Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lactate είπε

Έχουμε συνταγή για αντισηπτικό στο σπίτι; Έχω και οινόπνευμα καθαρό και οξυζενέ και ισοπροπανόλη απλά θα το ήθελα σε μορφή τζελ και δεν το βρίσκω. Έχω και. γλυκερόλη, γενικά έχω τα πάντα :P

Οινόπνευμα καθαρό με τζελ αλόης.

16 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Κι αν είσαι σε ένα μεγάλο super market θα πρέπει ο υπάλληλος να τρέχει όλη την ώρα στους διαδρόμους να μετράει τον κόσμο. Αμφιβάλλω αν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό. 

Μα θα ξέρουν πόσοι μπήκαν, θα υπάρχει άνθρωπος στην πόρτα.

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alex-V είπε

χωρις καμια παντελως παρεξηγηση και χωρις να θελω να σου την πω. δημοσιος υπαλληλος εισαι? γιατι εγω που ειμαι σερβιτορος (επαρχια) και τωρα εμεινα ταπι, δεν εχω ακουσει προς το παρον να με αποζημιωσει καποιος. θα μου δωσεις εσυ λεφτα για σουπερμαρκετ και ψαρεμα στην λιμνη? αν ναι, μεσα ειμαι.

καλυτερα να εισαι εσυ εσυ ταπι παρα να πεθανει κοσμος...

Ο φοβος φυλαει τα ερημα.

• Like 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, jefery said:

Κατι μου λεει οτι ιδιος τωρα που μπορουμε να δουλεψουμε remotely οσοι εχουν χωρια θα την κανουν. Ηδη εχω αρκετους γνωσους που την εκαναν για το χωριο τους (12). Αρα το παω στο χωριο και την γλυτώνω, δεν φαίνεται να ισχύει. Αλλα ποσο σιγουροι ειμστε αν και στο χωριο δεν εχει κρουσμα; Εκτος αν μας πει καποιος οτι ολοι οι κατοικοι εκει δεν πανε ποτε σε καμιά απο τις διπλανές μεγαλες πολεις, και δεν εχουν καμια επαφη . Πραγμα απίθανο!!  Επισης το ΕΣΥ στα χωρια ειναι ανυπαρκτο. Οπως και οι γιατροι.  Οποτε αλλη μια απορια μου. Πως ξερουμε οτι σε συγκεκριμενο χωριο δεν εχει ηδη νοσήσει καποιος;. 

Το μονο αν θελουμε να πουμε για το συγκεκριμενο ειναι οτι απλα ισως εχεις λιγοτερες πιθανότητες.............  

Βλέπεις που είναι το λάθος; Το ότι τρέχουν «να γλιτώσουν» ενώ δεν έχουν προβλήματα υγείας. Ενώ όλα αυτά τα κάνουμε για να σώσουμε τους πιο αδύναμους. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, overpower είπε

Έχει βγει κάτι για τους ιδιοκτήτες? 

Δεν ενδιαφέρει κανέναν για τους ιδιοκτήτες. Έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι η Πλουτοκρατία και θα βάλουν πλάτη να ξελασπώσουμε όλοι. ΝΟΤ

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Η Σακελλαροπούλου ορκίστηκε 13η ΠτΔ, Παρασκευή και 13 από τον Κούλη, εν μέσω πανδημίας.

Δεν κρίνω, δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά μια απόσταση θα την κρατούσα.

Καλού κακού.

Εγώ έκλαψα εκεί που είχαν βάλει τα 2 μικρόφωνα στο ύψος του Πακη.

1 ώρα πριν, vargas είπε

Δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν αυτά .  Π.χ σε μεγάλη εταιρεία με πολυκαταστήματα καλλυντικων που δούλευει η γυναίκα μου τους είπαν ότι τα πληρωθούν κανονικά κ θα τους χορηγηθεί η καλοκαιρινή αδεια τώρα

Να χορηγηθεί η καλοκαιρινή άδεια απαγορεύεται. Το είπαν νωρίτερα στις ειδήσεις.

1 ώρα πριν, chill είπε

Αναφορικά με τα ενοίκια χαλαρώστε. Και εγώ ενημέρωσα τους νοικαρηδες μου (μικροιδιοκτητης, δύο σπίτια νοικιάζω) ότι δεν θέλω ενοίκιο για τον Απρίλιο και δικό μου άνθρωπο που μένει σε ενοίκιο τον ενημέρωσαν ακριβώς το ίδιο. Θεωρώ ότι κάπως έτσι θα συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Δεν θα πεθάνω για ένα ενοίκιο που justified θα μπορούσε να μείνει απλήρωτο. Καλά να είμαστε και θα εισπράξουμε του Μαΐου. 

