ειδικά το βράδυ και όταν ξυπνάω.

Τέσπα..θα δω..αλλα 16 μέρες δε μπορεί να έχω μπλέξει με ιό χωρις βηχα και πυρετό νομίζω.

Μια απο τα ιδια και εγω .

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Πολυ σωστά! Καθολου δραματικη δεν ειναι η κατασταση, αφου βγηκαν ΜΟΝΟ 300 θετικα στα 3500 τεστ ολα πανε κατ ευχην, μη πω οτι θα ανοιξουν και νωριτερα τα μαγαζια και τα σχολεια.

Μεγάλη μπουκιά φάε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τώρα αυτόν δεν πρέπει να τον πάρει μέσα εισαγγελέας;;;;

Προ πολλου. Τα ειδες αυτα που ψεκαζε το στομα του με αγιασμο για τον Κορονοϊο;

Δημοσ.

διαλογή στα νοσοκομεία με απλή ερώτηση "πόσο πιστεύεται στον θεο οτι θα σας σώσει?"

Οι πιστοί λαμβάνουν αγιασμο 3-4 φορές την ημέρα και μια εικόνα δίπλα στο ράντζο στην ταράτσα.

Χιούμορ κακο, το ξερω,  αλλά μέχρι τώρα οτι δεινά τραβάνε οι άνθωποι παγκοσμίως ειναι απο χαζομάρα. Θες πειδη κάποιοι τρώνε τρωκτικά? Επειδη κάποιοι δεν θέλουν να κλείσουν τα συνορα? (τωρα το κάνουν βέβαια, τωρα για κάποιο λόγο ειναι σωστο, fuck logic), επειδη τρέχουν στις εκκλησίες που ειναι κλειστοί χώροι και ακουμπάνε το ίδιο κουτάλι με το στομα?

Δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα σε όλους αυτούς, το ίδιο υπευθυνοι ειναι που εμεις οι υπόλοιποι θα πληρώσουμε ίσως με την ζωη μας τις επιλογές τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Δεν παιζει κατι τετοιο. Βαζουμε και στοιχημα αν θες

Επεξ/σία από Zerg13
  • Super Moderators
Δημοσ.

331 ο νέος συνολικός αριθμός, 54  από τα 103 καινούρια ήταν παλιότερων 24ωρων που καθυστέρησαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...