Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, VanJ είπε

Εγώ παρήγγειλα στις 25 Ιανουαρίου, χρειάστηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Νόμιζα πως είχα κορονοϊό, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και νόμιζα πως θα πεθάνω. Με έπεισαν πως είναι απλά μια κρίση πανικού, πως όλα είναι καλά και ο κορονοϊος βρίσκεται μόνο στην Κίνα. Ενάμιση μήνα μετά, τα πνευμόνια μου ακόμα πονάνε κάποιες στιγμές, και μου έχει μείνει λίγος βήχας, ήταν πνευμονία μαζί με πανικό. Χωρίς τον πανικό θα ήμουν καλύτερα.

Το οξύμετρο πάντως ακόμα δεν ήρθε, κόλλησε κάπου στο ταχυδρομείο.

Το ίδιο και εγώ φίλε Ιανουάριο φοβερό βήχα πόνο στην πλάτη αρκετή καταροή την οποία πολέμησα με κάτι χάπια ευτυχώς δεν είχα πυρετό.Σπάνια βέβαια αλλά έχω ένα ελαφρύ βήψα ακόμη..

Πήγα στο γιατρό κάποια ίωση θα είναι μου λέει και το άφησα..Και άλλα μέλη της οικογένειας είχαν παρόμοια συμπτώματα με την εγγονούλα μου να ανεβάζει πυρετό μέχρι 38,5. Τρεις φορές την πήγα σε Δημόσιο Νοσοκομείο μέχρι αρχόμενη πνευμονία είπαν της έδωσαν και αντιβίωση για 15 μέρες.Τι να πω.Είναι ο κορωνοιός στην Ελλάδα μήνες και μας δουλεύουν.

Προσέχω μένω κλεισμένος μέσα και περιμένουμε την "άνοιξη".Μακάρι να μη γίνουμε Ιταλία με 100 νεκρούς τη μέρα αλλά τίποτε δεν είναι βέβαια και τα πρωτοφανή μέτρα μας προιδεάζουν για μεγάλο κακό γιατί δεν νομίζω ότι οι κυβερνώντες είναι τόσο ηλίθιοι και μας κάνουν πλάκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τι λες για σας κυριε πηγαιντε λιγο πισω;

Ναι φυσικά, κρατήστε 2 μέτρα απόσταση γιατί αν βήξετε μπορεί να με κολλήσετε κάτι...που το περίεργο; Θα χάσει τη σειρά στα ταμεία; Σοβαρά τα ρωτάς αυτά;;;;;

Όπως το κάνω εγώ με τον μπροστά το ίδιο θέλω να κάνει και ο πίσω μου...που είναι το κακό σε μια τέτοια κίνηση;

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, papoys1 said:

Το ίδιο και εγώ φίλε Ιανουάριο φοβερό βήχα πόνο στην πλάτη αρκετή καταροή την οποία πολέμησα με κάτι χάπια ευτυχώς δεν είχα πυρετό.Σπάνια βέβαια αλλά έχω ένα ελαφρύ βήψα ακόμη..

Πήγα στο γιατρό κάποια ίωση θα είναι μου λέει και το άφησα..Και άλλα μέλη της οικογένειας είχαν παρόμοια συμπτώματα με την εγγονούλα μου να ανεβάζει πυρετό μέχρι 38,5. Τρεις φορές την πήγα σε Δημόσιο Νοσοκομείο μέχρι αρχόμενη πνευμονία είπαν της έδωσαν και αντιβίωση για 15 μέρες.Τι να πω.Είναι ο κορωνοιός στην Ελλάδα μήνες και μας δουλεύουν.

Προσέχω μένω κλεισμένος μέσα και περιμένουμε την "άνοιξη".Μακάρι να μη γίνουμε Ιταλία με 100 νεκρούς τη μέρα αλλά τίποτε δεν είναι βέβαια και τα πρωτοφανή μέτρα μας προιδεάζουν για μεγάλο κακό γιατί δεν νομίζω ότι οι κυβερνώντες είναι τόσο ηλίθιοι και μας κάνουν πλάκα.

Ηρεμήστε λίγο. Τόσο η εποχική γρίπη οσο και τα κρυολογηματα κάνουν παρτακι αυτή την εποχή...

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, VanJ είπε

Εγώ παρήγγειλα στις 25 Ιανουαρίου, χρειάστηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Νόμιζα πως είχα κορονοϊό, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και νόμιζα πως θα πεθάνω. Με έπεισαν πως είναι απλά μια κρίση πανικού, πως όλα είναι καλά και ο κορονοϊος βρίσκεται μόνο στην Κίνα. Ενάμιση μήνα μετά, τα πνευμόνια μου ακόμα πονάνε κάποιες στιγμές, και μου έχει μείνει λίγος βήχας, ήταν πνευμονία μαζί με πανικό. Χωρίς τον πανικό θα ήμουν καλύτερα.