Καλή η σκέψη σου, αλλα εγώ αν δεν δώσω το ενοίκιο στον ιδιοκτήτη παιζει να μου κάνει ασφαλιστικά μέτρα, εκτός κι αν βγει καμία ΚΥΑ και αλλάξει κάτι.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Εχετε κατα-τρομοκρατηση τον κοσμο.Δελτια λεει ο αλλος στα μαρκετ και αλλα αρρωστα.Δεν ξερω στα Αθηνα-θεσ τι γινεται, αλλα επαρχια ειναι αλλος κοσμος.Τελεια ολα, μια χαρα τα μαρκετ, ο κοσμος εξω κανονικα δουλειες.Τα καφε ειναι κλειστα μονο.Ειδικα στα χωρια ειναι σαν να μην συμβαινει τιποτα.Εσεις κλειστητε στα κλουβια στον 5ο, βαλτε απορροφητηρα και κοιταξτε τον κοσμο απο την κλειδαροτρυπα.Ακομη και στα χειροτερα σεναρια, η επαρχια δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι αλλος κοσμος.Την εκανα για λιμνη Ν.Πλαστηρα ψαρεμα-βολτα-μπριζολιδια στην ψησταρια και εσεις τρομολαγνοι κοιταξτε Netflix

Μα στις μεγάλες πόλεις μένει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Εντάξει στα χωριά χαίρω πολύ αλλά δεν είναι ο κανόνας..

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Εχετε κατα-τρομοκρατηση τον κοσμο.Δελτια λεει ο αλλος στα μαρκετ και αλλα αρρωστα.Δεν ξερω στα Αθηνα-θεσ τι γινεται, αλλα επαρχια ειναι αλλος κοσμος.Τελεια ολα, μια χαρα τα μαρκετ, ο κοσμος εξω κανονικα δουλειες.Τα καφε ειναι κλειστα μονο.Ειδικα στα χωρια ειναι σαν να μην συμβαινει τιποτα.Εσεις κλειστητε στα κλουβια στον 5ο, βαλτε απορροφητηρα και κοιταξτε τον κοσμο απο την κλειδαροτρυπα.Ακομη και στα χειροτερα σεναρια, η επαρχια δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι αλλος κοσμος.Την εκανα για λιμνη Ν.Πλαστηρα ψαρεμα-βολτα-μπριζολιδια στην ψησταρια και εσεις τρομολαγνοι κοιταξτε Netflix

Το πλαφόν στα σούπερ μάρκετ είναι το επόμενο μέτρο με βάση τη λογική.

Επαρχία είμαι κι εγώ, παντού προσοχή θέλει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μεταξύ μας: έχεις διαθέσιμο όλο το internet και μπορείς να φτιάξεις τη λίστα σου με τις πηγες ενημέρωσης που σε ενδιαφέρουν. Το να παρακολουθείς μόνο το topic του insomnia είναι σα να πιάνεις κουβέντα στην πλατεία με τους περαστικούς... :) 

γιατι το συγκεκριμενο ειναι κατι αλλο; Στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ δεν ειμαστε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Όχι αγαπητέ. Οτιδήποτε είχε τραπέζια έχει κλείσει ή κάνει μόνο take away ή delivery. Απλά δεν είναι σε πανικό. 

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι κλειστά. Μάλλον ο άλλος ως μπριζολιδια αναφερόταν σε ψήσιμο σε οικιακή ψησταριά και όχι σε ταβέρνα. Ζητώ συγνώμη. Αυτό δεν αναιρει φυσικά πως οταν φτασουν κάποια κρούσματα και σε τέτοια μέρη μια χαρά θα φοβηθεί ο κόσμος.

Ειναι θεμα κοινής λογικής ότι το μέρος που ζουν 5 εκ. κόσμος θα εμφανίσει περισσότερα κρούσματα και η κατάσταση θα είναι διαφορετική και πιο φορτισμένη, αυτά τα ξέραμε ήδη. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, braxamiotis said:

Πρεπει να βρουμε τραγουδια να τραγουδαμε τα βραδια οταν θα εχουμε μπει καραντινα

Έτσι και ακούσω Παντελιδη θα βγω με το δίκανο...

• Like 6
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, braxamiotis είπε

Πρεπει να βρουμε τραγουδια να τραγουδαμε τα βραδια οταν θα εχουμε μπει καραντινα

Πάμε όλοι μαζί

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, jefery said:

γιατι το συγκεκριμενο ειναι κατι αλλο; Στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ δεν ειμαστε?

Ενώ εγώ έγραψα κάτι άλλο; 😛 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Βλέπεις που είναι το λάθος; Το ότι τρέχουν «να γλιτώσουν» ενώ δεν έχουν προβλήματα υγείας. Ενώ όλα αυτά τα κάνουμε για να σώσουμε τους πιο αδύναμους. 

Θα διαφωνησω με αυτο. Δεν παιρνουμε μετρα για να σωσουμε τους αλλους αλλα και για τους ιδιους μας τους εαυτους!! Εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου nonvalid 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phantasmo13 είπε

Πάντως σήμερα εδώ στο μενιδι τα καφενεία ανοιχτά και τα παπούδια όλα μέσα και τσίπουρο , πήγα να πάρω χαρτί υγείας 1 πακέτο όχι 40 , και ήταν απέξω 3 παππούδες και έπιναν καφέ και έλεγαν τρομάζουν τον κόσμο τίποτα δεν γίνεται οι Τούρκοι το κάνουν για να μας την πέσουν!!!

Ο Δαρβίνος θα ήταν περίφανος, γιατί αυτοί είναι κλασσικό δείγμα της Φυσικής Επιλογής. (Natural Selection). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...