Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ευκαιρία να πας σε μία ερημική παραλία , στην Πεντέλη , στον Υμητό ,στην Πάρνηθα βόλτα να απολαύσεις τη φύση μακριά από άλλα άτομα.Έχει υπέροχη μέρα και σήμερα.😊 Όσο για καφέ έτοιμο από το σπίτι να είσαι σίγουρος

Αυτό μας έλειπε τώρα, να πήξουν από κόσμο και 5-10 μέρη που πηγαίναμε για να απολαύσουμε φύση και ησυχία. Ρε καθήστε σπιτάκι με playstation, μια χαρά είστε.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ευκαιρία να πας σε μία ερημική παραλία , στην Πεντέλη , στον Υμητό ,στην Πάρνηθα βόλτα να απολαύσεις τη φύση μακριά από άλλα άτομα.Έχει υπέροχη μέρα και σήμερα.😊 Όσο για καφέ έτοιμο από το σπίτι να είσαι σίγουρος

Να σου πω δεν έχεις άδικο. Σήμερα το πρωί βόλτα με την μηχανή και καφέ με κάνα φίλο στο παγκάκι σαν τα 15 Χρονά.

το μεσημέρι τα κορίτσια μου μια μακρινη βόλτα με το αυτοκίνητο προς Πάρνηθα που δεν έχω πάει , σε κανένα χωριό όλο και κάτι θα είναι ανοιχτό . Καλή ιδεα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω αρκετούς γνωστούς μου από Αθήνα που θα είναι κλειστά από σήμερα να ετοιμάζονται για ταξίδι αναψυχής στην επαρχία και νησιά , <<για τον καθαρό αέρα>> ακόμη και συνάδελφοι από την δουλειά που είναι προληπτικά σπίτι! Δεν υπάρχει σωτηρία για τον έλληνα δυστυχώς....Ακόμη και η κοπέλα μου πάει Θεσσαλονίκη σήμερα γιατί το είχε κανονίσει (με τρένο )και δεν θέλει να χάσει το 3ήμερο που έχει πληρώσει

Επεξ/σία από phantasmo13
  • Like 2
  • Sad 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα κλείσανε όλα εκτός από τράπεζες και εκκλησίες, ευτυχώς που θέλανε να προστατέψουν τους ηλικιωμένους...........

Πρέπει να πληρώσω ένα λογαριασμό της ΔΕΗ, τι κάνω τώρα? βγάζω κραυγή και πάω ως τη τράπεζα?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ξυπνάω πίνω καφέ και διαβάζω τα νέα. Τι έγινε έχουν κλείσει όλες οι καφετέριες και τα εστιατόρια ; 
δλδ όλο το ΣΚ δεν υπάρχει τίποτα  για βόλτα ;

17. Οι ακόλουθες άλλες δραστηριότητες παροχής προσωπικών υπηρεσιών: Υπηρεσίες δερματοστιξίας (τατουάζ) (ΚΑΔ 96.09.19.09), υπηρεσίες ιερόδουλου (ΚΑΔ 96.09.19.12), υπηρεσίες τρυπήματος δέρματος του σώματος (piercing) (ΚΑΔ 96.09.19.17).

Μπουρδ......τελος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε

Τα κλείσανε όλα εκτός από τράπεζες και εκκλησίες, ευτυχώς που θέλανε να προστατέψουν τους ηλικιωμένους...........

Πρέπει να πληρώσω ένα λογαριασμό της ΔΕΗ, τι κάνω τώρα? βγάζω κραυγή και πάω ως τη τράπεζα?

Δδ μπορεις να πληρωσεις online?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KilliK είπε

στην Αφρικη τι γινεται, εχει παει εκει ο ιος; 

Λίγα πράγματα . Δεν έχουμε τέστ κιόλας... Και τα συμπτώματα τα αγνοούν πλήρως...αν δεν δούνε αίμα να τρέχει από τα μάτια δεν γίνεται τίποτα...

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ParhsG said:

Παντως ημιμετρα ειναι

Είναι εννιά παρά είκοσι το πρωί, έχεις πιεί κιόλας;

Τη μία μας λες ότι η φάση έληξε, τα λουλουδάκια ανθίζουν και η πόλη μυρίζει γιασεμί.

Την άλλη μας λες ότι είναι ημίμετρα ενώ μας έχουν κόψει μέχρι και το σεξ.

Αποφάσισε.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Παντως ημιμετρα ειναι

Εαν αυτα τα ημιμετρα ελεγες πριν απο μια βδομαδα πως θα γινουν, θα γελουσαν οι περισσοτεροι στα μουτρα σου. Μεχρι και Κυριακη βλεπουμε τι αλλο.

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Τη μία μας λες ότι η φάση έληξε, τα λουλουδάκια ανθίζουν και η πόλη μυρίζει γιασεμί.

Αποφάσισε.

is it a troll? τοτε να μην ξοδευω κι εγω το χρονο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αποφάσισε.

Αντε καλε ... Κοβεται το SEX ? 🤣

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Μην πας σήμερα είναι Σάββατο είναι κλειστά 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Next level αυτόκλητοι διαφωτιστές. Που κρίνουν έναν άνθρωπο (και τι μπορεί να προσφέρει στους γύρω του) μόνο από ένα κακό στοιχείο του.

Μάλλον δεν κατάλαβες, θέλω να πιστεύω λόγω της κατάστασης. Δεν χάνει τα λεφτά του στο στοίχημα, αλλά την "λέει" στον φίλο του γιατί λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από ό,τι εκείνος πιστεύει πως πρέπει να λειτουργούμε σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που μας αφορά όλους. Εκείνος κρίνει και εγώ αναρωτιέμαι ποια η χρησιμότητα ενός τέτοιοι φίλου. Όπως απάντησε το μέλος του φόρουμ, "είναι καλό παιδί μωρέ".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...