Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, satsok2 είπε

Κάτι τελειως χαζό. Τι γινεται με αυτους που ταξιδεύουν για δουλεια με ενδιαμεσο την Ιταλια (πχ Ρωμη); Οταν επιστρεψουν; Ολα κανονικα;

Εγώ πήγα Τετάρτη Αθήνα - Ρώμη - Νάπολη και επιστροφή Παρασκευή Νάπολη - Αθήνα. 

Δεν μας έκαναν έλεγχο πουθενά και σε τπτ. 

Στο γραφείο καλέσαμε μια ειδική υπηρεσία και τους είπαμε το δρομολόγιο και μας είπαν ότι δεν συντρέχει λόγος εξετάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση αν έχουμε κάποιο σύμπτωμα να καλέσουμε για εξέταση. 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

αν παρακολουθούμε τι γράφει όποιος συμμετέχει θα διάβαζες οτι ο άνθρωπος που σου λέει οτι ετοιμάζει διαθήκη είναι ασθματικός μεγάλης ηλικίας.

ο ιός χτυπάει το αναπνευστικό και είναι πολύ σοβαρό για τον συγκεκριμένο.

και τι σημαινει αυτο? οτι παει δηλαδη τελος εχει ξεγραφτει απο την υπαρξη? ρε τι εχετε παθει εχετε καψει εγκεφαλο? μια χαρα θα ειναι ο ανθρωπος...ολα καλα λεμε..ηρεμια παιδια!!!!ανοιγει ο καιρος τωρα, το ιδιο το κλιμα ειναι συμμαχος! χαλαρα λεμε...τι να σας πω αν σας αρεσει να ζειτε ετσι με αγχος καντε το, εγω προτιμω να ειμαι ηρεμος και να εχω παντα ελπιδα μεσα μου στο οτι ολα θα πανε καλα!

Δημοσ.

Πραγματικά,η ρήση οτι η ημιμάθεια είναι η χειροτερη μορφη γνωσης ,βρίσκει την επιβεβαίωση της  (και) σε αυτό το νήμα. Το να μη γνωρίζει κάποιος δεν είναι κακό,εξάλλου κανεις δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα. Αλλα να πεταει γνωμες και αποψεις,επειδη ετσι του μυρισε κι ετσι το «αισθανεται» καλυτερα, χωρίς να εχει επιστημονικες γνωσεις και βασει μιας γενικοτερης νοοτροπιας αμφισβητησης των παντων,μπορει να ειναι απο απλως γραφικο μεχρι ομως σε περιπτωσεις και τραγικο. Ετσι, με αυτον τον τροπο π.χ. πολλοί γονεις εχουν αφησει τα παιδια τους ανεμβολιαστα, γιατι ετσι - και τοσο- καταλαβαινουν. Δε θα το περιορίσω στο ελληνικό δαιμόνιο,καθώς ολόκληρος πρόεδρος της υπερδύναμης, με την ιδια νοοτροπία είναι μπολιασμένος.

Οσον αφορα τωρα το covid-19,  ας ενημερωθει σωστα ο καθενας κι ας πραξει με την ανάλογη ευθυνη. Αλλα για τον πολιτικο σχεδιασμο, τις αποφασεις για την προληψη και την αποφυγη μιας γενικευμενης εξαπλωσης του ιου, υπευθυνη ειναι η πολιτικη ηγεσια, σε συνεννοηση και μετα απο τις συστασεις των ειδικων. Η σημερινη εικονα, με τα καρναβαλια και τις εκδηλωσεις, απο «αντιδραση» και για να μην καταστραφουμε δηθεν οικονομικα, δεν μπορω να πω οτι με εκπλησει. Αλλα καθε φορα που βλεπω τέτοιες απερισκεπτες και παρορμητικες συμπεριφορες, απογοητευομαι και χανω καθε ελπιδα για τη χωρα μας και τους πολιτες της. Κι επειδη οικονομια δεν ειναι μονο το βραχυπροθεσμο ισοζυγιο, τα διαφυγοντα κερδη των καρναβαλιων ή ο τουρισμος, σε περιπτωση πανδημιας (που αν δεν υπαρξουν μετρα προληψης και προστασιας, δεν ειναι καθολου απίθανη, συμφωνα με τον WHO) η οικονομικη καταστροφη θα ειναι ανυπολογιστη. Αλλα που να ξερει ο WHO.. 

