Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, masteripper said:

Αυτά για τους singles ....για τους γονείς...μόνο στο φωτιστικό δεν έχουν κρεμαστεί καθώς η "κλεισούρα" απλώς δεν είναι στο λεξιλόγιο τους...καλή η τηλέοραση/tablet/games αλλά τα βαριούνται ΓΡΗΓΟΡΑ και μετά κλάφτα Χαράλαμπε.....

Ναι λες και οι γονείς με μικρά παιδιά ή έφηβους ήταν έξω συνέχεια για ψυχαγωγία... 😛

• Like 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Apoll είπε

Το πρώτο μέτρο ήταν να κλείσει τα καρναβάλια και όμως οι άλλοι πήγανε. Τους είπαν περιορίστε τα ταξίδια, και οι 50-60 ήρθαν με τον ιό από Ισραήλ γιατί τους κόλλησε ο παπάς που είπε "ένα βήχα είχα". Κλείσανε οι καφετέριες από χτες και  βγάζουν ψηλά τραπεζάκια στα πεζοδρόμια ώστε να προσπεράσουν τον νόμο γιατί δεν είναι καθιστοί αλλά έχουν καφέ στο χέρι.

Για να μην κατηγορούμε χωρίς λόγο. Το ταξίδι στους Αγίους Τόπους, έγινε κάπου στις 20 Φλεβάρη. Οι άνθρωποι γύρισαν στις 27. Εως τις αρχές Μάρτη δεν υπήρχε καν οδηγία για προσοχή για την Ιταλία, ενώ στις 20 Φλεβάρη ούτε για την Κίνα υπήρχε. 

Ας μη κοροιδευόμαστε. Η Ευρώπη ήταν γενικά απροετοίμαστη για αυτο και δεν φταίνε ούτε οι ταξιδιώτες στους Αγιους τόπους, ούτε όσοι πήγαν Ιταλία 20 Φλεβάρξ.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για

8 λεπτά πριν, lightsout είπε

Παρακαλώ θερμά να κατέβει η ανάρτηση των εναλλακτικών θεραπειών.

Γενικά για αντιικά έγραψα κυρίως και πιθανές χρήσεις τους στον COVID-19. Ο colloidal silver έχει και μελέτες. "Καλά κάνετε" βέβαια και ακολουθείτε αυστηρά την κλασική ιατρική όσοι το κάνετε, αλλά υπάρχει και η ελευθερία του λόγου για όσους θέλουν να ενημερωθούν και για αυτά. Δεν άκουσα κανέναν να θέλει να κλείσει φαρμακεία ή απολυμάνσεις επειδή πουλάνε ουσίες (οινόπνευμα, χλωρίνες, ντετόλ) που πάνε σίγουρα για την απολύμανση για τον COVID-19 χωρίς να υπάρχει απόδειξη για όλες αυτές τις ουσίες.

Επεξ/σία από Krusty
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

δεν νομίζω τίποτε. έκανα μια απλή ερώτηση και περίμενα μήπως απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος.

Άμα θες άτομο που γνωρίζει τι γίνεται στην Κούβα τότε να πας να ρωτησεις κάποιον κυβερνητικό αξιοματουχο της Κούβας, εδώ μόνο απόψεις και προσωπικές γνώμες θα ακούσεις. Και εγώ έγραψα την δική μου, ότι αυτά είναι σαχλαμάρες. Το σαχλαμάρες πήγαινε προς το άρθρο και την είδηση αυτή και όχι προς εσένα προσωπικά αν δεν το αντιλήφθηκες, που από οτι φαίνεται όχι. Ο τρόπος μου λοιπόν είναι μια χαρά, μάλλον εσύ είσαι ευθικτος. Επίσης στην απάντηση σου με ειρωνευτηκες ξεκάθαρα. Όπως είπα λοιπόν θες να νομίζεις ότι η Κούβα βρήκε την λύση και όσοι πούνε το αντιθετο σε χαλάει; Δικαίωμα σου. Το θέμα είχε συζητηθεί αρκετές σελίδες πιο πριν, παλαιότερα η Κούβα είχε πει πως βρήκε την λύση στον καρκίνο. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Αναβάλλεται και το Big Brother. Ίσως το μοναδικό μέρος που θα μπορούσε να γλιτώσει κανείς την προσβολή.

Το big brother είναι η μοναδική βλακεία που ήθελα να βλέπω στην TV ώστε να ξεχνιέμαι από την όλη κατάσταση. Ευτυχώς στο άρθρο λέει: μετατίθεται για λίγο. Φαντάζομαι θα τους βάλουν για λίγο καραντίνα, θα τους ελέγξουν 2 φορές με διαφορά μιας εβδομάδας, και όταν βεβαιωθούν πως είναι όλοι καθαροί, τότε θα ξεκινήσει το BB κεκλεισμένων των θυρών (και όχι με live).

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και οικονομολόγος? 😛  Πάντως είδες? Έχει και τα καλά του ο ιός: μας κάνει σοφότερους! 

Είμαι της δεκαετίας του 70 και εργάζομαι από τα 12 :P 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ναι λες και οι γονείς με μικρά παιδιά ή έφηβους ήταν έξω συνέχεια για ψυχαγωγία... 😛

Κοίτα, μια βόλτα έβγαινες με το παιδί,να περπατήσει, να τρέξει, να ξεδωσει, να ανακαλύψει. 

