Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FB-IMG-1584278958315.jpg

Δείτε το σαν εξέλιξη του dna μας ώστε να εξαλειφθεί η @#€_ βλακεία  ...το θέλησαν οι παραπάνω αλλά και οι άλλοι στο υπαίθριο μπαρ,event στην παραλια κτλ...

Επεξ/σία από kage
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, parlapipas25 είπε

Τελικά το ξενοδοχείο ακύρωσε την κράτηση χωρίς κάποια χρέωση αλλά υπάρχει θέμα με την Aegean.Πηγα σήμερα στο αεροδρόμιο να ακυρώσω τα εισιτήρια και η υπάλληλος μου λέει οτιτ άμα τα ακύρωσετε δεν θα πάρετε τα λεφτά πίσω γιατί μέχρι στιγμής η πτήση για Βαρκελώνη θα γίνει κανονικά.Εγω πετάω αύριο το πρωί και η Ισπανία έχει μπει ήδη σε καραντίνα, κύρηξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,τα πάντα είναι κλειστά και μου λέει ότι θα γίνει κανονικά η πτήση.

Μόνο να τα αλλάξω μπορώ αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον ιό.Πραγματικα είναι απαράδεκτοι.Εγω θέλω απλά να ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πώς μπορώ να κινηθώ; Αν επικοινωνήσω με τον συνήγορος του καταναλωτή η με την τράπεζα θα βρω άκρη λέτε;

Συνήγορος του καταναλωτή, Υπουργείο Υγείας, Πρεσβεία της Ισπανίας.

Τρέξτους!
Αλλιώς οι «λαδέμποροι» δεν θα κάνουν πίσω. Η καλύτερη τους ένα σωρό κόσμος να μην ταξιδέψει και να χρήματα να τα κρατήσει η Aegean.

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι ηταν στις παραλιες που εδειξε στην τβ και στις εκκλησιες  ο ενας πανω στον αλλο πραγματικα δε θα λυπηθω αν παθουν το οτιδηποτε και χαρακτηριστε με οπως θελετε

αντε με τα ζωα ελεος

• Like 6
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Strigla είπε

Θέλω να βγω έξω...αλλά όχι,δεν θα το κάνω.Ψχραιμία!

Μπορείς να πας μια βόλτα με τα πόδια σε κάποιο άνετο πεζοδρόμιο, δεν έχουμε στρατιωτικό νόμο. 

• Like 7
Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα οξυμετρο να έχουμε, ήταν προτροπή καθηγητή πνευμονολογιας που μίλησε το πρωί. 

Σε λίγο θα εξαντληθούν κι αυτά πάω στοίχημα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Παρήγγειλα ένα οξυμετρο να έχουμε, ήταν προτροπή καθηγητή πνευμονολογιας που μίλησε το πρωί. 

Σε λίγο θα εξαντληθούν κι αυτά πάω στοίχημα 

καλα εγω με τρομερες κρισεις ασθματος και το οξυμετρο εβγαζε πως εχω καλο οξυγόνο ενω με ακουγαν και εβραζα! δεν λεω πως ειναι αχρηστο αλλα δειχνει χαμηλό οξυγόνο οταν εισαι πριν το θανατο αυτο

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

καλα εγω με τρομερες κρισεις ασθματος και το οξυμετρο εβγαζε πως εχω καλο οξυγόνο ενω με ακουγαν και εβραζα! δεν λεω πως ειναι αχρηστο αλλα δειχνει χαμηλό οξυγόνο οταν εισαι πριν το θανατο αυτο

Πήρα ένα που είχε πολλές καλές κριτικές στο amazon , τώρα απλά ελπίζω να ναι αχρείαστο ! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Strigla είπε

Θέλω να βγω έξω...αλλά όχι,δεν θα το κάνω.Ψχραιμία!

αν βγεις και εισαι μονη τι θα παθεις δηλ;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Πήρα ένα που είχε πολλές καλές κριτικές στο amazon , τώρα απλά ελπίζω να ναι αχρείαστο ! 

και εγω μιλαω για αυτα του νοσοκομειου ! πρεπει να σαι σε πολυ ασχημο σημειο για να δειξει χαμηλο οξυγονο αυτο! δεν το χρειαζεσαι μιας και θα το χεις ηδη καταλαβει πως κατι δεν παει καλα αυτο εννοω

• Sad 1
Δημοσ.

Η γαλλια απο 800 αρια σημερα 30 νεα μονο

τι παιζει εκει,

η θα κανουν και αλλη ανανεωση πιο μετα η δεν εκαναν πολλα τεστ?

αποκλειεται να ισχυει αυτο το νουμερο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...