Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Το ξέρω δεν είναι ιατρικό φόρουμ, αλλά επειδή υπάρχουμε και εμείς που τρώμε τις φρίκες μας σε αντίθεση με αυτούς που πάνε παραλίες, θέλω να ρωτήσω έτσι για να πάρω μία απάντηση:

Έχω πονόλαιμο σαν τσούξιμο, όχι να μην μπορώ να καταπιώ κτλ, πολύ ήπιο, εδώ και 17 ημέρες σχεδόν. Όχι μπούκωμα, όχι βήχα, όχι πυρετό η εξάντληση, όχι ταξίδια ούτε πολλές επαφές. Ποτέ δεν είχα και καμία αλλεργία.

Παίζει να έχω θέμα? Και αν το περνάω ασυμπτωματικά που λένε? Πόσο καιρό κάνει να φύγει από πάνω σου?

και εγω το ιδιο φιλε...εδω και 5 μερες περιεργα ο λαιμος αλλα κανενα αλλο συμπτωμα...Μπορει να ναι υγρασία όμως η κρυωμα η χίλια δύο...Ψυχραιμια και αραγμα σπιτι....

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαλαρώστε λίγο με τους ανθρώπους που πάνε βολτα στην εξοχη. Αν ειναι με τους ανθρώπους που μένουν στο ίδιο σπιτι δεν αλλάζει κατι. Δεν νομίζω οτι κάνουν παρεα με αγνώστους και δεν παιζει να κολλάνε επειδη περπάτησαν στα 5 μέτρα μακρια απο κάποιον με ιο.

οσο για τις εκκλησίες ο λόγος που ακόμη και τωρα η κυβέρνηση δεν λεει να κλείσουν ειναι γιατι δεν μπορει να τις κλείσει. Απλα πραματα, και να το κάνει νόμο ακόμη, αυτο θα τους εκνευρίσει και θα τις κρατήσουν ανοιχτες. Δεν παιζει να παει κανένας αστυνομικός να συλλαβει ιερέα.Απλα δεν παιζει. Τους το ζητάνε πιο επιτακτικά για να καταλάβουν οτι πρεπει να το κάνουν εκεινοι μονοι τους. Είμαστε στο σημείο που αντι για 50-100 νέα κρούσματα η κυβέρνηση πρεπει να πει ψεμματα οτι έχουμε 600 για να μαζευτεί λίγο ο κόσμος. Οι περισσότεροι το κάνουν αλλα οι αντοχές της κοινωνίας δεν ειναι τοσο μεγάλες και σε συνάρτηση με τα χαμηλά κρούσματα θα χαλαρώνουν ολοι. Λες στα παιδια σου μια δεν πας εξω, λες δυο την τριτη λες οκ παμε η πηγαινε να παιξεις. Αν ομως εχεις πολλα κρουσματα πλέον αναλαμβάνει καθε οικογενειάρχης να γινει κακός και να τους μαζεψει ολους μεσα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ELMastas είπε

Κάτι άκουσα μαζί με μέτρα για τετραγωνικά κλπ που καλώς θα τα κάνουν,πως θα απαγορεύουν την χρήση μετρητών σε σούπερ μάρκετ ? Αυτό πράγματικά δεν το καταλαβαίνω,ποιός λαμπρός νούς το σκέφτηκε ? εκτός του ότι υπάρχει και καθυστέρηση περισσότερη (κάποιοι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν άνετα κάρτες με κωδικούς)μπορεί να πέσουν και τα συστήματα,όπως είχα τύχει 2 φορές πρίν κάνα 2 μήνες...δεν καταλαβαίνω την λογική σε αυτό,υπάρχει αποδεδειγμένα απο κάπου στοιχείο πως υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος στο "χαρτί" στα χρήματα και δεν υπάρχει στο πλαστικό απο τις κάρτες ? Εχει αρχίσει για τα καλά ο παραλογισμός 😔

είναι ιδανική ευκαιρία να προωθήσουμε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. για το καλό μας. Καλά τους έκατσε

Περιμένω τον πρώτο που θα με πει ψεκασμένο

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Goran13 said:

Το ξέρω δεν είναι ιατρικό φόρουμ, αλλά επειδή υπάρχουμε και εμείς που τρώμε τις φρίκες μας σε αντίθεση με αυτούς που πάνε παραλίες, θέλω να ρωτήσω έτσι για να πάρω μία απάντηση:

Έχω πονόλαιμο σαν τσούξιμο, όχι να μην μπορώ να καταπιώ κτλ, πολύ ήπιο, εδώ και 17 ημέρες σχεδόν. Όχι μπούκωμα, όχι βήχα, όχι πυρετό η εξάντληση, όχι ταξίδια ούτε πολλές επαφές. Ποτέ δεν είχα και καμία αλλεργία.

