Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τι λες για σας κυριε πηγαιντε λιγο πισω;

δε χρειάζεται να πεις.

Ξεκίνα να βήχεις.

Το έχω κάνει επίτηδες και με κοιτούσαν περίεργα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eliasjuve είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

ολοι αυτοι εχουν δικαιωμα ψηφου...δεν υπαρχει ελπιδα

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το ίδιο και εγώ φίλε Ιανουάριο φοβερό βήχα πόνο στην πλάτη αρκετή καταροή την οποία πολέμησα με κάτι χάπια ευτυχώς δεν είχα πυρετό.Σπάνια βέβαια αλλά έχω ένα ελαφρύ βήψα ακόμη..

Πήγα στο γιατρό κάποια ίωση θα είναι μου λέει και το άφησα..Και άλλα μέλη της οικογένειας είχαν παρόμοια συμπτώματα με την εγγονούλα μου να ανεβάζει πυρετό μέχρι 38,5. Τρεις φορές την πήγα σε Δημόσιο Νοσοκομείο μέχρι αρχόμενη πνευμονία είπαν της έδωσαν και αντιβίωση για 15 μέρες.Τι να πω.Είναι ο κορωνοιός στην Ελλάδα μήνες και μας δουλεύουν.

Προσέχω μένω κλεισμένος μέσα και περιμένουμε την "άνοιξη".Μακάρι να μη γίνουμε Ιταλία με 100 νεκρούς τη μέρα αλλά τίποτε δεν είναι βέβαια και τα πρωτοφανή μέτρα μας προιδεάζουν για μεγάλο κακό γιατί δεν νομίζω ότι οι κυβερνώντες είναι τόσο ηλίθιοι και μας κάνουν πλάκα.

Αυτά τα μέτρα είναι για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Όχι ότι έρχονται. Η Ιταλία δεν έκανε τίποτα και κυκλοφορούσαν οι άρρωστοι ελεύθεροι μολύνοντας άλλους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, santac είπε

δε χρειάζεται να πεις.

Ξεκίνα να βήχεις.

Σε λίγο καιρό να δω τι θα κάνω που θα με πιάσει η αλλεργία μου και θα φτερνιζομαι δίχως αύριο...

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eliasjuve είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ρε την τρέλα μου κατανοώ τους ανθρώπους που λένε ότι η πίστη και ο Θεός είναι το στήριγμά τους, οκ...αλλά η εκκλησία μπορεί να είναι το σπίτι μας ρε, η πίστη δεν είναι μόνο σε έναν χώρο...τι στο καλό αυτό δεν διδάσκει η εκκλησία; Λάθος κάνω;

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μην ανησυχείς, ψάχνουν ήδη οσους πουλάνε μαζικά μάσκες και αλλα και σύντομα θα περάσουν καλά! 😊

Μα που ψάχνουν?Οι μεγάλοι μαυραγορίτες διαθέτουν τα προϊόντα τους κανονικά στα φαρμακεία και όχι στο marketplace ή στο insomnia.Αυτες οι μάσκες https://www.cosmomed.gr/el/product/filomask-maska-3-fyllon-3-maskes-2-doro είχαν 1,20-1,40 το κουτί και τώρα τις βρίσκεις 7-7,5 ευρώ.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, eliasjuve said:
  Reveal hidden contents

Χριστοκαντήλιασα φωναχτά με αυτό το βίντεο.

Εμείς ξεσκιζόμαστε ψυχικά και σωματικά κλεισμένοι μέσα, πολλοί από εμάς θα καταστραφούμε οικονομικά και όλα αυτά για να προστατέψουμε αυτά τα κωλόζωα που πάνε και θέτουν αυτοβούλως τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Τελικά ίσως να είχε δίκιο ο Johnson, herd immunity και ας πάρει μαζί του ο θεός όποιον τον θέλει για παρέα.

Άι σιχτήρ.

• Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, santac είπε

δε χρειάζεται να πεις.

Ξεκίνα να βήχεις.

Όχι φυσικά είναι ανεύθυνο και αυτό, δεν γνωρίζω αν έχω κάτι οπότε δεν γίνεται να βήξω και να κινδυνέψει να κολλήσει κάτι κάποιος άλλος.

5 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Το ξέρω δεν είναι ιατρικό φόρουμ, αλλά επειδή υπάρχουμε και εμείς που τρώμε τις φρίκες μας σε αντίθεση με αυτούς που πάνε παραλίες, θέλω να ρωτήσω έτσι για να πάρω μία απάντηση:

Έχω πονόλαιμο σαν τσούξιμο, όχι να μην μπορώ να καταπιώ κτλ, πολύ ήπιο, εδώ και 17 ημέρες σχεδόν. Όχι μπούκωμα, όχι βήχα, όχι πυρετό η εξάντληση, όχι ταξίδια ούτε πολλές επαφές. Ποτέ δεν είχα και καμία αλλεργία.

Παίζει να έχω θέμα? Και αν το περνάω ασυμπτωματικά που λένε? Πόσο καιρό κάνει να φύγει από πάνω σου?

Τηλέφωνο στο γιατρό σου φίλτατε.

