Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sdragon είπε

Μα το θέμα δεν είναι να μην αρρωστήσεις. Αλλά να μη γίνει μαζικά αυτό. Ότι όλοι μας θα τον κολλήσουμε είναι σίγουρο. Αλλά να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας πριν από το αντιικό φάρμακο και το εμβόλιο. Στην Κίνα όλοι επιστρέφουν στην κανονική τους ζωή και μέσα Απριλίου και το μπάσκετ.

Μου φαίνεται ότι θα μπορούσαν να το πάνε 10 μέρες πίσω ακόμη οι Κινέζοι. Νομίζω βιάζονται.

6 λεπτά πριν, georgeγ είπε

ακομα και αν εξουδετερωθει ο ιος η κανονικοτητα της πλειοψηφιας εχει αλλαξει (εξαιρω αυτους που πανε και κοινωνανε εν μεσω επιδημιας,στοιβαζονται σε παραλιες μαρκετ κτλ)

εχουμε μαθει να εφαρμοζουμε μετρα υγειινης στην καθημερινοτητα μας

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει αυτή η γνώση των μέτρων υγιεινής στην καθημερινότητά μας και μετά την λήξη του συναγερμού φίλτατε...Το ελπίζω βέβαια και προσπαθώ να το περάσω στο παιδάκι μου πρίζοντάς το κάθε μέρα...αλλά...σκέψου εδώ βλέπουμε αρραβώνες, χαρές, πανηγύρια, παραλίες, ανοιχτά κομμωτήρια, εκκλησίες σχετικά γεμάτες με κόσμο να κοινωνάει...wake up humanity!!! 😐

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αποτελεσματα της Κινας, θα τα χει, οποιος παρει και τα μετρα της Κινας. Επειδη διαβαζω συγκρισεις και εκτιμησεις οτι δηθεν περναει η μπορα και συντομα θα ακολουθησουμε

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

φαρμακα ή εμβολιο;

Περιμένω τους αντι-εμβολιαστές μόλις βγει το εμβόλιο..   😁

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sdragon είπε

Μα το θέμα δεν είναι να μην αρρωστήσεις. Αλλά να μη γίνει μαζικά αυτό. Ότι όλοι μας θα τον κολλήσουμε είναι σίγουρο. Αλλά να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας πριν από το αντιικό φάρμακο και το εμβόλιο. Στην Κίνα όλοι επιστρέφουν στην κανονική τους ζωή και μέσα Απριλίου και το μπάσκετ.

Στην Κίνα η καραντίνα κράτησε 3 μήνες όμως. Οπότε σε αυτό πού διαφωνώ εγώ είναι ο χρόνος. Δεν φτάνουν 15 μέρες 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, georgeγ είπε

ακομα και αν εξουδετερωθει ο ιος η κανονικοτητα της πλειοψηφιας εχει αλλαξει (εξαιρω αυτους που πανε και κοινωνανε εν μεσω επιδημιας,στοιβαζονται σε παραλιες μαρκετ κτλ)

εχουμε μαθει να εφαρμοζουμε μετρα υγιεινης στην καθημερινοτητα μας

Πολύ αισιόδοξος σε βρίσκω....μακάρι να έχεις δίκιο.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Παρήγγειλα ένα οξυμετρο να έχουμε, ήταν προτροπή καθηγητή πνευμονολογιας που μίλησε το πρωί. 

Σε λίγο θα εξαντληθούν κι αυτά πάω στοίχημα 

Εγώ παρήγγειλα στις 25 Ιανουαρίου, χρειάστηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Νόμιζα πως είχα κορονοϊό, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και νόμιζα πως θα πεθάνω. Με έπεισαν πως είναι απλά μια κρίση πανικού, πως όλα είναι καλά και ο κορονοϊος βρίσκεται μόνο στην Κίνα. Ενάμιση μήνα μετά, τα πνευμόνια μου ακόμα πονάνε κάποιες στιγμές, και μου έχει μείνει λίγος βήχας, ήταν πνευμονία μαζί με πανικό. Χωρίς τον πανικό θα ήμουν καλύτερα.

Το οξύμετρο πάντως ακόμα δεν ήρθε, κόλλησε κάπου στο ταχυδρομείο.

• Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ακομα και απο Κινα μπορεις να αγορασεις με τον Ιο μεσα :) και καλα, θεωρητικα ειναι αποστειρωμενες. 
ολοι πουλαμε πραγματα που χρησιμοποιησαμε ή δεν χρησιμοποιησαμε, νομιζω επιτρεπεται. Εισαι υπευθυνος για το τι αγοραζεις, αρκετα ψευτικες ειναι και καποιες μασκες των φαρμακειων. 
αν νομιζεις οτι βρηκες καποιον που εχει παλιοποιοτητα στο fb καταγγειλε τον καπου.

