Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Είναι άξια στοχασμού η περίπτωση της Αγγλίας. Από όσο ξέρω αυτοί που ψήφισαν υπέρ Brexit ήταν κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας. Αν η Αγγλία ήταν ακόμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν υποχρεωμένη φαντάζομαι να ακολουθήσει την αντιμετώπιση της υπόλοιπης Ε.Ε σχετικά με τον ιό. Πολλοί από αυτούς που ήθελαν να βγει η Αγγλία από την Ε.Ε θα πεθάνουν έμμεσα εξαιτίας της επιλογής τους. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Αν ισχύει αυτό που σκέφτομαι είναι άξιο ανάλυσης. Ποσό σημαντική είναι πραγματικά η ψήφος μας. Ενώ νομίζανε πως θα τους βγει σε καλό, τελικά αυτοί που ψήφισαν να κυβερνήσουν με την φιλοσοφία που έχουν δεν δίνουν μια για αυτούς και δεν τους πειράζει να τους αφήσουν να πεθάνουν σαν τα σκυλιά. 

Τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι η γνώση και η σοφία συμβαδίζει με τα χρόνια; 

Συγνώμη για το εκτός θέματος. Απλά ήθελα να μοιραστώ την παρατήρηση μου μιας που σχολιάστηκε ήδη η αντιμετώπιση της Αγγλίας. 

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Η Αγγλία είτε εντός είτε εκτός ΕΕ αν θέλει λαμβάνει οποια μέτρα περιορισμού και προστασίας θεωρεί σωστά, δεν είναι ανάγκη να έχεις την ΕΕ πάνω από το κεφάλι σου για να λάβεις κάποια μέτρα. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/291552/o-koronoios-fernei-nea-zoygkla-stin-agora-ergasias-vroxi-oi-kataggelies-apo-tous-ergazomenous

Ο κορονοϊός φέρνει νέα «ζούγκλα» στην αγορά εργασίας - «Βροχή» οι καταγγελίες από τους εργαζόμενους

Λυπάμαι που θα το πω αλλά οι «κακές» πολυεθνικές φαίνεται να σέβονται πολύ περισσότερο τους εργαζόμενους τους από πολλούς «πατριώτες» επιχειρηματίες...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε
8 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Είναι άξια στοχασμού η περίπτωση της Αγγλίας. Από όσο ξέρω αυτοί που ψήφισαν υπέρ Brexit ήταν κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας. Αν η Αγγλία ήταν ακόμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν υποχρεωμένη φαντάζομαι να ακολουθήσει την αντιμετώπιση της υπόλοιπης Ε.Ε σχετικά με τον ιό. Πολλοί από αυτούς που ήθελαν να βγει η Αγγλία από την Ε.Ε θα πεθάνουν έμμεσα εξαιτίας της επιλογής τους. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Αν ισχύει αυτό που σκέφτομαι είναι άξιο ανάλυσης. Ποσό σημαντική είναι πραγματικά η ψήφος μας. Ενώ νομίζανε πως θα τους βγει σε καλό, τελικά αυτοί που ψήφισαν να κυβερνήσουν με την φιλοσοφία που έχουν δεν δίνουν μια για αυτούς και δεν τους πειράζει να τους αφήσουν να πεθάνουν σαν τα σκυλιά. 

Τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι η γνώση και η σοφία συμβαδίζει με τα χρόνια; 

Συγνώμη για το εκτός θέματος. Απλά ήθελα να μοιραστώ την παρατήρηση μου μιας που σχολιάστηκε ήδη η αντιμετώπιση της Αγγλίας. 

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Η Αγγλία είτε εντός είτε εκτός ΕΕ αν θέλει λαμβάνει οποια μέτρα περιορισμού και προστασίας θεωρεί σωστά, δεν είναι ανάγκη να έχεις την ΕΕ πάνω από το κεφάλι σου για να λάβεις κάποια μέτρα. 

Χωρις να εχω δει ολη την συνεντευξη ισως  απλα να ειπε αυτο που ξερουν ολοι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Apoll είπε

Γιατί είσαι επιλεκτικός στην πληροφορία; 

Μακρυα απο εμενα τετοια κατηγορια. Μολονοτι, οι ευθυνες για την κατασταση στη Δημοσια Υγεια, μπορει να γινουν
και συγκεκριμενες τελικα!
-αλλα δεν αμφιβαλλω, οτι κατα 98% πιθανοτερο ειναι πως δεν προκειται, ποτε να γινει..😰

Ατυχως, εχω πολυ προσφατη -μεχρι τελη Γεναρη- γνωση επισης και απο ΜΑΦ ιδιωτικου: δεν ξερω εαν θα βοηθησει..."ο Θεος
της Ελλαδας"(sic), μα μπορει δυστυχως να ζησουμε α-πε-ριγ-ρα-πτα δραματικοτερα των..."γιουρουσιων" στα σουπερ μαρκετ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, llldoomlll said:

Χωρις να εχω δει ολη την συνεντευξη ισως  απλα να ειπε αυτο που ξερουν ολοι

Από ότι διάβασα θέλει να κολλήσουν τον ιό 40 εκατομύρια για να αναπτυχθεί ανοσία στον πληθυσμό από όσους επιβιώσουν. Για τον αν πεθάνουν οι αδύναμοι είπε φιλήστε και αποχαιρέτηστε τους αγαπημένους σας. Δεν σκέφτεται καν να δώσει μάχη περιορισμού κλπ. Εγώ ξέρω από προσωπική και εμπειρίες φίλων για ένα γέρικο σκυλί δίνεις μάχη για να ζήσει έξι μήνες παραπάνω. Δεν τίθεται καν θέμα συζητήσης για ανθρώπους. 