3 λεπτά πριν, eri77 είπε

ολοι αυτοι εχουν δικαιωμα ψηφου...δεν υπαρχει ελπιδα

Αυτή την στιγμή μας καίει ότι όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα να καταλάβουν θέση ΜΕΘ, κλίνες στο σύστημα υγείας.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Γιατι η Εκκλησια ειναι ξεχωριστη οντοτητα.Ειναι αυτοδιοικουμενη.Αλλιως θα ηταν ερμαιο τις καθε κυβερνησης ανα τα χρονια.Θα εβγαινε αθεα κυβερνηση, θα την εκλεινε.Θα εβγαινε Μουσουλμανικη κυβερνηση θα εκανε τις Εκκλησιες τζαμια κ.α

Ναι αλλά αυτό είναι θέμα δημόσιας υγείας και όχι θέμα της εκκλησίας. Δεν είπα να παρεμβαίνει το κράτος στον τρόπο που γίνονται οι γάμοι ή οι βαπτίσεις ξέρω 'γω..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Goran13 είπε

Έχω πονόλαιμο σαν τσούξιμο, όχι να μην μπορώ να καταπιώ κτλ, πολύ ήπιο, εδώ και 17 ημέρες σχεδόν. Όχι μπούκωμα, όχι βήχα, όχι πυρετό η εξάντληση, όχι ταξίδια ούτε πολλές επαφές. Ποτέ δεν είχα και καμία αλλεργία.

Παίζει να έχω θέμα? Και αν το περνάω ασυμπτωματικά που λένε? Πόσο καιρό κάνει να φύγει από πάνω σου?

Πυρετος,Δυσπνοια,Βηχας,Κοπωση,Αδυναμια,Εξαντληση

25956878-8111219-image-a-2_1584145732121

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, moure είπε

Μα που ψάχνουν?Οι μεγάλοι μαυραγορίτες διαθέτουν τα προϊόντα τους κανονικά στα φαρμακεία και όχι στο marketplace ή στο insomnia.Αυτες οι μάσκες https://www.cosmomed.gr/el/product/filomask-maska-3-fyllon-3-maskes-2-doro είχαν 1,20-1,40 το κουτί και τώρα τις βρίσκεις 7-7,5 ευρώ.

Και εγώ τα έχω δει αυτά άσε. Τις μάσκες εργασίας που έπαιρνα 2 ευρώ με φίλτρο της δίνουν τώρα στο ίντερνετ μόνο 12€ σε προσφορά από 25. 

• Moderators
Δημοσ.
Just now, toyo73 said:

Γιατι η Εκκλησια ειναι ξεχωριστη οντοτητα.Ειναι αυτοδιοικουμενη.Αλλιως θα ηταν ερμαιο τις καθε κυβερνησης ανα τα χρονια.Θα εβγαινε αθεα κυβερνηση, θα την εκλεινε.Θα εβγαινε Μουσουλμανικη κυβερνηση θα εκανε τις Εκκλησιες τζαμια κ.α

Σωστά γι' αυτό πληρώνει τους μισθούς των κληρικών από μόνη της και όχι από τη δική μου την άθεη την τσέπη.

Oh wai--

• Like 9
  • Thanks 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι άκουσα που το πέρασαν στα "γρήγορα" μαζί με μέτρα για αποστάσεις τετραγωνικά κλπ που καλώς θα τα κάνουν για να μην υπάρχει συνωστισμός,οτι θα απαγορεύουν και την χρήση μετρητών για ψώνια σε σούπερ μάρκετ ? Αυτό πράγματικά δεν το καταλαβαίνω,ποιός λαμπρός νούς το σκέφτηκε ? εκτός του ότι υπάρχει και καθυστέρηση περισσότερη (κάποιοι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν άνετα κάρτες με κωδικούς)μπορεί να πέσουν και τα συστήματα,όπως είχα τύχει 2 φορές πρίν κάνα 2 μήνες...δεν καταλαβαίνω την λογική σε αυτό,υπάρχει αποδεδειγμένα απο κάπου στοιχείο πως υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος στο "χαρτί" στα χρήματα και δεν υπάρχει στο πλαστικό απο τις κάρτες ? Εχει αρχίσει για τα καλά ο παραλογισμός 😔

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ρε την τρέλα μου κατανοώ τους ανθρώπους που λένε ότι η πίστη και ο Θεός είναι το στήριγμά τους, οκ...αλλά η εκκλησία μπορεί να είναι το σπίτι μας ρε, η πίστη δεν είναι μόνο σε έναν χώρο...τι στο καλό αυτό δεν διδάσκει η εκκλησία; Λάθος κάνω;

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Χριστοκαντήλιασα φωναχτά με αυτό το βίντεο.

Εμείς ξεσκιζόμαστε ψυχικά και σωματικά κλεισμένοι μέσα, πολλοί από εμάς θα καταστραφούμε οικονομικά και όλα αυτά για να προστατέψουμε αυτά τα κωλόζωα που πάνε και θέτουν αυτοβούλως τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Τελικά ίσως να είχε δίκιο ο Johnson, herd immunity και ας πάρει μαζί του ο θεός όποιον τον θέλει για παρέα.

Άι σιχτήρ.

Όταν η ιδεοληψία φτάνει να διδάσκεται, η λογική πάει περίπατο. Δεν φταίει ο λαός μόνο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...