Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Την άλλη μας λες ότι είναι ημίμετρα ενώ μας έχουν κόψει μέχρι και το σεξ.

12 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αντε καλε ... Κοβεται το SEX ? 🤣

Σεξ πάλι όταν ανοίξουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια για εμάς τους παντρεμένους.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Αυτό μας έλειπε τώρα, να πήξουν από κόσμο και 5-10 μέρη που πηγαίναμε για να απολαύσουμε φύση και ησυχία. Ρε καθήστε σπιτάκι με playstation, μια χαρά είστε.

PlayStation; Τι ντεκαντανς. PCMR FTW :P 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mp123 είπε

Να σου πω δεν έχεις άδικο. Σήμερα το πρωί βόλτα με την μηχανή και καφέ με κάνα φίλο στο παγκάκι σαν τα 15 Χρονά.

το μεσημέρι τα κορίτσια μου μια μακρινη βόλτα με το αυτοκίνητο προς Πάρνηθα που δεν έχω πάει , σε κανένα χωριό όλο και κάτι θα είναι ανοιχτό . Καλή ιδεα

Αν πάμε όλοι σε κανένα χωριό να ξεσκάσουμε και φάμε εκεί όπου κάτι θα είναι ανοιχτό, θα ξεκάνουμε όλους τους μόνιμους κατοίκους του χωριού που είναι ηλικιωμένοι και μετά δεν θα υπάρχει χωριό. Είναι και μεγάλοι άνθρωποι αυτοί στα χωριά, δεν έχουν και νοσοκομεία, ας μείνουμε στις πόλεις μας καλύτερα. Ή στη φύση σε κάποιο δάσος για περίπατο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η μονη λυση ειναι να βγαλουν επιδομα "ΜΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ" 

Θα το παρει μονο οποιος δεν κολλησει...

Μονο τοτε θα προσεξει ο Ελληνας πραγματικα...

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 κρούσμα=100 ως 1000 ανεπιβεβαίωτα

(Ανάλογα με την πυκνότητα του πληθυσμού και άλλους παράγοντες όπως το στάδιο επώασης, μπορεί να είναι λιγότερα ή περισσότερα).

Αυτό υποστήριξε καθηγητής του Πανεπιστημίου του Michigan σε συζήτηση με συναδέλφους όπου βρισκόταν συγγενικό μου άτομο η οποία κάνει μεταπτυχιακό εκεί.

Το νούμερο μου φαίνεται μεγάλο παρά ταύτα. Γνωρίζει κάποιος κάποια σχετική δημοσίευση με αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία; 

Edit: Ρωτάω, γιατί αν ισχύουν τέτοιες αναλογίες, αντιλαμβάνεστε τι μας περιμένει...

Επεξ/σία από frieck
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αλήθεια τα ξενοδοχεία τι κάνουν που έχουν χώρους με τραπεζοκαθίσματα κλπ; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VanJ είπε

Αν πάμε όλοι σε κανένα χωριό να ξεσκάσουμε και φάμε εκεί όπου κάτι θα είναι ανοιχτό, θα ξεκάνουμε όλους τους μόνιμους κατοίκους του χωριού που είναι ηλικιωμένοι και μετά δεν θα υπάρχει χωριό. Είναι και μεγάλοι άνθρωποι αυτοί στα χωριά, δεν έχουν και νοσοκομεία, ας μείνουμε στις πόλεις μας καλύτερα. Ή στη φύση σε κάποιο δάσος για περίπατο.

Μην φοβάσε. Έτσι θα παω

5D46D0B4-70BF-45A7-8746-956D01F32F27.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλεινουν ολα μαζευονται . Αν ειναι 1000 ανεπιβεβαίωτα ανα κρουσμα  και ελπιζω να υπαρχει ταβανι ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είπαν μόνο για τους πελάτες και θα τους έχουν αραιά

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μέχρι στιγμής δουλεύουν 

Απο βδομάδα λογικα θα κλείσουν γιατί οι ακυρώσεις έρχονται σαν χείμαρρος 

Πολύ δουλειά πάντως όποιος ασχολείται με τις ακυρώσεις και επιστροφές προκαταβολών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, KilliK είπε

στην Αφρικη τι γινεται, εχει παει εκει ο ιος; 

Μπα τιποτα

Αφρικη Τουρκια Ρωσια Ινδια .....  ειναι ολοι μια χαρουλα 

Βγαζουμε εισιτηρια και παμε διακοπες

https://www.onsports.gr/basket/story/668592/koronaios-vrazoyn-oi-paiktes-stin-toyrkia-to-minyma-toy-larkin?fbclid=IwAR3VlQfovtWnyNU8DqlhIMcj3jfZgGs8BNbXZsr96kBaKdbxS4IgGtmkyxw

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
6 ώρες πριν, greed είπε

Δεν ξέρω τι κάνουν στο ουχαν σίγουρα όμως θα ήταν ντυμένοι με στολές μάσκες κλπ. Αν εσύ θες να φας φτερνισμενο σουβλάκι από άρρωστο τυλιχτη μπράβο σου.

Αν βάλεις το πιτογυρο 10 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων εκτιμώ δεν θα ζήσει τίποτα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, frieck said:

1 κρούσμα=100 ως 1000 ανεπιβεβαίωτα

(Ανάλογα με την πυκνότητα του πληθυσμού και άλλους παράγοντες όπως το στάδιο επώασης, μπορεί να είναι λιγότερα ή περισσότερα).

Αυτό υποστήριξε καθηγητής του Πανεπιστημίου του Michigan σε συζήτηση με συναδέλφους όπου βρισκόταν συγγενικό μου άτομο η οποία κάνει μεταπτυχιακό εκεί.

Το νούμερο μου φαίνεται μεγάλο παρά ταύτα. Γνωρίζει κάποιος κάποια σχετική δημοσίευση με αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία; 

https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca

Εδώ έχει μια ανάλυση με τέτοια δεδομένα απο Wuhan.  

Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται το 100-1000, χθες ένας λοιμοξιολογος έλληνας είπε για κάπου 30-40. 

Επίσης το σημαντικό είναι αν είναι cloistered η ορφανό κρούσμα. Τα clustered όλα μαζι μπορείς να τα μετρήσεις για 1 ανα cluster στο περίπου. Οποτε τα ορφανα κρούσματα είναι η μεγαλύτερη ένδειξη. 

Το ζουμί είναι σε αυτό το διάγραμμα 

1_r-ddYhoUtP_se6x-NOEinA.png

Εμείς είμαστε (αν ισχύσει το λοκνταουν σωστά) σε ενα σημείο σαν τις 23 Γενάρη. Αν ισχύσει το lockdown τα πραγματικα κρούσματα σταδιακά αρχίζουν να μειώνονται. Αυτό βέβαια θα φανεί (ελπίζω) περιπου 10 μέρες μετά στα επίσημα διεγνωσμενα κρούσματα. 

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι προσωπικές εκτιμήσεις με βαση τα στοιχεια του άρθρου που πόσταρα, δεν είμαι ειδικός.

Επεξ/σία από Errik
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...