Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eri77 είπε

επειδή αυτό το "σε 10 μέρες θα γίνουμε ιταλία" τρομάζει αρκετα. Πιστευω οτι ΔΕΝ θα συμβει και το έγραψα παρακάτω

Ειμαστε σε κατ οικον περιορισμο ουσιαστικα. Αν έχουμε τωρα 1000 με τον ιό αυτοι έχουν εναν κύκλο 5000 άτομα. Ακόμη και τους μισούς να κολλήσουν θα έχουμε +2500 κρούσματα. Αυτοι ομως συνεχίζοντας την καραντίνα που έχει παιξει τωρα με το ζόρι θα δώσουν άλλους τόσους. Αυτό θέλει περίπου δεκα μέρες ναι. Αλλα το να έχεις 5-6 χιλιάδες επιβεβαιωμένα με 10 χιλιάδες επιβεβαιωμένα ειναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορά εφόσον εισαι ηδη σε Lockdown. Κάποια στιγμη τα κρούσματα θα πέφτουν εφόσον όλοι όσοι το έχουν δεν μπορούν να συναντηθούν με κάποιον να το κολλήσουν. Δεν θα κολλήσει κανένας επειδη παει φουρνο/σμ/βολτα το σκύλο/φαρμακείο και πλένει χερια/κρατάει αποστασεις. Οι γραμμές αυτες για τις χώρες που νωρίς νωρίς μπαινουν στην φάση που μπήκαμε εμεις απο σήμερα θα ειναι πιο χαμηλής κλίσης.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Lock Down χτες, εντολή για απόσταση στα ταμεία των μάρκετ, πλαφόν στο από πόσα θα πάρει ο καθένας, σταμάτημα επιτέλους του pin στις ανέπαφες (έλεος με αυτό!!!), ψυχραιμία, σοβαρότητα, να προσέξει ο καθένας τον συνάνθρωπό του και την οικογένειά του, αυτά ίσως μας βοηθήσουν να μην γίνουμε Ιταλία, Ισπανία και να γίνουμε Κίνα. Την καληνύχτα μου και από τον Βορρά φίλτατοι. Καλή δύναμη, με υγεία όλοι αύριο. Ευχαριστώ για την παρέα σας.

Αυτό γίνεται γιατί αν σου κλέψουν την κάρτα θα αγοράζει ο άλλος αβέρτα χωρίς pin. Η λύση είναι γάντια μίας χρήσης όταν πάμε στο μάρκετ..

Δημοσ.
Just now, basilis_k6 said:

επειδή αυτό το "σε 10 μέρες θα γίνουμε ιταλία" τρομάζει αρκετα. Πιστευω οτι ΔΕΝ θα συμβει και το έγραψα παρακάτω

Ειμαστε σε κατ οικον περιορισμο ουσιαστικα. Αν έχουμε τωρα 1000 με τον ιό αυτοι έχουν εναν κύκλο 5000 άτομα. Ακόμη και τους μισούς να κολλήσουν θα έχουμε +2500 κρούσματα. Αυτοι ομως συνεχίζοντας την καραντίνα που έχει παιξει τωρα με το ζόρι θα δώσουν άλλους τόσους. Αυτό θέλει περίπου δεκα μέρες ναι. Αλλα το να έχεις 5-6 χιλιάδες επιβεβαιωμένα με 10 χιλιάδες επιβεβαιωμένα ειναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορά εφόσον εισαι ηδη σε Lockdown. Κάποια στιγμη τα κρούσματα θα πέφτουν εφόσον όλοι όσοι το έχουν δεν μπορούν να συναντηθούν με κάποιον να το κολλήσουν. Δεν θα κολλήσει κανένας επειδη παει φουρνο/σμ/βολτα το σκύλο/φαρμακείο και πλένει χερια/κρατάει αποστασεις. Οι γραμμές αυτες για τις χώρες που νωρίς νωρίς μπαινουν στην φάση που μπήκαμε εμεις απο σήμερα θα ειναι πιο χαμηλής κλίσης.