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Από ότι διάβασα θέλει να κολλήσουν τον ιό 40 εκατομύρια για να αναπτυχθεί ανοσία στον πληθυσμό από όσους επιβιώσουν. Για τον αν πεθάνουν οι αδύναμοι είπε φιλήστε και αποχαιρέτηστε τους αγαπημένους σας. Δεν σκέφτεται καν να δώσει μάχη περιορισμού κλπ.

τι να πει κανεις

Δημοσ.

Οι τύποι είναι ηλίθιοι...κλείνουν τα πάντα και αφήνουν τα ντελιβερυ να δουλεύουν...Οτι χειρότερο και επικίνδυνο μπορεί να κανουν!Μαγειρεψτε ρε ταλαίπωροι,κάτι να φάτε,πανδημία είναι.Ελεος ρε βλαχοελληνες με τα χαιλικια σας!

• Like 8
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Μακρυα απο εμενα τετοια κατηγορια. Μολονοτι, οι ευθυνες για την κατασταση στη Δημοσια Υγεια, μπορει να γινουν
και συγκεκριμενες τελικα!
-αλλα δεν αμφιβαλλω, οτι κατα 98% πιθανοτερο ειναι πως δεν προκειται, ποτε να γινει..😰

Ατυχως, εχω πολυ προσφατη -μεχρι τελη Γεναρη- γνωση επισης και απο ΜΑΦ ιδιωτικου: δεν ξερω εαν θα βοηθησει..."ο Θεος
της Ελλαδας"(sic), μα μπορει δυστυχως να ζησουμε α-πε-ριγ-ρα-πτα δραματικοτερα των..."γιουρουσιων" στα σουπερ μαρκετ.

Τον προϋπολογισμό της Ελλάδα τον ελέγχει η ΕΕ και θα το κάνει μέχρι το 2080. Η χώρα δεν έχει δυνατότητα να ξοδέψει χρήματα που δεν έχει και δεν μπορεί να δανειστεί. Αυτό είναι το πρόβλημα το οποίο καμία κυβέρνηση μονομερώς δεν μπορεί να λύσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Από ότι διάβασα θέλει να κολλήσουν τον ιό 40 εκατομύρια για να αναπτυχθεί ανοσία στον πληθυσμό από όσους επιβιώσουν. Για τον αν πεθάνουν οι αδύναμοι είπε φιλήστε και αποχαιρέτηστε τους αγαπημένους σας. Δεν σκέφτεται καν να δώσει μάχη περιορισμού κλπ. Εγώ ξέρω από προσωπική και εμπειρίες φίλων για ένα γέρικο σκυλί δίνεις μάχη για να ζήσει έξι μήνες παραπάνω. Δεν τίθεται καν θέμα συζητήσης για ανθρώπους. 

Δεν ισχυει, απλα αυτοι ειναι κυνικοι και λιγο πιο μπροστα, βγαινε και λενε τα σεναρια και τα πλανα που σκεφτονται

Μωρε εσυ καλα τα λες αλλα τα νουμερα δε βγαινουν

Εδω χαιδευουν τα αυτια γιατι ξερουν τι φοβιτσιαρηδες ειμαστε και επειδη ξερουν οτι το συστημα υγειας ειναι διαλυμενο

με 500 μεθ στο λεκανοπεδιο (με αναπνευστηρα αραγε ή πρεπει να τον παρεις απο το σπιτι σου?)

2εκατομυρια 65+ 

1εκ διαβητικους και δε ξερω γω ποσους καρδιοπαθεις 

αυτοι τα ξερουν τα νουμερα και ποσοι ειναι πανω απο 80 και ποσοι ακριβως ειναι ευαλλωτοι ή τουλαχιστον ας ελπισουμε ξερουν

Επεξ/σία από llldoomlll
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Λυπάμαι που θα το πω αλλά οι «κακές» πολυεθνικές φαίνεται να σέβονται πολύ περισσότερο τους εργαζόμενους τους από πολλούς «πατριώτες» επιχειρηματίες...

Δουλέυω σχεδόν 10 χρόνια σε πολυεθνική. Για άλλους άσχετους λόγους μπορεί και να μετανοιώνω την επιλογή μου να δουλέυω εκεί, αλλά σε σοβαρα θέματα όπως αυτό που περνάμε τώρα με τον κορονοϊό όπως και παλιότερα με τα capital controls κτλ, έχει φερθεί πολύ τίμια και πέρα του τυπικού που προβλέπει / υποχρεώνει ο νόμος.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Apoll είπε

Τον προϋπολογισμό της Ελλάδα τον ελέγχει η ΕΕ και θα το κάνει μέχρι το 2080. Η χώρα δεν έχει δυνατότητα να ξοδέψει χρήματα που δεν έχει και δεν μπορεί να δανειστεί. Αυτό είναι το πρόβλημα το οποίο καμία κυβέρνηση μονομερώς δεν μπορεί να λύσει. 

Κοιταξε να δεις, δεν γνωριζω αν αυτα ειναι επιχειρηματα π.χ. του Αδωνιδος τωρα, αλλα τα εγκληματα
-και τα λεφτοφαγωματα, μην ξεχνιομαστε- που εχουν γινει σε: Υγεια, Παιδεια, Αμυνα (& στα αντιστοιχα
υπουργεια) επι σειρα ετων, ειναι ανεπιτρεπτα
‼️ Σαφως εγκληματικο ειναι, να τρωγονται χρηματα και
απο τον Πολιτισμο (& το ΥΠΠΟ) για παραδειγμα παλι επι ετη, αλλα δεν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα..😷

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...