Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, snik είπε

Καπου τις προηγουμενες ημερες ειχα πετυχει ενα γραφημα που συγκρινε σε ισπανια ιταλια γερμανια ελλαδα και καποιες αλλες χωρες τον ιο ανα ημερα με τα κρουσματα και ειχε μια καμπυλη προς τα πανω. Στο αρθρο ελεγε οτι ειμαστε γυρω στις 10-11 ημερες αν θυμαμαι καλα πισω απο την Ιταλια σαν κρουσματα ανα ημερα, εχει καποιος αυτο το link μηπως; Κατα τα αλλα αν και ξερω οτι θα μας πεθανει οικονομικα μιας και εχω και εγω μαγαζι θεωρω οτι καλα εκαναν που εκλεισαν τα παντα σημερα, υπομονη και ψυχραιμια παιδια και μακαρι να περασει οσο το δυνατον με λιγοτοτερα θυματα. 

σκεψου το αλλιως αν αρρωστησουν ολοι και δε μπορουν να πανε πουθενα για δουλεια ετσι κι αλλιως θα παει περιπατο η οικονομια

τουλαχιστον τωρα να προλαβουμε να σωσουμε και κανενα και μετα βλεποντας και κανοντας

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Leleouras είπε

είμαι 35 και παίζω fortnite, δεν σε καταλαβαίνω

Είσαι μικρός. Θα καταλάβεις όταν μεγαλώσεις. :P

2 ώρες πριν, Atallos1 είπε

Σκλαβενίτης στην Κηφισίας , 25 άτομα ουρά το κάθε ταμείο . Έχουν τελειώσει από χλωρίνες μέχρι κοτομπουκιες...

Μόνο εγώ νευριάζω ?

Κι εγώ.

Τί απολύμανση να κάνεις με κοτομπουκιές;

20 λεπτά πριν, lak10 είπε

εχω φιλο που μου την λεει επειδη καθομαι σπιτι και κανω οσα ζητηθηκαν. Μου λεει με υφος οτι δεν τρομαζει και δεν μασαει και οτι ολλα γινονται απο την νεα ταξη πραγματων και οτι θα αλλαξουν χερια περιουσιες μεσω του χριματηστηριου πως το αντιμετωπιζετε ολο αυτο

Πες του ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην πραγματικότητα δεν μπαίνει στον κόπο να φτιάχνει συνωμοσίες. Απλώς έχοντας αναλύσει εκ των προτέρων τις καταστάσεις, εκμεταλλεύεται ΟΛΑ τα πιθανά ενδεχόμενα προς όφελός της.

Για παράδειγμα με το σημερινό κορωνοϊό: Αν ο κόσμος δεχτεί τα μέτρα περιορισμού, η ΝΤΠ κερδίζει το στοίχημα «μπορώ να τους κλείσω στα σπίτια τους και να μου το ζητούν οι ίδιοι». Και θα το χρησιμοποιήσει όποτε το χρειαστεί. Αν ο κόσμος δεν τα δεχτεί, η ΝΤΠ κερδίζει τη μείωση του πληθυσμού, πάλι με ευθύνη του ίδιου του κόσμου. Ο κόσμος επιλέγει, αλλά στην πραγματικότητα είναι πάντα χαμένος.

Πες του λοιπόν ότι για τη ΝΤΠ η κατάσταση είναι και θα είναι πάντα win-win. Οπότε δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει εναντίον της και είναι καλύτερο να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που έχει ο ίδιος και το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω δεν χρειάζεται να τα πιστέψεις κι εσύ βέβαια... ;)

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Basidar said:

μ' αρεσει που αυτο το θεμα βρισκεται στην κατηγορια ψυχαγωγια

Να φτιάξουμε ενότητα: Πανδημίες? 😊

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, eri77 είπε

Ρε παιδιά.. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Βλέπω τώρα RAI 3.. Ασχολούνται με το virus και μιλάνε και για την Αγγλία. Κανένα μέτρο λένε. Η κατάστασή είναι σχιζοφρενικη είπε χαρακτηριστικά ένας δημοσιογράφος πού βρίσκεται εκεί. Όλα λειτουργούν κανονικά. Τα pub γεμάτα. Μάλιστα λένε ότι είναι η στρατηγική τους τέτοια. Το κάνουν λέει για να αναπτύξουν τα αντισώματα.. Τρελάθηκα... Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά 