Εμένα μου λέει από την πρώτη μέρα πως θέλει βόλτα. Της λέω δεν γίνεται, δεν μπορεί να καταλάβει όμως το γιατί όσο κ αν της το εξήγησα. Έχει απίστευτα νεύρα, σπαει πράγματα, μας δαγκώνει σήμερα, έχει βάψει το μισό σπίτι... Και όλα αυτά επειδή είναι μέσα από την Τρίτη. Η γυναίκα μου, μου λέει να βγούμε μθα βόλτα με το αμάξι, της λέω όχι... Τα ακούω εγώ που βγαίνω γιατί δουλεύω σε κάτι που θα κλείσει μόνο σε post apocalyptic σκηνικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Apoll είπε

Αν ο καθένας δεν αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί το μόνο που μπορεί να κάνει το κράτος είναι να σας βάλει και έναν αστυνόμο από δίπλα και να σας ρίχνει σφαλιάρες και πρόστιμα. 

Το κράτος είναι το μόνο που μπορεί να λάβει μέτρα με μαζικές συνέπειες. Να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε για ατομικές ευθύνες την γιαγιά που δεν μπορεί να μείνει μακριά απ'το εγγόνι της, τον κόσμο που πάει σουπερμαρκετ γιατί φοβάται, τον χριστιανό που στις δύσκολες αυτές στιγμές ψάχνει το όπιο του κλπ είναι τεραστια παγίδα. 

Ας ενημέρωναν τον κόσμο σιγά-σιγά, σωστά και ήρεμα πρώτα απ'όλα. Ούτε οι μισοί άνθρωποι που γνωρίζω δεν ξέρουν πότε πρέπει να ανησυχήσουν για τα συμπτώματα που μπορεί να έχουν. Μάνα φίλου τον πήρε χθες τηλέφωνο και του έλεγε "έχω λίγο πονοκέφαλο ναχω κορονοιο;" και δεν είναι η πρώτη τέτοια περίπτωση που πετυχαίνω.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια τι λετε τωρα?Η κυβερνηση ειναι οτι νανε,5χρονα κανονικα

Κλεινουν σχεδον τα παντα και αφηνουν λιανικο εμποριο ανοικτο?Εγω αν ζαλιζομαι θα παω αυριο στην δουλεια μου οποτε και ολα καλα ....

Δευτερον,το 1135 το νουμερο δεν δουλευει ,δεν εχει καν αναμονη να περιμενεις γραμμη.Μαλλον εχουν αφησει 3 ατομα να εξυπηρετουν 10 μυρια κοσμο

200 κρουσματα δεν ειναι πολλα,απλα ειμαστε τοσο σαπιοι σαν χωρα που αν αρρωστησουμε 2000 αντιο ζωη ,θα πεθαινουμε μεσα στα σπιτια μας

Εδω με 200 κρουσματα και δεν βρισκεις γραμμη,οχι εξεταση γραμμη

Σε ιδιωτικη κλινικη μπορεις να κανεις την εξεταση?

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Έτσι μειώνονται τα κρούσματα στην Κίνα;

Κλειδώνοντας κόσμο και ξεγράφοντας τους;

Και εγώ νόμιζα οτι έτσι λύνουν το πρόβλημα!

Μα 3 μήνες δεν έχουν λύσει το πρόβλημα. Τι κάνει κάποιους να πιστεύουν πως θα το λύσουμε εμείς μέχρι τον Μάιο;

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση ακουω τωρα τελευται απο πολλους οτι θα καταρευσουν μετοχες θα αγορασουν καποιο φθηνα και θα κονομησουν ποσο βαση εχει ααυτο ειχαμε καποια μεγαλη πτωση και δεν το πηρα χαμπαρι? το χριματηστηριο λειτουργει η εχει κλεισει και αυτο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SOCRATIS1000 είπε

Σε ιδιωτικη κλινικη μπορεις να κανεις την εξεταση?

Nαι απλώς κοστίζει αρκετά. Και γενικά θα βρεις αναμονή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν:

- Η διακοπή οδικών, θαλάσσιων και αεροπορικών συνδέσεων με Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, με εξαίρεση τη μεταφορά εμπορευμάτων και την είσοδο όσων έχουν ελληνική ιθαγένεια ή διαμένουν στην Ελλάδα.

- Η διακοπή και της ακτοπλοϊκής μεταφοράς από και προς Ιταλία για επιβάτες. Συνεχίζεται η μεταφορά εμπορευμάτων.

- Η απαγόρευση της πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων και ημερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια.

- Διακόπτονται οι αεροπορικές συνδέσεις με Ισπανία.

- Εχουν γίνει συντονισμένες προσπάθειες με ξένες πρεσβείες ώστε η Ελλάδα να προμηθευθεί μάσκες τις επόμενες μέρες από χώρες που έχουν απόθεμα.

- Επιπλέον των υπόλοιπων νομικών συνεπειών, θα επιβάλλονται πρόστιμα 5000 σε όσους δείχνοντας αντικοινωνική συμπεριφορά, παραβιάζουν τα μέτρα που ανακοινώνονται.

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/984690/koronoios-kleinoun-ta-sunora-me-alvania-kai-skopia-diakoptodai-ta-ploia-pros-italia/

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...