Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Εχετε κατα-τρομοκρατηση τον κοσμο.Δελτια λεει ο αλλος στα μαρκετ και αλλα αρρωστα.Δεν ξερω στα Αθηνα-θεσ τι γινεται, αλλα επαρχια ειναι αλλος κοσμος.Τελεια ολα, μια χαρα τα μαρκετ, ο κοσμος εξω κανονικα δουλειες.Τα καφε ειναι κλειστα μονο.Ειδικα στα χωρια ειναι σαν να μην συμβαινει τιποτα.Εσεις κλειστητε στα κλουβια στον 5ο, βαλτε απορροφητηρα και κοιταξτε τον κοσμο απο την κλειδαροτρυπα.Ακομη και στα χειροτερα σεναρια, η επαρχια δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι αλλος κοσμος.Την εκανα για λιμνη Ν.Πλαστηρα ψαρεμα-βολτα-μπριζολιδια στην ψησταρια και εσεις τρομολαγνοι κοιταξτε Netflix

ναι τώρα που όλοι οι φοιτητές γυρνάνε στις επαρχίες που κλείσαν οι σχολές να δω πως θα την περασετε

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Λένε ότι συζητάνε στο υπουργείο ανάπτυξης να μπει πλαφόν στον μέγιστο αριθμό πελατών που θα εισέρχονται ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου. Και ποιοι θα είναι αυτοί δηλαδή που θα ελέγχουν πόσοι μπήκαν πόσοι βγήκαν και αν ειναι σωστοί με βάση τα τετραγωνικα; Θα βάλει υπάλληλο το super market η θα ψάχνει ο αστυνομικός αν έγινε παραβίαση; Μιλάμε για απίστευτα πράγματα..... 

Τα περισσοτερα ΣΜ εχουν security. Αυτοι μπορουν ανετα να το ρυθμισουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης σε πλατείες προς Πετράλώνα κλπ, ο κόσμος τράβηξε καρέκλες από κλειστά καταστήματα, τις έστησαν όλες στην πλατεία και έτρωγαν όλοι μαζί δίπλα δίπλα τα σουβλάκια τους...

• Sad 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ακριβώς την ίδια ανταπόκριση έχω από συγγενείς και φίλους στην Καρδίτσα. Ψυχραιμία και εφαρμογή των κανόνων. 

ποια ακριβώς είναι η εφαρμογη των κανονων σ αυτα που περιγραφει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, toyo73 είπε

Εχετε κατα-τρομοκρατηση τον κοσμο.Δελτια λεει ο αλλος στα μαρκετ και αλλα αρρωστα.Δεν ξερω στα Αθηνα-θεσ τι γινεται, αλλα επαρχια ειναι αλλος κοσμος.Τελεια ολα, μια χαρα τα μαρκετ, ο κοσμος εξω κανονικα δουλειες.Τα καφε ειναι κλειστα μονο.Ειδικα στα χωρια ειναι σαν να μην συμβαινει τιποτα.Εσεις κλειστητε στα κλουβια στον 5ο, βαλτε απορροφητηρα και κοιταξτε τον κοσμο απο την κλειδαροτρυπα.Ακομη και στα χειροτερα σεναρια, η επαρχια δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι αλλος κοσμος.Την εκανα για λιμνη Ν.Πλαστηρα ψαρεμα-βολτα-μπριζολιδια στην ψησταρια και εσεις τρομολαγνοι κοιταξτε Netflix

χαλαρά είναι όσο είναι μακριά μας μέχρι που να πεθάνει ο γείτονας.

αν το χωριό είναι κλειστη κοινωνία, κατανοείς ότι είναι και αυτό μια μορφή καραντίνας.

αν έρθει όμως ο φοιτητής ή ο άγνωστος επισκέπτης και κολλήσει τον ιο σε ολο το χωριό τοτε να τους δω.

Δημοσ.

Έχουμε συνταγή για αντισηπτικό στο σπίτι; Έχω και οινόπνευμα καθαρό και οξυζενέ και ισοπροπανόλη απλά θα το ήθελα σε μορφή τζελ και δεν το βρίσκω. Έχω και. γλυκερόλη, γενικά έχω τα πάντα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, splanis said:

Πού δεν ακολουθούν τους κανόνες; Που πάνε στις δουλειές τους ή στα σούπερ μάρκετ;

1 minute ago, lactate said:

Έχουμε συνταγή για αντισηπτικό στο σπίτι; Έχω και οινόπνευμα καθαρό και οξυζενέ και ισοπροπανόλη απλά θα το ήθελα σε μορφή τζελ και δεν το βρίσκω. Έχω και. γλυκερόλη, γενικά έχω τα πάντα :P

Πυροσβεστήρα δεν ξέρω αν έχεις...

