Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εχουμε ξεχασει κοιτωντας προς ιταλια οτι εχουμε και βλακες με εκδρομες στη τουρκια .....

Σοβαρά συνεχίζονται τα ταξίδια αναψυχής και οι εκδρομές; Τι να πεις...

Δε μπορεί να τα λέμε εμείς εδώ και μέρες  ότι πρέπει να κοπούν οι περιττές μετακινήσεις και οι ειδικοί να επιτρέπουν εκδρομές.

Τα μέτρα που θα έρθουν θα είναι πολύ σκληρά, να μην είναι αργά μόνο.

21 λεπτά πριν, stavpup είπε

ξερει κανεις την ημερομηνια που ανοιγουν τα σχολεία μετα τις 14 μερες που εδωσαν κλειστά?   

Αν φυσικά δεν δωσουν παραταση

Δεν ξέρει κανείς όχι, αυτό που μπορούμε να πούμε σχεδόν σίγουρα είναι ότι δεν θα ανοίξουν στις δύο βδομάδες.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 26ska είπε

Αυτό το μόνο delivery,δεν είναι κ πολύ φρόνιμο.Και δεν μιλάω για το delivery σε σούπερ μάρκετ,αλλά στο delivery φαγητού καφέ.Ειναι τραγικό να μην μπορεί ο καθενας,σε τέτοια κατάσταση που είμαστε,να φτιάξει ένα φαγητό και ένα καφέ σπίτι του,έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ...Απλα τραγική η αντιμετώπιση να παραγγενουμε αβερτα απέξω.

Μόνο για σούπερ μάρκετ λέω. 

Όλοι το ρίξανε στα σουβλάκια κλπ delivery τα οποία περνάνε από 10 χέρια 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Πω........Οι δικοί μου βγαίνουν έξω και πάνε σε εκκλησίες και μαγαζιά χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης. Θα κάτσω έγκλειστος στο δωμάτιο ως τον Ιούνιο, και θα τους παίρνω τηλέφωνο να μου φέρουν το φαί, δε βλέπω άλλο τρόπο να σωθώ. Θα πάρω και μία λεκάνη για τουαλέτα.

Το χειρότερο είναι ότι όταν πάνε στην εκκλησία και δε κολάνε, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να τους πείσεις.

Μία από τα ίδια αδερφέ. Συμπάσχω. Πιο καλά να σε χαρακτηρίσουν τρελό παρά κρούσμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα σούπερ μάρκετ θα χρειαστούν σίγουρα επιπλέον προσωπικό αν υπολογίσουμε κι αυτούς που λείπουν και με την ειδική άδεια.

Μέχρι χθες βράδυ πάντως ο υπουργός έλεγε ότι δεν θα μπει όριο στους πελάτες, σήμερα άλλαξε. Δείχνει πόσο γρήγορα τρέχουν τα πράγματα. Το θέμα είναι αν είμαστε μπροστά εμείς ή ο ιός.

Για τις θεωρίες συνομωσίας που λέτε, όταν από το ΥΠ.ΕΞ. της Κίνας λένε επίσημα ότι ίσως τον ιό τον έφεραν οι ΗΠΑ στην Κίνα καταλαβαίνουμε σε πόση σύγχυση είναι όλος ο πλανήτης.

ΥΓ. Κλειδωθείτε μέσα, μόνο γρήγορα ψώνια όσο πιο αραιά γίνεται, με προσοχή και εννοείται ένας από κάθε σπίτι. Θα το γράφω και ας με λένε πανικοβλημένο!

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, VanJ said:

Και ακόμα υπάρχουν σχόλια του τύπου: «γιατί φοβάσαι, είσαι 80άχρονος;»

41 minutes ago, alexakos89 said:

53 ετων ο 4ος θανατος. Σαν πολυ μικρος δεν ειναι ? Αν δεν ειχε ιστορικο ειναι τρομακτικο θεωρω

Προφανώς και δεν ήταν ένας 53 χρονος χωρίς προβλήματα υγείας κλπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια μικρή διαπίστωση στο αεροδρόμιο .....καμμία προφύλαξη από τους εργαζόμενους εκεί ούτε για τους τύπους τουλάχιστον στις αφίξεις εξωτερικου

οσοι Έλληνες μπήκαν από Ντουμπαι μες στη καλή χαρά σα να μη συμβαίνει τίποτα......Σιγκαπούρη δε μπορούσες να μπεις σε κανένα κτίριο είτε δημόσιο η πολυκατάστημα  χωρίς  να

περάσεις από έλεγχο....αυτά τα λίγα.....ασ πάρει  ο καθένας μας τα μέτρα του όσο μπορεί ......