• Like 6
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα τρέχουμε και δε φτάνουμε. Για μένα τα μέτρα πρέπει να παρθούν τώρα. Δεν είναι λογικό από τη μία να απαγορεύει τις εξωτερικές συγκεντρώσεις (καρναβάλια) αλλά από την άλλη να αφήνεις χιλιάδες κόσμο να μετακινηθεί και να κλειστεί μέσα στα μαγαζιά...

Απο τη μια απαγορευει τα καρναβαλια και απο την αλλη το καλυπτει ζωντανα η ερτ.

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1451309/deite-live-apagoreymeno-patrino-karnavali-i-ert-diafimizei-pic

• Like 1
Δημοσ.

Aφηστε την αμπελοφιλοσοφια για το νοημα της ζωης και του θανατου και πειτε....

..... λεει τιποτα αυτη ? Να τσιμπησουμε καμμια να υπαρχει ? Απο που ερχονται αραγε αυτες ? Δεν πιστευω απο Κινα ε ? 😛

https://www.taergalia.gr/maska-msa.html?skr_prm=WyIxZGFhMzRiNi1mNTU4LTQxYzUtOTZhMS1jZTU5ZWM0NDBmYmEiLDE1ODMwODQ1NzQwNTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

και τι σημαινει αυτο? οτι παει δηλαδη τελος εχει ξεγραφτει απο την υπαρξη? ρε τι εχετε παθει εχετε καψει εγκεφαλο? μια χαρα θα ειναι ο ανθρωπος...ολα καλα λεμε..ηρεμια παιδια!!!!ανοιγει ο καιρος τωρα, το ιδιο το κλιμα ειναι συμμαχος! χαλαρα λεμε...τι να σας πω αν σας αρεσει να ζειτε ετσι με αγχος καντε το, εγω προτιμω να ειμαι ηρεμος και να εχω παντα ελπιδα μεσα μου στο οτι ολα θα πανε καλα!

οχι δεν είπαμε οτι θα πεθάνει

αυτό που λέμε όμως τόσες σελίδες είναι οτι αν ένας ασθματικός μεσαίας μεγάλης ηλικίας κολλήσει τον ιό θα ζοριστεί άσχημα. Μπορεί και να καταλήξει μπορεί και απλά να ζοριστεί άσχημα.

Γιατί λοιπόν να μπει στη διαδικασία δοκιμασίας;

Αυτό λέμε και φωνάζουμε για να κρατηθεί ο κόσμος από συγκεντρώσεις και πολυκοσμία. ΑΝ τον μοιράσουμε παντού όλοι που θα κινδυνέψουν λόγω ευαίσθητης υγείας θα κινδυνέψουν γιατί δε θα προλαβαίνουμε να τους φροντίζουμε!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ronaldofenomeno είπε

ο ανθρωπος ειναι η ποιο δυνατη οντοτητα σε ολο το συμπαν, αντεχει τα παντα...να πιστευετε παντα στην δυναμη σας! και οτι και αν σας ερθει θα το ξεπερασετε και θα συνεχισετε την πορεια σας ακομα ποιο δυναμικα! ;)

2070024715_.jpg.76523723e7961172d0f600a50887ad17.jpg

Αυτόν πως τον κόβεις, άρρωστο ? Εγώ πάντως νεότατο πάνω στα ντουζενια του τον κόβω ! 

2040749177_.jpg.98cd0581f90b2393bdd83bbce09cfe33.jpg

Αυτός μάλλον δεν ήταν η πιο δυνατή οντότητα σε όλο το σύμπαν γιατί σε 10 μερούλες τον έστειλε ο ιός να  πάει να βρει τον άγιο Πέτρο !

Υγ Απειρο respect στον ήρωα της φωτογραφίας ..

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bluesattack είπε

..... λεει τιποτα αυτη ? Να τσιμπησουμε καμμια να υπαρχει ? Απο που ερχονται αραγε αυτες ? Δεν πιστευω απο Κινα ε ? 😛

είναι πολύ καλή, σκοπεύεις να τρίψεις μάρμαρα;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nvel είπε

Η πλάκα πια είναι; 

Έχουν πάει όλοι σε χρωματοπωλεια και σε λοιπά μαγαζιά και έχουν πάρει τέτοιες και παρόμοιες μάσκες. 