Δημοσ.

Οι ειδικοί είπαν πως δεν εχει σημασία ποσο καιρό ζει ο ιος σε επιφάνειες.
Εαν πλένεις χέρια τακτικά και δεν ακουμπάς πρόσωπο με άπλυτα χέρια τότε κλαην μάην.
Το θέμα είναι μην βήξει κάποιος με ιο κ τα πάρεις απο στόμα ή μάτια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πού δεν ακολουθούν τους κανόνες; Που πάνε στις δουλειές τους ή στα σούπερ μάρκετ;

Πυροσβεστήρα δεν ξέρω αν έχεις...

μεταξύ μας και πό αυτόν έχω :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, toyo73 είπε

χωρις καμια παντελως παρεξηγηση και χωρις να θελω να σου την πω. δημοσιος υπαλληλος εισαι? γιατι εγω που ειμαι σερβιτορος (επαρχια) και τωρα εμεινα ταπι, δεν εχω ακουσει προς το παρον να με αποζημιωσει καποιος. θα μου δωσεις εσυ λεφτα για σουπερμαρκετ και ψαρεμα στην λιμνη? αν ναι, μεσα ειμαι.

• Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

Ελα μου ντε. 

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Που δεν ακολουθούν τους κανόνες; Που πάνε στις δουλειές τους ή στα σούπερ μάρκετ;

Ειπε για μπριζολαδικα, αν καλαταβα δηλαδή ψητοπωλείο και ταβέρνες. Όλα ανοιχτά πρέπει να τα εχου.ν εκεί. 

Δημοσ.

537 σελίδες εκτων οποίων τα ουσιώδη μηνύματα δεν είναι ούτε καν -συγκεντρωμένα- 7 σελίδες. Μπαίνει κάποιος να διαβάσει για τον ιό και πρέπει να βγάζει φτυάρια και να ψάχνει.
Πραγματικά απορώ πως κατάντησε έτσι το topic και κατάντησε σαν ένα off-topic chat. Συνεχίστε.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Βασίλης_29 said:

Ελα μου ντε. 

Ειπε για μπριζολαδικα, αν καλαταβα δηλαδή ψητοπωλείο και ταβέρνες. Όλα ανοιχτά πρέπει να τα εχου.ν εκεί. 

Όχι αγαπητέ. Οτιδήποτε είχε τραπέζια έχει κλείσει ή κάνει μόνο take away ή delivery. Απλά δεν είναι σε πανικό. 

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι ιδιος τωρα που μπορουμε να δουλεψουμε remotely οσοι εχουν χωρια θα την κανουν. Ηδη εχω αρκετους γνωσους που την εκαναν για το χωριο τους (12). Αρα το παω στο χωριο και την γλυτώνω, δεν φαίνεται να ισχύει. Αλλα ποσο σιγουροι ειμστε αν και στο χωριο δεν εχει κρουσμα; Εκτος αν μας πει καποιος οτι ολοι οι κατοικοι εκει δεν πανε ποτε σε καμιά απο τις διπλανές μεγαλες πολεις, και δεν εχουν καμια επαφη . Πραγμα απίθανο!!  Επισης το ΕΣΥ στα χωρια ειναι ανυπαρκτο. Οπως και οι γιατροι.  Οποτε αλλη μια απορια μου. Πως ξερουμε οτι σε συγκεκριμενο χωριο δεν εχει ηδη νοσήσει καποιος;. 

Το μονο αν θελουμε να πουμε για το συγκεκριμενο ειναι οτι απλα ισως εχεις λιγοτερες πιθανότητες.............  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, l337 said:

537 σελίδες εκτων οποίων τα ουσιώδη μηνύματα δεν είναι ούτε καν -συγκεντρωμένα- 7 σελίδες. Μπαίνει κάποιος να διαβάσει για τον ιό και πρέπει να βγάζει φτυάρια και να ψάχνει.
Πραγματικά απορώ πως κατάντησε έτσι το topic και κατάντησε σαν ένα off-topic chat. Συνεχίστε.

Μεταξύ μας: έχεις διαθέσιμο όλο το internet και μπορείς να φτιάξεις τη λίστα σου με τις πηγες ενημέρωσης που σε ενδιαφέρουν. Το να παρακολουθείς μόνο το topic του insomnia είναι σα να πιάνεις κουβέντα στην πλατεία με τους περαστικούς... :) 

• Like 13
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...