Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Η αισχροκερδια ειναι κατι καθημερινο παντου στην Ελλαδα. Γιατι δεν ψαχνονται καλυτερα οι αγοραστες;

επισης αν καποιος σου πουλησει κακη μασκας, δεν κολας κορονοϊο. Πρεπει να πας καπου και να τον κολησεις. Κανεις δεν ειπε βαλτε μασκες και βγειτε εξω.

π.χ. πολυ 100 φορες πιο εγκλημστικη βρισκω την σταση της Εκκλησιας και δεν τους συλαμβανει κανεις.

Δεν διαφωνω καθολου με οσα λες, με συμπληρωνεις βασικα (αλλα δεν σε παντρευομαι δεν με δωνει η μανα μου ) . Αλλα βεβαια την εκκλησια δεν θα την ξαναπιασουμε στο στομα μας .. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ParhsG είπε

Καλά τωρα να αγοράσεις νομιζω ειναι αργά. Ειτε τα εχουν πάρει ειτε ειναι πανακριβα.

Κατι τετοιο εχω καταλαβει και εγω. Εχω καμια 30αρια για ψυχολογικους λογους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μην ανησυχείς, ψάχνουν ήδη οσους πουλάνε μαζικά μάσκες και αλλα και σύντομα θα περάσουν καλά! 😊

Στο fb marketplace αν κάνουμε αναφορά τα κατεβάζουν ή θέλει μεγάλο αριθμό αναφορών;

υγ μπήκα μόλις και δεν βρήκα ούτε μία μάσκα :D

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gas83 είπε

Παιδια αυρο με τις 15 μερες μηπως να σταματησουμε να το λεμε

ειναι φανερο οτι ειναι εντελως τυπικο πιο πολυ μαλλον για να αρχισουμε να συνηθιζουμε μεχρι οι 15 μερες να γινουν 30 και παει λεγοντας

υπαρχει ποτε περιπτωση να κρατησει ολο αυτο τοσο?ουτε καν.μονο λογικα να σκεφτεις και βλεποντας τι γινεται στις αλλες χωρες

Αυτό που θέλει το κρατος είναι να φρενάρει την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοιου ώστε να περάσει κάποιο διαστημα και να αποφορτιστουν τα νοσοκομεία με όσους έχουν έρθει με εποχικες γριπες και ιώσεις. Από την άλλη και πάλι θα υπάρχει πρόβλημα αν υπάρξει ετεροχρονισμενα αύξηση κρουσμάτων όπως στις υπόλοιπες χώρες της Δ. Ευρώπης. Ο ιός δεν πρόκειται να φύγει όσο καιρό και να είναι κλειστά όλα, μόνο φάρμακο η εμβόλιο σώζει την κατάσταση, το δεύτερο θα αργήσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Κατι τετοιο εχω καταλαβει και εγω. Εχω καμια 30αρια για ψυχολογικους λογους

Ωπ έχω μόνο 12 και είμαι με οικογένεια...στέλνεις 6-7; Ένα χιλιάρικο καλά είναι; 😃 Υγεία να έχουμε να μην τις χρειαστούμε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gas83 είπε

Παιδια αυτο με τις 15 μερες μηπως να σταματησουμε να το λεμε

ειναι φανερο οτι ειναι εντελως τυπικο πιο πολυ μαλλον για να αρχισουμε να συνηθιζουμε μεχρι οι 15 μερες να γινουν 30 και παει λεγοντας

υπαρχει ποτε περιπτωση να κρατησει ολο αυτο τοσο?ουτε καν.μονο λογικα να σκεφτεις και βλεποντας τι γινεται στις αλλες χωρες

Αν υπακούουν όλοι τα μέτρα οι 15 μέρες έχουν νόημα. Αν δεν νοσήσει κάνεις για 15 μέρες θεωρητικά είμαστε καλά σχετικά αφού για να εμφανιστεί νέο κρούσμα πρέπει να έρθει από το εξωτερικό. Αλλά βλέποντας τους πανηλίθιους ελληνάρες να βγαίνουν στις παραλίες και να μεταλαβαίνουν δεν υπάρχει ελπίδα. Μόνο καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας που θα βγαίνεις μόνο με μάσκα και γάντια για να πας στο μάρκετ ίσως θα μπορούσε να δουλέψει..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω αγχωθει πολυ παιδια παρολο που δεν εχω πολλα περα δωθε! απο την Πεμπτη ειμαι εγκλειστη αρα σε 14 μερες απο την Πεμπτη αν δεν νοσήσω σημαίνει ειμαι ενταξει;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

https://www.gazzetta.gr/football/serie-a/article/1456354/koronoios-olo-italiko-podosfairo-voithaei-tin-italia-pics-vids