Το οξύμετρο πάντως ακόμα δεν ήρθε, κόλλησε κάπου στο ταχυδρομείο.

Μπορεί να ταν κορωνοιος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τι λες για σας κυριε πηγαιντε λιγο πισω;

πλακα κανεις τωρα??εννοειται....μπορείτε να κρατήστε λιγω αποσταση παρακαλω???

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μου φαίνεται ότι θα μπορούσαν να το πάνε 10 μέρες πίσω ακόμη οι Κινέζοι. Νομίζω βιάζονται.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει αυτή η γνώση των μέτρων υγιεινής στην καθημερινότητά μας και μετά την λήξη του συναγερμού φίλτατε...Το ελπίζω βέβαια και προσπαθώ να το περάσω στο παιδάκι μου πρίζοντάς το κάθε μέρα...αλλά...σκέψου εδώ βλέπουμε αρραβώνες, χαρές, πανηγύρια, παραλίες, ανοιχτά κομμωτήρια, εκκλησίες σχετικά γεμάτες με κόσμο να κοινωνάει...wake up humanity!!! 😐

Θα μπορούσε πάντως να γίνει μια αρχή και να σταματήσουν όλοι να φτύνουν χλεπες κάτω σωρηδόν (κυρίως οι μεγάλοι αλλά δυστυχώς όχι μόνο αυτοί).

Μεγάλο υγειονομικό και πολιτισμικό πρόβλημα το φτυσίδι κάτω.  Αηδία. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Τελικά το ξενοδοχείο ακύρωσε την κράτηση χωρίς κάποια χρέωση αλλά υπάρχει θέμα με την Aegean.Πηγα σήμερα στο αεροδρόμιο να ακυρώσω τα εισιτήρια και η υπάλληλος μου λέει οτιτ άμα τα ακύρωσετε δεν θα πάρετε τα λεφτά πίσω γιατί μέχρι στιγμής η πτήση για Βαρκελώνη θα γίνει κανονικά.Εγω πετάω αύριο το πρωί και η Ισπανία έχει μπει ήδη σε καραντίνα, κύρηξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,τα πάντα είναι κλειστά και μου λέει ότι θα γίνει κανονικά η πτήση.

Μόνο να τα αλλάξω μπορώ αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον ιό.Πραγματικα είναι απαράδεκτοι.Εγω θέλω απλά να ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πώς μπορώ να κινηθώ; Αν επικοινωνήσω με τον συνήγορος του καταναλωτή η με την τράπεζα θα βρω άκρη λέτε;

Είναι υποχρεωμένοι να σου επιστρέψουν το ποσο πλην τους φόρους. Αν πλήρωσες πχ 100€ και τα 25€ είναι φόροι θα πάρεις πίσω 75€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Διαβάζω ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε από τις εκκλησίες να είναι ανοιχτές μόνο για προσωπική λατρεία και για τα απαραίτητα μυστήρια με ελάχιστο κόσμο και λέει ότι το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή σύνοδο των αρχιπαπαδων. Γιατί δεν είναι νόμος του κράτους; Γιατί πρέπει να το συζητήσουν οι παπάδες πρώτα; Όταν βγήκε η απόφαση να κλείσουν τα μαγαζιά το συζήτησε πρώτα ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης ξέρω 'γω;

Οχι. Η Ιερα συνοδος μπορει να κλεισει της Εκκλησιες. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Διαβάζω ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε από τις εκκλησίες να είναι ανοιχτές μόνο για προσωπική λατρεία και για τα απαραίτητα μυστήρια με ελάχιστο κόσμο και λέει ότι το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή σύνοδο των αρχιπαπαδων. Γιατί δεν είναι νόμος του κράτους; Γιατί πρέπει να το συζητήσουν οι παπάδες πρώτα; Όταν βγήκε η απόφαση να κλείσουν τα μαγαζιά το συζήτησε πρώτα ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης ξέρω 'γω;

Γιατι η Εκκλησια ειναι ξεχωριστη οντοτητα.Ειναι αυτοδιοικουμενη.Αλλιως θα ηταν ερμαιο τις καθε κυβερνησης ανα τα χρονια.Θα εβγαινε αθεα κυβερνηση, θα την εκλεινε.Θα εβγαινε Μουσουλμανικη κυβερνηση θα εκανε τις Εκκλησιες τζαμια κ.α

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Συνήγορος του καταναλωτή, Υπουργείο Υγείας, Πρεσβεία της Ισπανίας.

Τρέξτους!
Αλλιώς οι «λαδέμποροι» δεν θα κάνουν πίσω. Η καλύτερη τους ένα σωρό κόσμος να μην ταξιδέψει και να χρήματα να τα κρατήσει η Aegean.

Βασικά πριν από λίγο η ΥΠΑ έβγαλε NOTAM στην οποία απαγορεύει τις πτήσεις από και προς της Ισπανία... Οπότε η πτήση δεν θα γίνει και εσύ θα πάρεις τα χρήματα σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...