Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Apoll είπε

Γράφεις για Ιταλία που είναι σε ύφεση, χωρίς να υπολογίζεις τα κρούσματα που εξήγαγε η Ιταλία σε όλο τον κόσμο ενώ 2η εβδομάδα είναι όλοι κλεισμένοι σε καραντίνα με ένα 10% στην εντατική. 

Δεν γραφω για υφεση στην Ιταλια αλλα για γενικοτερη υφεση παρολο το ξεσπασμα στην Ιταλια...Ισως η υφεση ειναι λαθος λεξη. Αυτο που βλεπω παντως ειναι πολυ λιγοτερα κρουσματα παρολη την εξαπλωση σε πολλες χωρες εκ των οποιων και η Ιταλια που τους ξεφυγε η κατασταση. Πως θελετε να περιγραψουμε την παραπανω κατασταση με μια λεξη? Υφεση ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο. Φυσικα δεχομαι διορθωσεις.

28 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Λαθος, λαθος συλλογισμος.

μπορεις να επιχειρηματολογισεις σαν τον @Apoll δεν γραφω πουθενα οτι εχω δικιο. Μια αποψη διατυπωνω που φυσικα μπορει να ειναι λαθος.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αν παιρνεις ΜΜΜ δεν αποφευγετε ο πολυς ο κοσμος. Αν δουλευεις σε εταιρια με πολλα ατομα που το γραφειο ειναι σε ενιαιο χωρο παλι δεν μπορεις να κανεις πολλα.

Γενικα πρεπει να χαλαρωσουμε θεωρω και απλα να βλεπουμε σιγα σιγα τι συμβαινει και αναλογως να πραττουμε.

Εδω χθες γραφαμε οτι αυξηθηκαν τα κρουσματα κατα 50%...Δεν το λες και ηρεμη αντιμετωπιση.

ΚΑνεις δεν εχει αναφερει σε 100αδες σελιδες που εχουν γραφτει και στα προηγουμενα topics που κλειδωθηκαν οτι παρολο το ξεσπασμα στην Ιταλια, οι ιασεις ειναι πιο πολλες απο τα νεα κρουσματα. Συνυπολογιζοντας μαλιστα το οτι παντα μιλαμε για confirmed cases αυτοματως βλεπουμε την υφεση του Ιου.

Εννοειται την αλλη εβδοαμδα μπορει να εχουμε 500 ασθενεις στην Ελλαδα..με 1% θνησιμοτητα. Πρωτον ποιος μου λεει οτι αυτοι οι 5 που προφανως ανηκουν σε καποια κατηγορια με προβλημα υγειας δεν θα πεθαιναν και απο την γριπη και δευτερον τι εγινε αν εχουμε 500 ασθενεις οταν θα ανακαπτουν  5000 παγκοσμιως;

Φυσικα ολα αυτα τα λεω εκ του ασφαλους και μπορει να ειναι ολα μπαρουφες. Απλα μην περνουμε παντα την χειροτερη πλευρα και αυτο οχι γιατι δεν υφισταται αλλα γιατι δεν φαινεται να ισχυει μετα τωρινα δεδομενα.

Συμφωνα με το worldmeter/coronavirus μεχρι την Τριτη, ισως και αυριο θα εχουμε πιο πολλους που θεραπευτηκαν παρα ασθενεις...Κατι λεει αυτο απο μονο του.

Τα στατιστικά στοιχεία μου είναι αδιάφορα.μου ειναι αδιάφορο πόσες ειναι οι ιασεις κτλ...το ζητούμενο για μένα είναι να μην μεταδώσω κορωνοιο ή γρίπη στους δικούς μου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αυτό σημαίνει ότι σε άλλες χώρες πρέπει να υπάρχουν κρούσματα που δεν έχουν καταγραφεί 

αυτο νομιζω πρεπει να θεωρειται δεδομενο!

