Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Αυτή πήγε Ιταλία και μετά έκανε σουλατσα και εκπομπές. 

Αν αύριο δούμε εκπομπή με τους υπολοιπους, εκτός αυτής, θα πρέπει να παρέμβει η αστυνομία. 

Θα το κάνει ;

Λογικά θα πρέπει να έχει μπεί ήδη σε "καραντίνα".

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, FCastor είπε

Φυσικά και δεν πρόκειται για ισπανική γρίπη. Ισπανική γρίπη είχαμε το 2009 τελευταία φορά.

Επεξήγηση για όποιον πιθανώς μπερδευτεί από το παραπάνω. Το στέλεχος H1N1 της γρίπης είναι υπεύθυνο για την πανδημία γρίπης του 1918 (γνωστή ως ισπανική γρίπη) και για την πανδημία γρίπης του 2009.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Εχεις μια εμπαθεια για την συγκεκριμενη νομιζω :) 

Δεν είναι ο μόνος. Γενικά για όλους όσους είναι μέλη της αποκαλούμενης "σοουβιζ". Φελοί που νομίζουν ότι είναι κάποιοι.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Λογικά θα πρέπει να έχει μπεί ήδη σε "καραντίνα".

Βρε αυτή ναι αλλά το ίδιο ισχύει και για όσους ήρθε σε επαφή. Για κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα πρέπει κι οι υπόλοιποι για 14 μέρες να ναι σπίτι. 

Οπότε αν αύριο βγει εκπομπή θα ναι σκάνδαλο μες τη μούρη μας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναρωτιέμεαι αν το νήμα αυτό κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Λέει ο καθένας το κοντό και το μακρί του.

Λέει ο ένας που να πάε να το κάνει σε ιδιωτική κλινική όταν η επίσημη οδηγία είναι να μη το κάνουν όσοι είναι αυμπτωματικοί απλά να μείνουν σπίτια τους. Λες και το τέστ που βρίσκεται ξερωγω στο Ιατρικό Κέτρνο "περισσευει". Ο άλλος λέει "για να μην απαντάνε στα τηλέφωνα ήρθε το τέλος του κόσμου" λες και θέλει πολύ για να μπλοκάρει ένα τηλεφωνικό κέντρο ή οι ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες φημίζονταν πάντα για την άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτησή τους.

Μην τρελένεστε.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Βρε αυτή ναι αλλά το ίδιο ισχύει και για όσους ήρθε σε επαφή. Για κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα πρέπει κι οι υπόλοιποι για 14 μέρες να ναι σπίτι. 

Με την λαμακία που μας δέρνει ως λαό είναι αρκετά πιθανό να κάνει "εκπομπή" αύριο.

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/3/2020 στις 12:50 ΜΜ, parlapipas25 είπε

Πώς πάει η Ισπανία;16 του μήνα πάω Βαρκελώνη.Ξενοδοχεια αεροπλάνο είναι όλα πληρωμένα.Λετε να ακυρώσω και να μπορέσω να πάρω τα χρήματα πίσω;

Τελικά το ξενοδοχείο ακύρωσε την κράτηση χωρίς κάποια χρέωση αλλά υπάρχει θέμα με την Aegean.Πηγα σήμερα στο αεροδρόμιο να ακυρώσω τα εισιτήρια και η υπάλληλος μου λέει οτιτ άμα τα ακύρωσετε δεν θα πάρετε τα λεφτά πίσω γιατί μέχρι στιγμής η πτήση για Βαρκελώνη θα γίνει κανονικά.Εγω πετάω αύριο το πρωί και η Ισπανία έχει μπει ήδη σε καραντίνα, κύρηξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,τα πάντα είναι κλειστά και μου λέει ότι θα γίνει κανονικά η πτήση.

Μόνο να τα αλλάξω μπορώ αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον ιό.Πραγματικα είναι απαράδεκτοι.Εγω θέλω απλά να ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πώς μπορώ να κινηθώ; Αν επικοινωνήσω με τον συνήγορος του καταναλωτή η με την τράπεζα θα βρω άκρη λέτε;

Δημοσ.

Φυσικά φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε πως ότι μέτρα στήριξης πάρει το κράτος είτε για ΔΥ είτε για επιχειρήσεις, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βγουν από τη φορολογία. Αν το κράτος τώρα σε βοηθήσει πχ με 10.000 €, μόλις τελειώσει η κρίση θα στα πάρει με διάφορους τρόπους και με αρκετό τόκο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

+1362 η Ισπανία σήμερα. Τρέμω την ανανέωση της Ιταλίας..

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, parlapipas25 said:

Τελικά το ξενοδοχείο ακύρωσε την κράτηση χωρίς κάποια χρέωση αλλά υπάρχει θέμα με την Aegean.Πηγα σήμερα στο αεροδρόμιο να ακυρώσω τα εισιτήρια και η υπάλληλος μου λέει οτιτ άμα τα ακύρωσετε δεν θα πάρετε τα λεφτά πίσω γιατί μέχρι στιγμής η πτήση για Βαρκελώνη θα γίνει κανονικά.Εγω πετάω αύριο το πρωί και η Ισπανία έχει μπει ήδη σε καραντίνα, κύρηξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,τα πάντα είναι κλειστά και μου λέει ότι θα γίνει κανονικά η πτήση.

Μόνο να τα αλλάξω μπορώ αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια και πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον ιό.Πραγματικα είναι απαράδεκτοι.Εγω θέλω απλά να ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Πώς μπορώ να κινηθώ; Αν επικοινωνήσω με τον συνήγορος του καταναλωτή η με την τράπεζα θα βρω άκρη λέτε;

https://www.iefimerida.gr/politiki/koronoios-kleinoyn-ta-synora-pros-albania-kai-b-makedonia-stamatoyn-ta-ploia-gia-italia

Αφού σταματούν οι πτήσεις προς (κι από) Ισπανία, wtf?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, margaritagr είπε

η εκπομπή δήλωσε ότι δεν υα βγει από την Δευτέρα, σιγά τα ωά λέω εγώ .......από το συγκεκριμένο στούντιο δεν βγαίνουν άλλες εκπομπές με τους ίδιους τεχνικούς κλπ ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

https://www.iefimerida.gr/politiki/koronoios-kleinoyn-ta-synora-pros-albania-kai-b-makedonia-stamatoyn-ta-ploia-gia-italia

Αφού σταματούν οι πτήσεις προς (κι από) Ισπανία, wtf?

Noμιζω βγηκε πριν λιγο η αποφαση,λογικα αν ξαναπαει τωρα ο φιλος στην aegean θα του πουνε για επιστροφη χρηματων.Το πρωι που πηγε δεν ειχε βγει καποια αποφαση

Επεξ/σία από aekoupoli
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, auron12 είπε

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω ή να σε τρομαξω,εισαι λαθος και στα 2.Δεν μετραει το ποτε αντιδρας αλλα η συμμορφωση του λαου σε αυτα τα μετρα.Οι Ιταλοι πηραν μετρα εγκαιρως και αυτοι,τουλαχιστον τα αρχικα.Για να σταματησει αυτη η καραμελα που λενε αρκετοι.Βγηκε ο κουλης να το παιξει υπευθυνος και ανετος και πιστεψατε ολοι 

Η καραμελα ποια είναι? Που βγαίνει κάθε Ιταλός πολιτικός και επιστήμονας και αναφέρει ότι ευελπιστούν οι υπόλοιπες χώρες να μάθουν από τα λάθη τους?? Οι τύποι κατόρθωσαν να το αντιμετώπισουν πιο χύμα και από εμάς (γιατί περί κατόρθωματος πρόκειται) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...