Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Σακελλαροπούλου ορκίστηκε 13η ΠτΔ, Παρασκευή και 13 από τον Κούλη, εν μέσω πανδημίας.

Δεν κρίνω, δεν πιστεύω σε αυτά, αλλά μια απόσταση θα την κρατούσα.

Καλού κακού.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.

10 δευτερολεπτα δε φευγει ουτε η υγρασια . Πανω απο 2 λεπτα ψησιμο εκτιμω εγω 

3 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Αν βάλεις το πιτογυρο 10 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων εκτιμώ δεν θα ζήσει τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

10 δευτερολεπτα δε φευγει ουτε η υγρασια . Πανω απο 2 λεπτα ψησιμο εκτιμω εγω 

αν το βαλεις 2 λεπτα θα το πιεις στο ποτηρι 

Καλο ειναι να πουν γιαυτο οι επιστημονες γιατι ολοι θα πεσουν στα σουβλακια πιτσες κλπ

Ισως η πιτσα ειναι πιο ασφαλης γιατι βγαινει απο τον φουρνο και μπαινει σε κουτι κατευθειαν

Το σουβλακι μαλλον το πιο επικινδυνο γιατι το φτιαχνει με τα χερια απο την αρχη μεχρι το τελος 

Επεξ/σία από adi32
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, adi32 said:

αν το βαλεις 2 λεπτα θα το πιεις στο ποτηρι 

Καλο ειναι να πουν γιαυτο οι επιστημονες γιατι ολοι θα πεσουν στα σουβλακια πιτσες κλπ

Ισως η πιτσα ειναι πιο ασφαλης γιατι δεν βγαινει απο τον φουρνο και μπαινει σε κουτι κατευθειαν

Το σουβλακι μαλλον το πιο επικινδυνο γιατι το φτιαχνει με τα χερια απο την αρχη μεχρι το τελος 

Ελπίζω να τα λέτε για πλάκα όλα αυτά γιατί αν τα εννοείτε ...έχ(ε)ου(τ)με πρόβλημα! :) 

• Like 2
Δημοσ.

Και επιτελους οι καπνοβιομηχανιες ας εφαρμοσουν την τεχνικη του φιλτρου προς τα κατω ,το πιο απλο πραγμα στον κοσμο ειναι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το καλό με το τυλιχτό είναι ότι μπορείς να το φτιάξεις εύκολα στο σπίτι

• Moderators
Δημοσ.

Ο νόμος των πέντε δευτερολέπτων ισχύει με τον κορωνοϊό;

Αν μας πέσει το σουβλάκι κάτω και δεν περάσουν πέντε δευτερόλεπτα το τρώμε κανονικά;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ελπίζω να τα λέτε για πλάκα όλα αυτά γιατί αν τα εννοείτε ...έχ(ε)ου(τ)με πρόβλημα! :) 

Εννοεις οτι ειναι ασφαλες να παιρνουμε σουβλακια ?

Δημοσ.

Ένα είναι σίγουρο , τα σούπερ μάρκετ θα θησαυρισουν.

Αν δεν ήξερα πως είναι κινεζικος δαχτύλος, θα έλεγα πως αυτοί τον ανακάλυψαν τον ιό 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

καλημέρα ινσομνιακς.

ψυχραιμία με καλή διάθεση και θα περάσει.

Εγώ θα παίζω το "ΜΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ" από το bluetooth ηχειάκι μου.Πέρα από την πλάκα η μέρα ενδείκνυται για μια εξόρμηση σε βουνό .Καφέ από το σπίτι και βιταμίνη D

Επεξ/σία από Παναής
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...