Έτσι είναι, το έγραψε και ο @Apoll νωρίτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

-Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε και το Σουρινάμ και οι αρχές θα κλείσουν τα σύνορα για όλους τους ξένους.

https://www.protothema.gr/world/article/984352/koronoios-sunagermos-se-olo-ton-planiti-pou-kleinoun-ta-sunora-kai-ti-metra-piran-oi-kuverniseis/

Το σουρινάμ βγήκε απο την λίστα των χωρών που θα παρομοιάζω με μπάχαλο. μπήκαν άλλες 27 όμως οπότε κομπλε

• Like 3
Δημοσ.

Lock Down χτες, εντολή για απόσταση στα ταμεία των μάρκετ, πλαφόν στο από πόσα θα πάρει ο καθένας, σταμάτημα επιτέλους του pin στις ανέπαφες (έλεος με αυτό!!!), ψυχραιμία, σοβαρότητα, να προσέξει ο καθένας τον συνάνθρωπό του και την οικογένειά του, αυτά ίσως μας βοηθήσουν να μην γίνουμε Ιταλία, Ισπανία και να γίνουμε Κίνα. Την καληνύχτα μου και από τον Βορρά φίλτατοι. Καλή δύναμη, με υγεία όλοι αύριο. Ευχαριστώ για την παρέα σας.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, snik είπε

Καπου τις προηγουμενες ημερες ειχα πετυχει ενα γραφημα που συγκρινε σε ισπανια ιταλια γερμανια ελλαδα και καποιες αλλες χωρες τον ιο ανα ημερα με τα κρουσματα και ειχε μια καμπυλη προς τα πανω. Στο αρθρο ελεγε οτι ειμαστε γυρω στις 10-11 ημερες αν θυμαμαι καλα πισω απο την Ιταλια σαν κρουσματα ανα ημερα, εχει καποιος αυτο το link μηπως; Κατα τα αλλα αν και ξερω οτι θα μας πεθανει οικονομικα μιας και εχω και εγω μαγαζι θεωρω οτι καλα εκαναν που εκλεισαν τα παντα σημερα, υπομονη και ψυχραιμια παιδια και μακαρι να περασει οσο το δυνατον με λιγοτοτερα θυματα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

ξερουμε αν ο ιος μεταδιδεται απο τους ανθρωπους στα ζωα; ναι, ανησυχω για τον γατο μου, που ειναι και μεγαλης ηλικιας.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Στο σουβλατζιδικο που παραγγέλνω δεν απαντούσε κανείς!

Αναγκάστικα και πηρα pizza fan...:🙁

A ρε κορονοϊε ζημιές που μας κάνεις παρασκευιάτικα!!

Ελα ρε τι ντιντίδες ειναι αυτοί!

εγω πήρα πίτσα Ζέας κι ήρθε και ο ντελιβερας με γάντια, αμεεεεε

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

ξερουμε αν ο ιος μεταδιδεται απο τους ανθρωπους στα ζωα; ναι, ανησυχω για τον γατο μου, που ειναι και μεγαλης ηλικιας.

Από ό,τι φαίνεται όχι, δεν μεταδίδεται. Υπήρξε μια πιθανή περίπτωση που υποτίθεται σκύλος "κόλλησε" τον ιό από το αφεντικό του αλλά νομίζω είναι αμφισβητούμενο.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, KilliK said:

Ο ιος μπορει να ανιχνευτεί επάνω σε ζώα, αν π.χ. το αφεντικό τους είναι άρρωστο και φταιρνιστεί πάνω τους (και αν κάποιος άλλος έχει επαφή με αυτά πιθανότατα να κολλήσει) αλλά τα ζώα δεν νοσούν από αυτόν.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KilliK είπε

Μπράβο σου που ανησυχείς για τον γατουλη σου / είσαι άνθρωπος !

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...