Έχω την εντύπωση πως, αναλογικά με την Ιταλία, δράσαμε 1-2 βδομάδες πριν από εκεί. Οπότε ναι, κι εγώ πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από εκεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

σορρυ που στο λεω αλλα τον ιο παιζει να τον εχουν αυτήν την στιγμή 5000-10000 τουλαχιστον...τα κρουσματα τα επιβεβαιωμενα δεν ειναι 190 αλλα 500-1000 και τα κρυβουν....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, KFitilis said:

σορρυ που στο λεω αλλα τον ιο παιζει να τον εχουν αυτήν την στιγμή 5000-10000 τουλαχιστον...τα κρουσματα τα επιβεβαιωμενα δεν ειναι 190 αλλα 500-1000 και τα κρυβουν....

Δεν το κρύβουν. Ο Τσιόδρας είπε πως εκτιμάται ο πραγματικός αριθμός να είναι έως και 100 φορές μεγαλύτερος. Δηλαδή έως 20.000 κρούσματα.

Βέβαια αυτό έχει και ένα «θετικό». Γιατί άλλο να έχεις 1 νεκρό και 5 σε ΜΕΘ σε 200-400 κρούσματα, και άλλο σε 20.000. 

Επεξ/σία από akpe
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, yiannis1991 said:

Αυτό γίνεται γιατί αν σου κλέψουν την κάρτα θα αγοράζει ο άλλος αβέρτα χωρίς pin. Η λύση είναι γάντια μίας χρήσης όταν πάμε στο μάρκετ..

Η να έχεις applewatch που δεν ζητάει πιν το apple pay! 😁

3 minutes ago, KFitilis said:

Ε και? Ο σκοπός είναι να είναι σε καλή κατάσταση τα νοσοκομεία και όχι ο πραγματικός αριθμός των κρουσματων...

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Εδώ Διαβάστε για θεραπείες,και πως μέσα σε 36 ώρες καθάρισε ο κορωνοιος,με πειραματικά φαρμακα

https://www.sciencemag.org/news/2020/03/we-thought-she-was-going-pass-away-did-experimental-drug-help-us-coronavirus-patient

νομιζω σε ατομα μεγαλης ηλικιας που φενεται οτι δε θα την παλεψουν η ακομα και αυτους που ''διαλεγουν'' να αφησουν χωρις υποστηριξη θα μπορουσε να ειναι μια καλη λυση

και σε αυτους δινει το δικαιωμα να εχουν ελπιδα και παιρνουμε και πολυ feedback απο τα τεστ

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Φιλε γνωριζεις εαν χρησιμοποιει το 100% της gpu;

μπορεί αλλά όταν παίζεις πχ παιχνίδια μπορείς απλά να το σταματήσεις... έχει αρκετά χρόνια που έτρεξα τελευταία φορά το πρόγραμμα οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με τις τελευταίες εκδόσεις υποθέτω θα έχει κάποιο policy manager για να σταματάει αυτόματα αν δεν έχει που μετά απο τόσα χρόνια το βρίσκω λιγο δύσκολο τότε απλά άσε το PC ανοιχτό όταν κοιμάσαι ας πούμε να φολντάρει και σταμάτα το όταν παίζεις ή ασχολείσαι γενικά με το PC.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KFitilis είπε

Εσύ που το ξέρεις θα μας πεις; Εγώ λέω 1000000, να το αφήσω; καλά είναι;

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

1152475218_.png.909ff2e67f4a73f8473e8c8e3c44a3e4.png

ψιλοενθαρυντικο διαγραμμα δε παμε διαγωνια πανω καρφι αλλα νομιιζω το διαγραμμα της επομενης εβδομαδας η και απο αυριο αφου αυξυθηκαν τοσο πολυ σημερα θα εχει πιο ενδιαφερον για το τι πραγματικα γινεται

Επεξ/σία από gas83
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

εχω φιλο που μου την λεει επειδη καθομαι σπιτι και κανω οσα ζητηθηκαν. Μου λεει με υφος οτι δεν τρομαζει και δεν μασαει και οτι ολλα γινονται απο την νεα ταξη πραγματων και οτι θα αλλαξουν χερια περιουσιες μεσω του χριματηστηριου πως το αντιμετωπιζετε ολο αυτο

Να και η αντίδραση του δικού μου φίλου:

2020-03-13 23.47.32.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Ελα ρε τι ντιντίδες ειναι αυτοί!

εγω πήρα πίτσα Ζέας κι ήρθε και ο ντελιβερας με γάντια, αμεεεεε

γειτονες ειμαστε :P

https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demographics/

Επεξ/σία από splanis
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...