Και εμεις θέλουμε να τριψουμε μαρμαρα, τοίχους με τριβεια, και να κάνουμε αλλες οικοδομικές εργασίες που απαιτούν μάσκες και δεν βρίσκουμε καθόλου εύκολα πλεον!!!  Έρχονται πολίτες και τις παίρνουν 10-10 μου είπαν μαγαζάτορες. 😑

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nvel είπε

Οχι , θα  ντυθω μαρμαρας και θα παω στο καρναβαλι

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

ρε καταλαβατε κατι, δεν θα παθετε τιποτα...ημαρτον πια..σταματηστε τωρα αυτην την τρελα...δεν θα πεθανει κανεις χαλαρωστε, και αν πεθανει καποιος θα ειναι ατομα που ειδη ειχαν προβλημα σοβαρο υγειας, κυριως μεγαλης ηλικιας, αλλα και αν κολησει καποιος νεος, οκ θα κανει την θεραπεια του μια δυο βδομαδες ποσο και ολα μια χαρα...ξεκολατε...αν δειτε τι παρασιτα εχουμε μεσα μας και μας τρωνε καθημερινα, σκουληκια στα εντερα, στο συκωτι, στα πνευμονια, στον εγκεφαλο, παρασιτα παντου, και ομως ζουμε και συνεχιζουμε κανονικα..ΗΡΕΜΙΑ να ειστε θετικοι, μην φοβαστε απο ολα αυτα που γραφονται, ετσι και αλλιως τα κρουσματα να ξερετε ειναι πολλα παραπανω απο 15, απλα δεν το λενε για να μην φοβησουν τον κοσμο! ο ανθρωπος ειναι η ποιο δυνατη οντοτητα σε ολο το συμπαν, αντεχει τα παντα...να πιστευετε παντα στην δυναμη σας! και οτι και αν σας ερθει θα το ξεπερασετε και θα συνεχισετε την πορεια σας ακομα ποιο δυναμικα! ;)

Με βλεπεις να εχω πανικοβληθει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία λένε η παπάδες θα τρελαθώ 😭

Επεξ/σία από SilverVAR
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Οχι , θα  ντυθω μαρμαρας και θα παω στο καρναβαλι

κάνει και για τα αλευρομουτζουρώματα αύριο

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ronaldofenomeno είπε

ρε καταλαβατε κατι, δεν θα παθετε τιποτα...ημαρτον πια..σταματηστε τωρα αυτην την τρελα...δεν θα πεθανει κανεις χαλαρωστε, και αν πεθανει καποιος θα ειναι ατομα που ειδη ειχαν προβλημα σοβαρο υγειας, κυριως μεγαλης ηλικιας, αλλα και αν κολησει καποιος νεος, οκ θα κανει την θεραπεια του μια δυο βδομαδες ποσο και ολα μια χαρα...ξεκολατε...αν δειτε τι παρασιτα εχουμε μεσα μας και μας τρωνε καθημερινα, σκουληκια στα εντερα, στο συκωτι, στα πνευμονια, στον εγκεφαλο, παρασιτα παντου, και ομως ζουμε και συνεχιζουμε κανονικα..ΗΡΕΜΙΑ να ειστε θετικοι, μην φοβαστε απο ολα αυτα που γραφονται, ετσι και αλλιως τα κρουσματα να ξερετε ειναι πολλα παραπανω απο 15, απλα δεν το λενε για να μην φοβησουν τον κοσμο! ο ανθρωπος ειναι η ποιο δυνατη οντοτητα σε ολο το συμπαν, αντεχει τα παντα...να πιστευετε παντα στην δυναμη σας! και οτι και αν σας ερθει θα το ξεπερασετε και θα συνεχισετε την πορεια σας ακομα ποιο δυναμικα! ;)

Με βλεπεις να εχω πανικοβληθει ;

Πριν απο λιγο παντως ελαβα email απο τον Αγιο Πετρο .Πρεπει να ανησυχω ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...