Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε

Εξαρτάται τη κοπέλα, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι γορθ να το ριψοκινδυνευσεις

αν δεν έχει κάνει τεστ αφροδισίων και τεστ κορωνοιού η κοπέλα... δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το διάβασα χθες νομίζω από κάποιον επίσημο φορέα, ελληνικό. Αν το βρω θα τον βάλω, μακάρι όχι.

Έλεγε αν μαγειρευτούν όλα οκ, αν είναι ωμά πολύ καλό πλύσιμο.

ΕΦΕΤ.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Finn είπε

Μόλις γύρισα από ένα φούρνο σε χωριό της Χαλκιδικής. Σκάσανε μύτη συμπρωτευουσιάνοι κι άρχισαν τα "αχ καλέ κουρού είναι αυτό;" και γενικά μια κουκουρούκου συμπεριφορά λες και είναι τριήμερο πρωτομαγιάς. Για τήρηση μιας στοιχειώδους σειράς προτεραιότητας ούτε λόγος, μπούγιο. Θα έπρεπε να βγει η αστυνομία στο δρόμο...oh wait τους στείλαμε αλλού!

Μεσαίο πόδι εδώ... 

Από το πρωί κάνουν παρέλαση σκάφη και ψαροβαρκες πάνω στα τρειλορ κατευθύνομενα στις παραλίες. Τυπική πρωτομαγιά 

Δημοσ.

Χαμός γίνεται έξω. Βγήκα στο μπαλκόνι και δεν πιστεύω στα μάτια μου.

Όταν όμως θα ψοφάνε κατά εκατοντάδες και χιλιάδες, θα πέσει κλάμα.

Δεν υπάρχει ελπίδα για τον ελληναρά.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, frieck είπε

Χαμός γίνεται έξω. Βγήκα στο μπαλκόνι και δεν πιστεύω στα μάτια μου.

Όταν όμως θα ψοφάνε κατά εκατοντάδες και χιλιάδες, θα πέσει κλάμα.

Δεν υπάρχει ελπίδα για τον ελληναρά.

Που ??

Δημοσ.

Παιδια εχω πληροφορίες για Καστοριά που μένει ο πατέρας μου.εκει έχουν 13 επιβεβαιωμένα,φαντάστητε τα πραγματικά.την πάτησαν από τους γουναραδες που γύρισαν από ιταλια

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτή η υπεραισιοδοξία που βλέπω στα social από ορισμένους που λένε ότι με «πορτοκαλάδες, ήλιο και χαμόγελο θα νικήσουμε τον κορωνοϊό» εκνευρίζει κανέναν άλλο ή είμαι ο τελευταίος ξινός boomer που έχει απομείνει;

• Like 19
  • Thanks 5
Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά υπάρχει καλή κίνηση σε όλη την πόλη, χωρίς όμως μποτιλιαρίσματα. Καμάρα και Αριστοτέλους ψιλό άδεια, αυτό οφείλεται στο ότι έφυγαν οι φοιτητές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε

Στη Θεσσαλονίκη γενικά υπάρχει καλή κίνηση σε όλη την πόλη, χωρίς όμως μποτιλιαρίσματα. Καμάρα και Αριστοτέλους ψιλό άδεια, αυτό οφείλεται στο ότι έφυγαν οι φοιτητές.

Όλοι παραλια θα τη πέσουν

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο Βόλο πάνε παίρνουν καφέ από takeaway και κάθονται στις καρέκλες των κλειστών μαγαζιών της παραλίας. Καλά άχυρα έχουν μέσα στο κεφάλι τους;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...