Παίζει να έχω θέμα? Και αν το περνάω ασυμπτωματικά που λένε? Πόσο καιρό κάνει να φύγει από πάνω σου?

6 minutes ago, KFitilis said:

και εγω το ιδιο φιλε...εδω και 5 μερες περιεργα ο λαιμος αλλα κανενα αλλο συμπτωμα...Μπορει να ναι υγρασία όμως η κρυωμα η χίλια δύο...Ψυχραιμια και αραγμα σπιτι....

Να πατε να σας δει ενας γιατρός! Είχα το ιδιο για 10 ημέρες+ με το λαιμό που ερχόταν και έφευγε, μέχρι που πριν μερικές ημέρες δεν μπορούσα να καταπιώ το σάλιο μου! Οξεία πυώδης αμυγδαλίτιδα είπε ο γιατρός και την πρόλαβα με σούπερ αντιβίωση... Ο γιατρός απορησε που δεν είχα πυρετό με οσα είδε μέσα στο λαιμό μου... Οπότε μην έχετε πάντα στο μυαλό σας τον ιό και πατε απλα σε έναν γιατρό να σας δει! :) 

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι και αλλιώς οι κάρτες είναι καλύτερες. Ούτε κλέβουν την εφορία τα μαγαζιά ούτε χρειάζεται να έχεις μετρητά μαζί σου που και είναι τέρμα βρόμικα (γενικά, εκτός του κορονοιου) και ούτε κινδυνεύεις να τα χάσεις/ στα κλέψουν..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, harris20 είπε

Σε λίγο καιρό να δω τι θα κάνω που θα με πιάσει η αλλεργία μου και θα φτερνιζομαι δίχως αύριο...

έχω μια γνωστή που έχει αλλεργία. την προηγούμενη βδομάδα είμασταν μαζί. Φταρνίστηκε και πετάγεται μια από δίπλα και λέει... δε πιστεύω να μας κολλήσεις. κάτι τέτοιο.

Η γνωστή μου ενοχλήθηκε λίγο, η άλλη προφανώς κατάλαβε ότι πέταξε μαλακία και το γύρισε στην πλάκα... Ελα πλάκα κάνω μωρέ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Χριστοκαντήλιασα φωναχτά με αυτό το βίντεο.

Εμείς ξεσκιζόμαστε ψυχικά και σωματικά κλεισμένοι μέσα, πολλοί από εμάς θα καταστραφούμε οικονομικά και όλα αυτά για να προστατέψουμε αυτά τα κωλόζωα που πάνε και θέτουν αυτοβούλως τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Τελικά ίσως να είχε δίκιο ο Johnson, herd immunity και ας πάρει μαζί του ο θεός όποιον τον θέλει για παρέα.

Άι σιχτήρ.

κακός δημοσιογράφος. εγω θα ρώταγα, ο κύριος που πήγε στος αγίους τόπους, στα headquarters της θρησκείας σας δεν τον προστάτεψε ο χριστούλης. Εσεις εδω σε παράρτημα τι πιθανότητες έχετε?

• Thanks 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Goran13 είπε

Ας έχω και σκωληκοειδίτιδα αδερφέ χαχα τον ιό μην έχω. Απλά να πάρω τον γιατρό απο πρίν τηλέφωνο, μη φρικάρει ο άνθρωπος? 

Μήπως να πάρεις τον γιατρό να έρθει σπίτι μετά το ιατρείο του; Θα σου βγει πιο ακριβά οκ αλλά μάλλον περισσότερο ασφαλές...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Goran13 said:

Ας έχω και σκωληκοειδίτιδα αδερφέ χαχα τον ιό μην έχω. Απλά να πάρω τον γιατρό απο πρίν τηλέφωνο, μη φρικάρει ο άνθρωπος? 

Να τον πάρεις προφανώς και αυτος θα σε κατευθυνει. Ο δικος μου μου είπε πως αν το άφηνα κι άλλο, θα είχα πολύ σοβαρότερα θέματα από το αν κολλούσα τον ιο... :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι πιθανοτητες να κολλησουμε τον ιο ειναι πολυ μικρες ,300 κρουσματα ειναι τιποτα,ολα γινονται μην εξαπλωθει γιατι το συστημα υγειας μας ειναι της πλακας και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να αντεπεξελθει σε πανω απο 1000 κρουσματα

Για αυτο τα εχουν κλεισει ολα,δεν ειμαστε σε δραματικη κατασταση

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eliasjuve είπε

Ναι οπως εκεινος που πηγες στους αγιους τοπους να αγιασει ο κακομοιρης και γυρισε και αγιασε κανονικα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...