Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι πρόβλημα να βγεις μια βόλτα σε χώρο χωρίς πολυκοσμία.

Πάλι βέβαια θα πηγαίνουν σε καφετέριες για καφέ στο χέρι αλλά είναι κάπως καλύτερα σε σχέση με πολυκοσμία σε καφέ/μπαρ. Σίγουρα βέβαια ακόμη δεν έχουν καταλάβει αρκετοί τι γίνεται. Μέχρι και χθες κανένας δεν άκουγε στις παραινέσεις και έβγαιναν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι νέοι έχουν πάντα την νοοτροπία "σιγά μόνο 80χρονοι θα πεθάνουν". Επίσης ως λαός δεν έχουμε καθόλου πειθαρχία.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vrwmiar1Z είπε

Όλοι παραλια θα τη πέσουν

Εκεί είχε λίγη κίνηση. Αλλά καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Τουρίστες και τουριστικά λεωφορεία  μηδέν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, The_Judas είπε

σε εξωτερικούς χώρους δεν είναι πρόβλημα να βγεις μια βόλτα σε χώρο χωρίς πολυκοσμία.

Πάλι βέβαια θα πηγαίνουν σε καφετέριες για καφέ στο χέρι αλλά είναι κάπως καλύτερα σε σχέση με πολυκοσμία σε καφέ/μπαρ. Σίγουρα βέβαια ακόμη δεν έχουν καταλάβει αρκετοί τι γίνεται. Μέχρι και χθες κανένας δεν άκουγε στις παραινέσεις και έβγαιναν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι νέοι έχουν πάντα την νοοτροπία "σιγά μόνο 80χρονοι θα πεθάνουν". Επίσης ως λαός δεν έχουμε καθόλου πειθαρχία.

Αυτό ισχύει κατα πολύ.

Είμαι και εγώ νέος 17 χρονών με ένα πρόβλημα στο ανοσοποιητίκο μου σύστημα, τις τελευταίες μέρες όλοι οι φίλοι μου μου στέλνουν μήνυμα να βγούμε έξω τώρα που είναι κλειστά το σχολεία και φυσικά τους αρνούμαι. Όποια προσπάθεια έκανα για να τους πείσω να μην βγουν ήταν μάταιη, δεν μπορούν να καταλάβουν οτι πρέπει να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες και όχι μόνο τους ευατούς τους.

Επεξ/σία από dimitrisg55
  • Like 17
Δημοσ.

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω από το παράθυρό μου. Είμαι κλειδαμπαρωμένος τρεις μέρες τώρα, και έξω γίνεται λες κι έχουν πάρτι. 

Θα πέσει πολύ κλάμα τελικά.

• Like 4
  • Sad 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, frieck είπε

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω από το παράθυρό μου. Είμαι κλειδαμπαρωμένος τρεις μέρες τώρα, και έξω γίνεται λες κι έχουν πάρτι. 

τι εννοεις ρε φιλε??παντως αυτο που εχουν αφησει τις λαικες να λειτουργουν με ξεπερνάει

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Αυτό ισχύει κατα πολύ.

Είμαι και εγώ νέος 17 χρονών με ένα πρόβλημα στο ανοσοποιητίκο μου σύστημα, τις τελευταίες μέρες όλοι οι φίλοι μου μου στένουν μήνυμα να βγούμε έξω τώρα που είναι κλειστά το σχολεία. Όποια προσπάθεια έκανα για να τους πείσω να μην βγουν ήταν μάταιη, δεν μπορούν να καταλάβουν οτι πρέπει να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες και όχι μόνο τους ευατούς τους.

Εγώ περισσότερο τα βάζω με τους γονείς παρα με τα παιδιά. Αν ήμουν σε αυτή την ηλικία ούτε εγώ θα άκουγα κανέναν, κλείσιμο σχολείου ως μαθητης = πάρτυ, ουίσκι και τεκίλα για όλους. 

6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, frieck είπε

Iseedeadpeople

Δημοσ.

Επαρχία που είμαι, μέχρι χθες μεσημέρι που έβλεπα, η πιτσιρικαρία φουλ στα καφέ...

Η χαρά της επιδημίας είμαστε...

• Sad 1
Δημοσ.

Πάντως σήμερα εδώ στο μενιδι τα καφενεία ανοιχτά και τα παπούδια όλα μέσα και τσίπουρο , πήγα να πάρω χαρτί υγείας 1 πακέτο όχι 40 , και ήταν απέξω 3 παππούδες και έπιναν καφέ και έλεγαν τρομάζουν τον κόσμο τίποτα δεν γίνεται οι Τούρκοι το κάνουν για να μας την πέσουν!!!

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, eri77 είπε

τι εννοεις ρε φιλε??παντως αυτο που εχουν αφησει τις λαικες να λειτουργουν με ξεπερνάει

Και τι θα φαει ο κοσμος αερα?

• Like 1
Δημοσ.

Με τα μυαλά που κουβαλάμε βλέπω οι περιορισμοί να κρατήσουν παραπάνω από δυο εβδομάδες και θα έχει ενδιαφέρον πως θα αποτυπωθεί αυτό στις τιμές των ενοικίων δεδομένο ότι ο τουρισμός θα φάει γερή σφαλιάρα άρα θα μειωθούν και οι προσδοκίες από Airbnb και στους επαγγελματικούς χώρους που είχαν ξεφύγει τώρα που θα νεκρώσει η αγορά. Επισης θα έχει ενδιαφέρον  τι ανοχές θα δείξουν οι ιδιοκτήτες στους ενοικιαστές που έχουν πληγεί και θα πληγούν από τα μέτρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος δε καταλαβαινει και θελει να το παιξει ραμπο ας παει οπου θελει αλλα να πεθανει μονος του

οι διπλα του δε του φταινε σε τιποτα

ελεος δλδ με ολα τα νουμερα

γιαυτο λεμε ολοι Lockdown χτες

ο ηλιθιος ελληνας δε καταλαβαινει αλλιως

Επεξ/σία από gas83
  • Like 8
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...