5 λεπτά πριν, georgeγ είπε

Τα στατιστικά στοιχεία μου είναι αδιάφορα.μου ειναι αδιάφορο πόσες ειναι οι ιασεις κτλ...το ζητούμενο για μένα είναι να μην μεταδώσω κορωνοιο ή γρίπη στους δικούς μου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

αν ειχες ηδη αυτο το σκεπτικο και με την κοινη γριπη δεν βλεπω γιατι τωρα ευαισθητοποιησαι παραπανω. Ειναι το ιδιο πραγμα. Και πριν δεν ηθελες να μεταδοσεις την γριπη που σκοτωνει ευπαθης ομαδες (και μαλιστα εμβολιασμενες) σε αγαπημενα ηλικιωμενα προσωπα, ετσι δεν ειναι?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε

Δεν ξέρω αν μας παίρνει για λίγο χιουμορ αλλά I’ll take my chances (sorry αν είναι repost or if I offend):

F20EAB0A-6AD1-4B99-8943-E773E614C548.jpeg.acb193f56edb9698956f4f02e5032517.jpegBED4D2A3-A9B2-45F1-B22B-5A78406A048C.png.270155369dbf919ebf4d6c22309974f4.png

Τί να πούμε και για την "ασθενή μηδέν", που δεν κόλλησε τον σύζυγό της, αλλά κόλλησε τη φίλη της...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, definitio είπε

Τί να πούμε και για την "ασθενή μηδέν", που δεν κόλλησε τον σύζυγό της, αλλά κόλλησε τη φίλη της...

Λευκοί γάμοι φίλε μου χαχαχαχα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Ζωα

Ζώα είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα γίνει contained ο ιός επειδή για την αποποίηση της πολιτειακής ευθύνης κάποιοι εξήγγειλαν τμηματική απαγόρευση εκδηλώσεων. Κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο, μόνο επικοινωνία χωρίς ουσία.

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnypatras είπε

Ζώα είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα γίνει contained ο ιός επειδή για την αποποίηση της πολιτειακής ευθύνης κάποιοι εξήγγειλαν τμηματική απαγόρευση εκδηλώσεων. Κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο, μόνο επικοινωνία χωρίς ουσία.

Αμα δεν το ακυρωναν θα λεγαμε ειναι ζωα που δεν το ακυρωνουν...Δεν ειμαστε ικανοποιημενοι με τιποτα. 

Τι ηθελες να κανουν δηλαδη?

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, johnnypatras είπε

Ζωα και αυτοι που ακυρωσαν εκθεσεις στο εξωτερικο,αθλητικους αγωνες κλπ Απο τους πρωτους ομως που θα κραξει τοκρατος αν ο ιος αρχισει και εξαπλωνεται.

ΥΓ Ενας ακομη Ελληνας ετοιμος για τον ΠΟΥ

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

μπορεις να επιχειρηματολογισεις σαν τον @Apoll δεν γραφω πουθενα οτι εχω δικιο. Μια αποψη διατυπωνω που φυσικα μπορει να ειναι λαθος.

σου ειπα οτι ειναι λαθος συλλογισμος. δεν μπορεις να συγχεεις τα κρουσματα με οσους αναρρωσαν.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Κινα ειναι οντως κλειδωμενοι στα σπιτια;

Αυτο με την Ιταλία που ειναι ολοι κλεισμενοι σε καραντινα, προκυπτει απο καπου; Ακουγεται υπερβολη.

https://www.google.com/search?q=Whuan+ghost+city&rlz=1C1CHBF_enGR859GR859&oq=Whuan+ghost+city&aqs=chrome..69i57j0.5383j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Πόλη που ζουν 12 εκατομμύρια άνθρωποι σε καραντίνα. 

Μόνο η Κίνα είχε πτώση 25% στις εκπομπές CO2 σε σχέση με το 1ο τρίμηνο πέρυσι. Αυτό είναι αρκετό για να κατανοήσεις τί σημαίνει είναι όλοι σφραγισμένοι στα σπίτια τους με εντολή του Κράτους;

8 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποιον αστυνομικο ομως; Αυτους που εσπασαν τα αυτοκινητα πολιτων στα νησια;

Τα εχετε κανει σαλατα, με το συμπαθειο.

Αστυνομικό προ 1975. 

Επεξ/σία από Apoll
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...