Αλήθεια θεωρούν ότι βοηθάνε στο μέτρο που θα μπορούσαν; Έλα ρε έλεος...η juve που είναι όλη σε καραντίνα πληρώνει πάνω από 10 μύρια τον μήνα σε μισθούς στους ποδοσφαιριστές της. Ας μαζευτούν να δώσουν από ένα μηνιάτικο ο καθένας τους για τα νοσοκομεία και τα ερευνητικά κέντρα. Δεν λέω ότι αυτή τη στιγμή είναι θέμα χρημάτων η κατάσταση, λέω όμως ότι αν δίναν έναν, μόνο έναν μισθό όλοι οι ποδοσφαιριστές των 6-7 πρώτων ομάδων από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα κάθε χρόνο σε ιατρικούς σκοπούς (νοσοκομεία, ερευνητικά κέντρα, κλπ. κλπ.) την επόμενη φορά ίσως είμασταν σαν ανθρωπότητα πιο έτοιμη, ίσως είχαμε λιγότερους ανθρώπους στον πλανήτη που δεν έχουν καν πρόσβαση σε περίθαλψη κλπ κλπ...και μην μου πει κανείς για τους bill gates αυτού του κόσμου κλπ κλπ...τα ξέρω και μπράβο τους...και για τους NBAers τα ξέρω...για το ρημάδι το ποδόσφαιρο γράφω με τους πολλούς τενεκέδες που έχει και πληρώνονται δράκους κάθε χρόνο! 

Πιστεύω αν ηθελαν να δώσουν χρήματα οι ποδοσφαιριστές θα το έκαναν ήδη, δεν ήταν ανάγκη να έρθει ο κορωνοιος για να το δούμε. 

• Like 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, gas83 είπε

Δε μπορουμε να το ξέρουμε μονο εκτιμήσεις. Αν σου ελεγε περσυ ενας οτι θα γινοντουσαν οσα εχουν γινει ως τώρα θα τον πίστευες; 

Βαση οσων έχουμε δει 15 ειναι λιγο ισως 1-2 μηνες για να αρχισουν να δουλευουν ξανα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μην ανησυχείς, ψάχνουν ήδη οσους πουλάνε μαζικά μάσκες και αλλα και σύντομα θα περάσουν καλά! 😊

Όντως;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

εχω αγχωθει πολυ παιδια παρολο που δεν εχω πολλα περα δωθε! απο την Πεμπτη ειμαι εγκλειστη αρα σε 14 μερες απο την Πεμπτη αν δεν νοσήσω σημαίνει ειμαι ενταξει;

Μην μετράς μέρες αρχικά, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο χαλαρωτικά γίνεται το χρόνο σου στο σπίτι. Μάρκετ για τα απαραίτητα ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ 2 ΜΕΤΡΑ και ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, μην σε παίρνει από κάτω, μπόρα είναι, θέλει προσοχή και θα περάσει...χρειάζεται ατομική ευθύνη. Δύναμη!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gas83 είπε

Όταν το 60/100 του πληθυσμού αποκτήσει ανοσία στον ιό τότε θεωρητικά δεν έχει τελειώσει το θέμα. Αν όλα πάνε καλά τέλη Μαϊου θα έχουμε ξεμπερδέψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, artist1 είπε

https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/story/382448/koronaios-5-meres-diarkei-i-asymptomatiki-fasi-tis-nosoy

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Μην μετράς μέρες αρχικά, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο χαλαρωτικά γίνεται το χρόνο σου στο σπίτι. Μάρκετ για τα απαραίτητα ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ 2 ΜΕΤΡΑ και ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, μην σε παίρνει από κάτω, μπόρα είναι, θέλει προσοχή και θα περάσει...χρειάζεται ατομική ευθύνη. Δύναμη!

Αληθεια πως το ζητας αυτο; Οτι θελει κανει ο καθενας

• Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβάζω ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε από τις εκκλησίες να είναι ανοιχτές μόνο για προσωπική λατρεία και για τα απαραίτητα μυστήρια με ελάχιστο κόσμο και λέει ότι το θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή σύνοδο των αρχιπαπαδων. Γιατί δεν είναι νόμος του κράτους; Γιατί πρέπει να το συζητήσουν οι παπάδες πρώτα; Όταν βγήκε η απόφαση να κλείσουν τα μαγαζιά το συζήτησε πρώτα ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης ξέρω 'γω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...