Το ξαναλεω, δεν μπορουμε να συγκρινουμε αγγελια που πχ καποιος πουλαει ενα αμαξι ή ενα πισι. Ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης, και αυτα τα ατομα μεταπουλανε μαζικα ειδη υγειηνης αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης, με κινδυνο της δημοσιας και προσωπικης υγειας, με σκοπο την αισχροκερδια πατωντας στον πανικο του κοσμου . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ParhsG είπε

https://www.ethnos.gr/ellada/94019_giorgos-gioyrgos-ston-koronoio-katalabaineis-pos-erhetai-telos

Ισως αυτο αν διαβάσουν καποιοι βαλουν μυαλο.. Τουλαχιστον εδω εχουμε πολυ λιγα κρουσματα και ευτυχως δε θα γινουμε ετσι μάλλον.

Συγκλονιστικό...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αυτο με τις 15 μερες μηπως να σταματησουμε να το λεμε

ειναι φανερο οτι ειναι εντελως τυπικο πιο πολυ μαλλον για να αρχισουμε να συνηθιζουμε μεχρι οι 15 μερες να γινουν 30 και παει λεγοντας

υπαρχει ποτε περιπτωση να κρατησει ολο αυτο τοσο?ουτε καν.μονο λογικα να σκεφτεις και βλεποντας τι γινεται στις αλλες χωρες

Επεξ/σία από gas83
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, bakasmarios είπε

Το ξαναλεω, δεν μπορουμε να συγκρινουμε αγγελια που πχ καποιος πουλαει ενα αμαξι ή ενα πισι. Ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης, και αυτα τα ατομα μεταπουλανε μαζικα ειδη υγειηνης αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης, με κινδυνο της δημοσιας και προσωπικης υγειας, με σκοπο την αισχροκερδια πατωντας στον πανικο του κοσμου . 

Η αισχροκερδια ειναι κατι καθημερινο παντου στην Ελλαδα. Γιατι δεν ψαχνονται καλυτερα οι αγοραστες;

επισης αν καποιος σου πουλησει κακη μασκας, δεν κολας κορονοϊο. Πρεπει να πας καπου και να τον κολησεις. Κανεις δεν ειπε βαλτε μασκες και βγειτε εξω.

π.χ. 100 φορες πιο εγκληματικη βρισκω την σταση της Εκκλησιας και δεν τους συλαμβανει κανεις.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Η αισχροκερδια ειναι κατι καθημερινο παντου στην Ελλαδα. Γιατι δεν ψαχνονται καλυτερα οι αγοραστες;

επισης αν καποιος σου πουλησει κακη μασκας, δεν κολλας κορονοϊο. Πρεπει να πας καπου και να τον κολησεις

Καλά τωρα να αγοράσεις νομιζω ειναι αργά. Ειτε τα εχουν πάρει ειτε ειναι πανακριβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.gazzetta.gr/football/serie-a/article/1456354/koronoios-olo-italiko-podosfairo-voithaei-tin-italia-pics-vids

Αλήθεια θεωρούν ότι βοηθάνε στο μέτρο που θα μπορούσαν; Έλα ρε έλεος...η juve που είναι όλη σε καραντίνα πληρώνει πάνω από 10 μύρια τον μήνα σε μισθούς στους ποδοσφαιριστές της. Ας μαζευτούν να δώσουν από ένα μηνιάτικο ο καθένας τους για τα νοσοκομεία και τα ερευνητικά κέντρα. Δεν λέω ότι αυτή τη στιγμή είναι θέμα χρημάτων η κατάσταση, λέω όμως ότι αν δίναν έναν, μόνο έναν μισθό όλοι οι ποδοσφαιριστές των 6-7 πρώτων ομάδων από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα κάθε χρόνο σε ιατρικούς σκοπούς (νοσοκομεία, ερευνητικά κέντρα, κλπ. κλπ.) την επόμενη φορά ίσως είμασταν σαν ανθρωπότητα πιο έτοιμη, ίσως είχαμε λιγότερους ανθρώπους στον πλανήτη που δεν έχουν καν πρόσβαση σε περίθαλψη κλπ κλπ...και μην μου πει κανείς για τους bill gates αυτού του κόσμου κλπ κλπ...τα ξέρω και μπράβο τους...και για τους NBAers τα ξέρω...για το ρημάδι το ποδόσφαιρο γράφω με τους πολλούς τενεκέδες που έχει και πληρώνονται δράκους κάθε χρόνο! 

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Zerg13 said:

επισης αν καποιος σου πουλησει κακη μασκας, δεν κολλας κορονοϊο. Πρεπει να πας καπου και να τον κολησεις

Μην ανησυχείς, ψάχνουν ήδη οσους πουλάνε μαζικά μάσκες και αλλα και σύντομα θα περάσουν καλά! 😊

• Like 4
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...