Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vargas είπε

Αν πληρωθούν κανονικά γτ  να μην πληρώσουν ένοικια ;

μα δεν θα πληρωθουν κανονικα.αλλωστε το διευκρινίζει ο φιλος πιο πανω....στους ενοικιαστές που έχουν πληγεί και θα πληγούν από τα μέτρα. 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, zio10 said:

Αν γύρισε υπάρχει ελπίδα

Τυχεροί όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, που δεν ήταν θετικός. Ο άνθρωπος είναι τραγικός

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ant_ είπε

1)Στην γειτονια μου 

δεν εχει "μαναβικα (αλλα και σε αρκετες περιοχες που εχουνε λαικες)

επισης αν ολοι αυτοι πανε σε ενα μικρο μαναβικο τι ακριβως καλυτερο προσφερει απο την λαικη?

Πολυ λιγότερο κοσμο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Επειδή και το κράτος το πάει βλέποντας και κάνοντας όπως με τα μαγαζιά πολύ σύντομα προβλέπω υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι επειδή κάποιοι νομίζουν ότι έχουμε διακοπές.

Τρόποι υπάρχουν για να το πετύχουν, απλά το πάνε βήμα βήμα (αν και γρήγορο βήμα).

Και πολύ καλά θα κάνει, ο μέσος πολίτης είναι ανεύθυνος. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν αυτά .  Π.χ σε μεγάλη εταιρεία με πολυκαταστήματα καλλυντικων που δούλευει η γυναίκα μου τους είπαν ότι τα πληρωθούν κανονικά κ θα τους χορηγηθεί η καλοκαιρινή αδεια τώρα

Δηλαδή τους επιβάλλουν με το ζόρι να πάρουν την κανονική τους άδεια και το παρουσιάζουμε σαν κάτι θετικό; 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορικά με τα ενοίκια χαλαρώστε. Και εγώ ενημέρωσα τους νοικαρηδες μου (μικροιδιοκτητης, δύο σπίτια νοικιάζω) ότι δεν θέλω ενοίκιο για τον Απρίλιο και δικό μου άνθρωπο που μένει σε ενοίκιο τον ενημέρωσαν ακριβώς το ίδιο. Θεωρώ ότι κάπως έτσι θα συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Δεν θα πεθάνω για ένα ενοίκιο που justified θα μπορούσε να μείνει απλήρωτο. Καλά να είμαστε και θα εισπράξουμε του Μαΐου. 

Επεξ/σία από chill
  • Like 17
Δημοσ.

Πως ακριβως θα γινει αυτοι

τα 200 ατομα που θα πανε στην λαικη

αν πανε στο μαναβικο θα εχει λιγοτερο κοσμο

δεν βγαινει καπου η εξισωση..

• Like 2
Δημοσ.

το ξαναγραφω παλι

βλεπετε τι γινεται παγκοσμιος

η οικονομια γενικα θα  γ.....θει.και εδω και στον υπολοιπο κοσμο

και ναι και απολυσεις θα εχουμε και προβληματα με τους εργοδοτες

θα τα ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ

οποτε αν μπορουμε να σωσουμε καποιον ανθρωπο θα ηταν προτιμοτερο γιατι ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ δε τα γλιτωνουμε αυτα

τουλαχιστον να σωθει κανενας παραπανω απλο ειναι

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ant_ είπε

1)Στην γειτονια μου 

δεν εχει "μαναβικα (αλλα και σε αρκετες περιοχες που εχουνε λαικες)

επισης αν ολοι αυτοι πανε σε ενα μικρο μαναβικο τι ακριβως καλυτερο προσφερει απο την λαικη?

αν δεν εχει μανάβικο,πας SM..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΡΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Sabeas είπε

...προσαρμοσε τα δεδομενα σε σιγμοιδη κατανομη να δωσεις μια πιο πληρη εικονα σε οσους δεν γνωριζουν.

Νο offence, at your services! :lol:

253293615_.png.2d6b25792558204aa0c8c26bd1ea659d.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chill είπε

Αναφορικά με τα ενοίκια χαλαρώστε. Και εγώ ενημέρωσα τους νοικαρηδες μου (μικροιδιοκτητης, δύο σπίτια νοικιάζω) ότι δεν θέλω ενοίκιο για τον Απρίλιο και δικό μου άνθρωπο που μένει σε ενοίκιο τον ενημέρωσαν ακριβώς το ίδιο. Θεωρώ ότι κάπως έτσι θα συνεννοηθούμε μεταξύ μας. Δεν θα πεθάνω για ένα ενοίκιο που justified θα μπορούσε να μείνει απλήρωτο. Καλά να είμαστε και θα εισπράξουμε του Μαΐου. 

εσυ εισαι η εξαιρεση ρε φιλε.και μπραβο σου

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chill είπε

Εσύ και αρκετοί εχεις μια ανθρώπινη προσέγγιση και προφανως τα ενοίκια σου συμπληρώνουν το εισόδημα όποτε δεν θα πιέσεις (σε περίπτωση που θα μείνει στις 15 ημέρες) και θα διευκολυνεις αλλά αρκετοί δεν σκέφτονται όπως εσύ.  

Υπάρχει κόσμος που ζει αποκλειστικά από τα ενοίκια και εισπράτουν μεγάλα ποσά κυρίως από μαγαζιά και δεν ξέρω πόσο είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν.  Αν τα μέτρα συνεχιστούν για πολύ μεγαλύτερο διάστημα που με τα μυαλά που κουβαλάμε για εκεί πάει θα είναι μεγάλο ταρακούνημα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Perseus1966 είπε

Ξεστραβωνει κοσμο ,πχ απο τους 5 ανοητους που ελεγαν "ελα μωρε γριπουλα ειναι" τωρα εμειναν 2

Οσο ηταν κινα, και εγω την ιδια μ@λακεια ελεγα.  Βεβαια τα στοιχεια πριν ενα μηνα αυτο ελεγαν οτι υπεργηροι θα την πατησουν και οι νεοι θα την βγαλουν ψιλο ηπια.
Δυστυχως οταν καιγεται το σπιτι του διπλανου δεν φανταζεσαι οτι θα παρει και το δικο σου. 
Το κακο ειναι οτι ακομα συμπολιτες μας εχουν την ιδια αντιμετωπιση πραγμα αδικαιολογητο γιατι ΠΟΣΟ πιο καθαρα να φανει το πραγμα οτι ξεφυγε? 
Εκει τρελλαινομαι γιατι ρε μαγκες εχει βουιξει ο τοπος, σε ποια σπηλια ειστε κλεισμενοι  ? 

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...