Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

+1362 η Ισπανία σήμερα. Τρέμω την ανανέωση της Ιταλίας..

Λογικα λιγο λιγοτερα απο χτες.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

1 hour ago, chill said:

Κοίτα, μια βόλτα έβγαινες με το παιδί,να περπατήσει, να τρέξει, να ξεδωσει, να ανακαλύψει. 

Εμένα μου λέει από την πρώτη μέρα πως θέλει βόλτα. Της λέω δεν γίνεται, δεν μπορεί να καταλάβει όμως το γιατί όσο κ αν της το εξήγησα. Έχει απίστευτα νεύρα, σπαει πράγματα, μας δαγκώνει σήμερα, έχει βάψει το μισό σπίτι... Και όλα αυτά επειδή είναι μέσα από την Τρίτη. Η γυναίκα μου, μου λέει να βγούμε μθα βόλτα με το αμάξι, της λέω όχι... Τα ακούω εγώ που βγαίνω γιατί δουλεύω σε κάτι που θα κλείσει μόνο σε post apocalyptic σκηνικό. 

Εννοώ να βγειτε μονοι σας χωρίς το παιδί, όχι με/για το παιδί.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

+1362 η Ισπανία σήμερα. Τρέμω την ανανέωση της Ιταλίας..

τα κρούσματα δε νομίζω ότι έχουν κάποιο νόημα πλέον μόνο οι θάνατοι 

επίσης στην ιταλία που λες είχαμε μηδέν νέα κρούσματα στην περιοχή που ξεκίνησε 

https://www.infowoman.gr/to-kalo-neo-tis-imeras-kanena-neo-krousma-apo-tin-pigi-tou-koronaiou-stin-italia/?fbclid=IwAR3gwjpoF2_dSYfEvDiahuHrVksv9e4H9SDahBuNYjKNxJsSsU6h9Koz3_8

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ParhsG είπε

Λογικα λιγο λιγοτερα απο χτες.

Γιατί;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Τελικά το ξενοδοχείο ακύρωσε την κράτηση χωρίς κάποια χρέωση αλλά υπάρχει θέμα με την Aegean.Πηγα σήμερα στο αεροδρόμιο να ακυρώσω τα εισιτήρια και η υπάλληλος μου λέει οτιτ άμα τα ακύρωσετε δεν θα πάρετε τα λεφτά πίσω γιατί μέχρι στιγμής η πτήση για Βαρκελώνη θα γίνει κανονικά.Εγω πετάω αύριο το πρωί και η Ισπανία έχει μπει ήδη σε καραντίνα, κύρηξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,τα πάντα είναι κλειστά και μου λέει ότι θα γίνει κανονικά η πτήση.

Μόνο να τα αλλάξω μπορώ αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον ιό.Πραγματικα είναι απαράδεκτοι.Εγω θέλω απλά να ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πώς μπορώ να κινηθώ; Αν επικοινωνήσω με τον συνήγορος του καταναλωτή η με την τράπεζα θα βρω άκρη λέτε;

Θα ακυρωθει ,νομιζω σημερα το διαβασα οτι δεν θα γινονται ταξιδια προς ισπανια

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Φυσικά φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε πως ότι μέτρα στήριξης πάρει το κράτος είτε για ΔΥ είτε για επιχειρήσεις, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βγουν από τη φορολογία. Αν το κράτος τώρα σε βοηθήσει πχ με 10.000 €, μόλις τελειώσει η κρίση θα στα πάρει με διάφορους τρόπους και με αρκετό τόκο.

Το κράτος δεν είναι σε θέση να στηρίξει κανέναν, εκατοντάδες χιλιαδες εργαζόμενοι δεν θα πληρωθούν η θα απολυθούν η θα λάβουν τα μισά λεφτά και αυτά μονο υπό την προϋπόθεση ότι θα κλεισουν όλα για 2 εβδομάδες για περισσοτερο ούτε λογος. Να δω πως θα πληρωθουν λογαριασμοί έξοδα και υποχρεώσεις. Εμείς έχουμε χρήματα στην άκρη, άλλοι δεν εχουν τίποτα η σχεδόν τίποτα με εξαίρεση τον μισθό τους. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Τελικά το ξενοδοχείο ακύρωσε την κράτηση χωρίς κάποια χρέωση αλλά υπάρχει θέμα με την Aegean.Πηγα σήμερα στο αεροδρόμιο να ακυρώσω τα εισιτήρια και η υπάλληλος μου λέει οτιτ άμα τα ακύρωσετε δεν θα πάρετε τα λεφτά πίσω γιατί μέχρι στιγμής η πτήση για Βαρκελώνη θα γίνει κανονικά.Εγω πετάω αύριο το πρωί και η Ισπανία έχει μπει ήδη σε καραντίνα, κύρηξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,τα πάντα είναι κλειστά και μου λέει ότι θα γίνει κανονικά η πτήση.