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Προφανώς και δεν ήταν ένας 53 χρονος χωρίς προβλήματα υγείας κλπ...

Ναι αλλά θα μπορούσε να ζήσει 30 χρόνια ακόμα.

Υπάρχουν παιδιά με διαβήτη, άσθμα και τόσα άλλα...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καραντίνα στην Ελλάδα 😂

1-225.jpg.2a907112c84b18c735cba72bd8d2468b.jpg

2074251647__Viber_2020-03-15_09-37-41.jpg.14d42b6ebb02d188778d40525d1df619.jpg

Παιδιά δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι να τους μαντρώσουν; Εξαιτίας τους μπήκε η χώρα σε καραντίνα 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 6
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Πω........Οι δικοί μου βγαίνουν έξω και πάνε σε εκκλησίες και μαγαζιά χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης. Θα κάτσω έγκλειστος στο δωμάτιο ως τον Ιούνιο, και θα τους παίρνω τηλέφωνο να μου φέρουν το φαί, δε βλέπω άλλο τρόπο να σωθώ. Θα πάρω και μία λεκάνη για τουαλέτα.

Το χειρότερο είναι ότι όταν πάνε στην εκκλησία και δε κολάνε, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να τους πείσεις.

Οι δικοί μου κλειδώθηκαν μέσα και δεν βλέπουν ούτε εμένα. Και καλά κάνουν. Έχουν και τον καταψύκτη γεμάτο, προς το παρόν δεν χρειάζονται τίποτα.

Αν εσύ κάθεσαι μέσα για να προστατεύσεις τους γονείς σου, κι αυτοί κόβουν βόλτες, δεν φταις για οτιδήποτε συμβεί.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guzel είπε

Καραντίνα στην Ελλάδα 😂

1-225.jpg.2a907112c84b18c735cba72bd8d2468b.jpg

2074251647__Viber_2020-03-15_09-37-41.jpg.14d42b6ebb02d188778d40525d1df619.jpg

Παιδιά δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι να τους μαντρώσουν; Εξαιτίας τους μπήκε η χώρα σε καραντίνα 

Να τους μαντρωσουν γιατι η Εκκλησια ειναι το σωμα και το αιμα του Χριστου και αποφασισαν να μεινει ανοιχτη;

Δημοσ.

Αυτοί είμαστε!!

Ποιές καραντίνες και ψέματα με δήθεν μέτρα. Εγώ στο νησί συνάντησα τουλάχιστον 4-5 παρέες χθες απο Έλληνες τουρίστες με παιδάκια που με ρωτούσαν για πληροφορίες.

Δε μας αξίζει τίποτα σαν χώρα. Ο Πάγκαλος και η ατάκα του ήταν η πιο παντελονάτη δήλωση πολιτικού ever.

Κρίμα που θα το πω και συγχωρέστε με γιατί μιλάω με το θυμικό μου. Αλλά ίσως μια μείωση πληθυσμού να έκανε και καλό.Δυστυχώς όμως μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά.

Screenshot_2020-03-15-11-09-48-445_com.android.chrome.png

• Like 2
  • Sad 5
Δημοσ.

Στα προηγούμενα μέτρα εξαιρέθηκαν για κάποιο λόγο οι εκκλησίες, λογικά άμεσα θα συμπεριληφθούν στους χώρους που πρέπει να κλείσουν.

Είχαν πει ότι η λειτουργία μπορεί να γίνεται και οι πιστοί να την παρακολουθούν απ' έξω με ηχεία κτλ, νόμιζα ότι ίσχυε αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...