Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ελλάδα έπρεπε από το 1ο κρούσμα να τα έχει κλείσει όλα, καθυστέρησε 15 μέρες και άφησε τον ιό να αλωνιζει. Ακόμα αν δεν κάνω λάθος έρχονται αεροπλάνα από Κίνα χωρίς καμία προφύλαξη. Η χειρισμός της κρίσης ήταν ο χειρότερος δυνατός στο ξεκίνημα της. Όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

• Like 5
  • Confused 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Just now, guzel said:

Καραντίνα στην Ελλάδα 😂

1-225.jpg.2a907112c84b18c735cba72bd8d2468b.jpg

2074251647__Viber_2020-03-15_09-37-41.jpg.14d42b6ebb02d188778d40525d1df619.jpg

Παιδιά δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι να τους μαντρώσουν; Εξαιτίας τους μπήκε η χώρα σε καραντίνα 

Αν θελήσει ο γέρος/γριά να κάνει αυτό που θέλει θα το κάνει και ας τον πρήζουν τα παιδιά του. Και μην ξεχνάς οτι μπορεί όντως να μην έχουν παιδιά(έχω περίπτωση που συνεχίζει να πηγαίνει εκκλησία και να ραντίζει με αγιασμό/λιβανίζει) ή να είναι σε άλλη πόλη, για να τους πουν τι θα κάνουν/ελεγξουν. Αλλά για τους νεότερους που βλέπω εκει μέσα ουδέν σχόλιον.

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, guzel είπε

Καραντίνα στην Ελλάδα 😂

1-225.jpg.2a907112c84b18c735cba72bd8d2468b.jpg

2074251647__Viber_2020-03-15_09-37-41.jpg.14d42b6ebb02d188778d40525d1df619.jpg

Παιδιά δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι να τους μαντρώσουν; Εξαιτίας τους μπήκε η χώρα σε καραντίνα 

Αν φτάσουν καμιά 500αρια τα κρούσματα θα κλείσουν και οι εκκλησίες, απλά το αφήσουν για το τέλος γιατί Εκκλησία. Και αν φτάσουν 500 κρούσματα τώρα που ελέγχουν μόνο τις πνευμονίες σημαίνει ότι τα συνολικά κρούσματα είναι πολύ περισσότερα..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι αλλά θα μπορούσε να ζήσει 30 χρόνια ακόμα.

Υπάρχουν παιδιά με διαβήτη, άσθμα και τόσα άλλα...

δεν ξερουμε εαν ειχε προβληματα η τι θεωρουν προβληματα ,ο πρωτος ειχε διαβητη και επειρνε χαοπι για υπερταση και τον εβγαλαν με ανοιχτη καρδια.

Δημοσ.

Εγω λυπάμαι γιατί βλέπω ένα μικρό κοριτσάκι δεξιά της φωτογραφίας..... Οι γονείς του είναι για πολλές μπατσες

• Like 9
Δημοσ.

είναι δυνατόν να απαγορεύουμε προσέλευση σε παραλίες και να μη τολμάμε να αγγίξουμε εκκλησίες ????? σοβαρά τώρα ?

• Like 18
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

είναι δυνατόν να απαγορεύουμε προσέλευση σε παραλίες και να μη τολμάμε να αγγίξουμε εκκλησίες ????? σοβαρά τώρα ?

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν δεν κλείσουν μόνες τους θα τις κλείσει το κράτος από αύριο. 

Δημοσ.

Εδώ έκλεισε η κυβέρνηση τα σχολεία και στην Αγγλία μαζεύουν υπογραφές για να κλείσουν τα σχολεία.

Πάντα ανάποδοι αυτοι οι Άγγλοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν δεν κλείσουν μόνες τους θα τις κλείσει το κράτος από αύριο. 

Η ιερα συνοδος επρεπε να το κανει. Συνεδριασε και δεν το εκανε. Εβγαλε μια ανακοινωση γεματη μεσαιωνα και ανευθυνοτητα

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guzel είπε

Ότι και να απαγορεύσεις θα αφήσει το ένα και θα πάει στο άλλο ο Έλληνας. Δεν φταίνε μόνο οι ηλικιωμένοι, εγώ βλέπω 100δες νέους τριγύρω μου που ζούνε κι αυτοί στον κόσμο τους.

Αν δε γίνει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας δε θα κάνουμε τίποτε με το ρυθμό μεταδοτικότητας του ιού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Αυτοί είμαστε!!

Ποιές καραντίνες και ψέματα με δήθεν μέτρα. Εγώ στο νησί συνάντησα τουλάχιστον 4-5 παρέες χθες απο Έλληνες τουρίστες με παιδάκια που με ρωτούσαν για πληροφορίες.

Δε μας αξίζει τίποτα σαν χώρα. Ο Πάγκαλος και η ατάκα του ήταν η πιο παντελονάτη δήλωση πολιτικού ever.

Κρίμα που θα το πω και συγχωρέστε με γιατί μιλάω με το θυμικό μου. Αλλά ίσως μια μείωση πληθυσμού να έκανε και καλό.Δυστυχώς όμως μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.

Screenshot_2020-03-15-11-09-48-445_com.android.chrome.png

Επεξ/σία από zio10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...