Μόνο να τα αλλάξω μπορώ αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον ιό.Πραγματικα είναι απαράδεκτοι.Εγω θέλω απλά να ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πώς μπορώ να κινηθώ; Αν επικοινωνήσω με τον συνήγορος του καταναλωτή η με την τράπεζα θα βρω άκρη λέτε;

μολις βγει το φεκ δε θα γινει η πτηση, περιμενε και μιλα μετα με aegean

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τα κρούσματα δε νομίζω ότι έχουν κάποιο νόημα πλέον μόνο οι θάνατοι 

επίσης στην ιταλία που λες είχαμε μηδέν νέα κρούσματα στην περιοχή που ξεκίνησε 

https://www.infowoman.gr/to-kalo-neo-tis-imeras-kanena-neo-krousma-apo-tin-pigi-tou-koronaiou-stin-italia/?fbclid=IwAR3gwjpoF2_dSYfEvDiahuHrVksv9e4H9SDahBuNYjKNxJsSsU6h9Koz3_8

το info που πόσταρες  είναι από τις 11 -3

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Φυσικά φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε πως ότι μέτρα στήριξης πάρει το κράτος είτε για ΔΥ είτε για επιχειρήσεις, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βγουν από τη φορολογία. Αν το κράτος τώρα σε βοηθήσει πχ με 10.000 €, μόλις τελειώσει η κρίση θα στα πάρει με διάφορους τρόπους και με αρκετό τόκο.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο όμως και λογικά θα υπάρχει κάποια πρόβλεψη, πανευρωπαϊκή τουλάχιστον, για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Το κράτος δεν είναι σε θέση να στηρίξει κανέναν, εκατοντάδες χιλιαδες εργαζόμενοι δεν θα πληρωθούν η θα απολυθούν η θα λάβουν τα μισά λεφτά και αυτά μονο υπό την προϋπόθεση ότι θα κλεισουν όλα για 2 εβδομάδες για περισσοτερο ούτε λογος. Να δω πως θα πληρωθουν λογαριασμοί έξοδα και υποχρεώσεις. Εμείς έχουμε χρήματα στην άκρη, άλλοι δεν εχουν τίποτα η σχεδόν τίποτα με εξαίρεση τον μισθό τους. 

Ίσως έχουμε κάποιο πάγωμα σε δάνεια, λογαριασμούς κτλ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο όμως και λογικά θα υπάρχει κάποια πρόβλεψη, πανευρωπαϊκή τουλάχιστον, για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ίσως έχουμε κάποιο πάγωμα σε δάνεια, λογαριασμούς κτλ.

Δεν ξέρω, αμφιβάλλω τι θα κάνει αυτό, η ουσία είναι ότι θα υπάρξει πρόβλημα και πρέπει να βρεθεί κάποια λυση για να μην έχουμε ντόμινο απληρωτων υποχρεώσεων. 

Δημοσ.

Φοβαμαι τι θα γινει μετα το περας του ιου. Το καταστροφικό αντίκτυπο που θα εχει στον εργαζόμενο στην Ελλαδα κυριως. Πως θα τα παρουν πισω τα λεφτα που θα μοιράσουν τωρα;;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν ξέρω, αμφιβάλλω τι θα κάνει αυτό, η ουσία είναι ότι θα υπάρξει πρόβλημα και πρέπει να βρεθεί κάποια λυση για να μην έχουμε ντόμινο απληρωτων υποχρεώσεων. 

Αυτό θα γίνει σίγουρα. Πιστεύω ότι κάποιοι θα ασχολούνται με αυτό το θέμα αν και αυτή τη στιγμή το θεωρούμε (και είναι) δευτερεύον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdragon είπε

Ηρεμία και προσοχή χρειάζεται. Αν διαβάσει κανείς το τι γράφεται εδώ θα νομίζει ότι κολλήσαμε την Ισπανική γρίπη. Στην Ιταλία το έκαναν γιατί τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνονταν πολύ γρήγορα αφού άργησαν πάρα πολύ να αντιδράσουν. Σε ένα με ενάμιση μήνα θα ξέρουμε οριστικά αν το γλιτώσαμε το πολύ κακό. Τέλη Απριλίου με το καλό θα υπάρχει φάρμακο για τους πολύ βαριά αρρώστους. Υπομονή και όχι πανικός.

φαρμακα ή εμβολιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...